Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A4 Diesel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mega wygląda ten lakier z czarnymi lampami , ogolnie auto fajne:wink:

Dzięki wielki

---------- Post dopisany at 13:00 ---------- Poprzedni post napisany at 13:00 ----------

a daj linka na PW do twoich koncowek :decayed:

Pw poszło . Pzdr

Opublikowano

Lampki robią robotę ,fura elegancka :thumbup1: tylko ta dokładka budzi we mnie nie pewność :przebiegly::eusathink:

Opublikowano

Nooo kurde, powiem Ci, że te koła chyba będą inspiracją na mój letni setup :D

Lampki masz ori USDM przyciemnione czy sam robiłeś ten pomarańczowy element? :>

Opublikowano
kurde a mnie ciągle ta dokładka nie może przekonać w zwykłym zderzaku :decayed:

I racja, wywal ją i schowaj do czasu założenia esowskiego zdesia(jesli taki planujesz, bo w serii to "dokładka dokładki", a duzo lepiej sie zaprezentuje zdesio na gładko przy tym kolorku

Opublikowano
Nooo kurde, powiem Ci, że te koła chyba będą inspiracją na mój letni setup :D

Lampki masz ori USDM przyciemnione czy sam robiłeś ten pomarańczowy element? :>

Lampy robił mi gwerty :)

---------- Post dopisany at 09:36 ---------- Poprzedni post napisany at 09:33 ----------

kurde a mnie ciągle ta dokładka nie może przekonać w zwykłym zderzaku :decayed:

I racja, wywal ją i schowaj do czasu założenia esowskiego zdesia(jesli taki planujesz, bo w serii to "dokładka dokładki", a duzo lepiej sie zaprezentuje zdesio na gładko przy tym kolorku

Teraz w niedziele jadę na spot do Olsztyna i będzie tam pare osób z a4 -klub i chce zobaczyć co powiedzą na żywo bo tak naprawdę ta dokładkę jest mniej widoczna niż na zdj ;)

Opublikowano

zrobiłbyś fotkie tej dokałdki bardziej z bliska i jasne zeby były(tylko nie lampą doświetlane, bo wtedy to wszystko negatywne odczucia robi):wink:

Opublikowano

ok postaram sie dzisiaj zrobic fote :D

---------- Post dopisany at 16:07 ---------- Poprzedni post napisany at 11:44 ----------

troche nowych zdj .pzdr

IMG_0177_tonemapped.jpg

dm-AGO3RGLT.jpg

IMG_0186_tonemapped.jpg

IMG_0197_tonemapped.jpg

IMG_0209_tonemapped.jpg

dm-XS4DF022.jpg

dm-CYOQITHE.jpg

dm-XA67SAR8.jpg

Opublikowano
za***iście sie prezentuje

Podziękował ;)

Opublikowano

z dokladka jest za***iście. ile Cie kuleczka wyszly. mi sie mega podobaja do b5 pasuja duze i potężne łopaty

Opublikowano

Świetne zdjęcia, tylko potwierdzają że jesień wcale nie musi być nudna i przytłaczająca ;)

Opublikowano

ładnie autko się prezentuje ładnie :wink:

Opublikowano

Ale się prezenci :kox:

Ta dokładka przedniego zderzaka za***ista :decayed:

Opublikowano

Dzieki wszystkim za opinie w tym tygodniu wrpadna jeszcze zdj srodka i auta po polerce .pzdr

Opublikowano

Powiem szczerze, że mimo kiepskich zdjęć dokłądka naprawdę fajnie pasuje, jeśli by dokładke zespawać z zderzakiem i pomalować to wyglądało by to jeszcze lepiej:naughty: W każdym razie przydało by się też minimalnie niżej :whistling:

Opublikowano
Powiem szczerze, że mimo kiepskich zdjęć dokłądka naprawdę fajnie pasuje, jeśli by dokładke zespawać z zderzakiem i pomalować to wyglądało by to jeszcze lepiej:naughty: W każdym razie przydało by się też minimalnie niżej :whistling:

dokladke nizej czy audi

?

Opublikowano

dokladke nizej czy audi

?

Raczej Audi :decayed:

Tylko kwestia czy jak pójdzie niżej to czy Ci nie będzie przeszkadzać w codziennym użytkowaniu :wink:

Opublikowano

bede musial zamowic sobie bycze jaja takie jak mi ostatnio cymek wyslal :D i dopiero w dol

Opublikowano

a mi w kolorze by się nie bardzo widziała:whistling: ja bym ją widział w prawdziwym cabonejro:naughty::decayed:

Opublikowano

zrób fotki tej dokałdki tak by było jasniej i blizej jak wczesniej prosiłem:wink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...