Kowi87 Opublikowano 4 Września 2014 Opublikowano 4 Września 2014 Magnes ma taki pinus ze bedzie zbieral syf dodatkowo, a musi tam byc mocny. Dobre by byly klipsy na wcisk, takie cos jak guziki w kurtkach, tylko trzeba by to zatopic w zderzaku z jakas blacha by sie nie wyrwaly od rozczepiania.
Puchalke Opublikowano 24 Września 2014 Autor Opublikowano 24 Września 2014 ok ok brudasek powraca do gry przygotowuje skurczybyka pod malowanie, wnetrze prawie rozebrane i chyba zdecyduje sie na usunięcie listw z drzwi macie jakis pomysł jak zmienic kolor dywnu z szarego na czarny? pewnie jakis barwni, ale jakie?
-sebo- Opublikowano 25 Września 2014 Opublikowano 25 Września 2014 Kolego wpisz w allegro farba do dywanu. Robiłem to w hondzie super efekt Wysłane z mojego HTC Wildfire S A510e
A-rek Opublikowano 25 Września 2014 Opublikowano 25 Września 2014 macie jakis pomysł jak zmienic kolor dywnu z szarego na czarny? kupić ori czarny?
prezesik18 Opublikowano 25 Września 2014 Opublikowano 25 Września 2014 Będzie jeszcze większa kosa w przyszłym sezonie [emoji1]
czorny_07 Opublikowano 26 Września 2014 Opublikowano 26 Września 2014 kup dywan po prostu ori czarny, góra 50 zł i wymiana
OLI_B5 Opublikowano 27 Września 2014 Opublikowano 27 Września 2014 mirek handlarz - oli Ma w miare blisko to zaproponowałem
niziol13 Opublikowano 27 Września 2014 Opublikowano 27 Września 2014 jak listwy drzwiowe od strony pasażera masz dobre i na sprzedaż to chętnie je kupie
Puchalke Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Opublikowano 26 Lutego 2015 dywan jednak zostanie albo pojdzie w czer, za duzo jebaki ze zmianą chodzi o srodkowe listwy czy dolne? dawno mnie tutaj nie było do końca marca audi powinno być u mnie, narazie focia z prac do tego w 2015 roku będę toczył się dalej na rhzw3 ale w "trochę" innej odsłonie (po wstępnej polerce) w czasie gdy audi stoi u lakiernika, ja rozebrałem wnętrze i trochę się z nim pobawiłem. Boczki siadły w czarny mat (były szare), rączki i uchwyty w black piano, dekory także black piano. Tylną kanapę wyprałem vaniszem do dywanów (kto ma okazje naprawdę polecam taki zabieg) Zostało jeszcze pare spraw do ogarnięcia, takich jak skrócenie zawieszenia, polerka lamp, spolerowanie kół do końca. Mam nadzieję, że uda mi sie wyjechac do 24 kwietnia (rozpoczecie sezonu w gliwicach) Przy polerowaniu i składaniu fury postaram się porobić sporo fotek, może przydadzą się przyszłym pokoleniom
szafa Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 Działaj, działaj, może 24 spotkamy się, jak uda się wszystko ogarnąć
czorny_07 Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 cieszy mnie update w tym temacie, myslalem, ze temat upadl, tak trzymaj ryju!
Puchalke Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Opublikowano 27 Marca 2015 zdjęcia z prac L) usunięte listwy z drzwi, ja sie jaram W tym tygodniu powinny być pomalowane jeszcze maska, klapa, zderzaki i customowa zaslepka rejestracji. Czas goni...
scooby888 Opublikowano 27 Marca 2015 Opublikowano 27 Marca 2015 Kupe roboty powodzenia,ladnie pomalowana
Rekomendowane odpowiedzi