kaFFFar Opublikowano 13 Października 2013 Autor Opublikowano 13 Października 2013 Mega wygląda ten lakier z czarnymi lampami , ogolnie auto fajne:wink: Dzięki wielki ---------- Post dopisany at 13:00 ---------- Poprzedni post napisany at 13:00 ---------- a daj linka na PW do twoich koncowek Pw poszło . Pzdr
balbolek Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 Lampki robią robotę ,fura elegancka tylko ta dokładka budzi we mnie nie pewność
koszykbb Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 Nooo kurde, powiem Ci, że te koła chyba będą inspiracją na mój letni setup Lampki masz ori USDM przyciemnione czy sam robiłeś ten pomarańczowy element? :>
Garet Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 kurde a mnie ciągle ta dokładka nie może przekonać w zwykłym zderzaku I racja, wywal ją i schowaj do czasu założenia esowskiego zdesia(jesli taki planujesz, bo w serii to "dokładka dokładki", a duzo lepiej sie zaprezentuje zdesio na gładko przy tym kolorku
kaFFFar Opublikowano 14 Października 2013 Autor Opublikowano 14 Października 2013 Nooo kurde, powiem Ci, że te koła chyba będą inspiracją na mój letni setup Lampki masz ori USDM przyciemnione czy sam robiłeś ten pomarańczowy element? :> Lampy robił mi gwerty ---------- Post dopisany at 09:36 ---------- Poprzedni post napisany at 09:33 ---------- kurde a mnie ciągle ta dokładka nie może przekonać w zwykłym zderzaku I racja, wywal ją i schowaj do czasu założenia esowskiego zdesia(jesli taki planujesz, bo w serii to "dokładka dokładki", a duzo lepiej sie zaprezentuje zdesio na gładko przy tym kolorku Teraz w niedziele jadę na spot do Olsztyna i będzie tam pare osób z a4 -klub i chce zobaczyć co powiedzą na żywo bo tak naprawdę ta dokładkę jest mniej widoczna niż na zdj
Kowi87 Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 zrobiłbyś fotkie tej dokałdki bardziej z bliska i jasne zeby były(tylko nie lampą doświetlane, bo wtedy to wszystko negatywne odczucia robi)
kaFFFar Opublikowano 14 Października 2013 Autor Opublikowano 14 Października 2013 ok postaram sie dzisiaj zrobic fote ---------- Post dopisany at 16:07 ---------- Poprzedni post napisany at 11:44 ---------- troche nowych zdj .pzdr
a4-freunde Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 za***iście sie prezentuje
kaFFFar Opublikowano 14 Października 2013 Autor Opublikowano 14 Października 2013 za***iście sie prezentuje Podziękował
Magicbattle Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 z dokladka jest za***iście. ile Cie kuleczka wyszly. mi sie mega podobaja do b5 pasuja duze i potężne łopaty
Tommy Gun Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 Świetne zdjęcia, tylko potwierdzają że jesień wcale nie musi być nudna i przytłaczająca
Arkadiush Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 ładnie autko się prezentuje ładnie
Aron21 Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 Ale się prezenci Ta dokładka przedniego zderzaka za***ista
kaFFFar Opublikowano 15 Października 2013 Autor Opublikowano 15 Października 2013 Dzieki wszystkim za opinie w tym tygodniu wrpadna jeszcze zdj srodka i auta po polerce .pzdr
szafa Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 Powiem szczerze, że mimo kiepskich zdjęć dokłądka naprawdę fajnie pasuje, jeśli by dokładke zespawać z zderzakiem i pomalować to wyglądało by to jeszcze lepiej:naughty: W każdym razie przydało by się też minimalnie niżej
kaFFFar Opublikowano 15 Października 2013 Autor Opublikowano 15 Października 2013 Powiem szczerze, że mimo kiepskich zdjęć dokłądka naprawdę fajnie pasuje, jeśli by dokładke zespawać z zderzakiem i pomalować to wyglądało by to jeszcze lepiej:naughty: W każdym razie przydało by się też minimalnie niżej dokladke nizej czy audi ?
Aron21 Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 Powiem szczerze, że mimo kiepskich zdjęć dokłądka naprawdę fajnie pasuje, jeśli by dokładke zespawać z zderzakiem i pomalować to wyglądało by to jeszcze lepiej:naughty: W każdym razie przydało by się też minimalnie niżej dokladke nizej czy audi ? Raczej Audi Tylko kwestia czy jak pójdzie niżej to czy Ci nie będzie przeszkadzać w codziennym użytkowaniu
kaFFFar Opublikowano 15 Października 2013 Autor Opublikowano 15 Października 2013 bede musial zamowic sobie bycze jaja takie jak mi ostatnio cymek wyslal i dopiero w dol
paput Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 Powiem szczerze, że mimo kiepskich zdjęć dokłądka naprawdę fajnie pasuje, jeśli by dokładke zespawać z zderzakiem i pomalować to wyglądało by to jeszcze lepiej:naughty: W każdym razie przydało by się też minimalnie niżej a mi w kolorze by się nie bardzo widziała:whistling: ja bym ją widział w prawdziwym cabonejro:naughty:
Kowi87 Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 zrób fotki tej dokałdki tak by było jasniej i blizej jak wczesniej prosiłem:wink:
Rekomendowane odpowiedzi