Buszek Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 hehe niektóre nicki to dobre Mój nick tez jest od nazwiska, chociaż czasem niektórzy głupio pytają bo w szkole mam Buhh albo Buszek, wtedy pada pytanie czemu Buszek bo palisz? a ja wysportowany chłopak a te dwa x to tak po prostu
Gość Trzeniu Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Trzeniu - od Trzeniuzauruisa - mistrza ciętej riposty i szydercy . Żył w Rzymie w III w.p.n.e.
endriuu Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 aha a ja mysle ze od Trzeniuzauruisa Rexa - gada żyjącego w Jurze....
Madas Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 madas ...m<-ada ->s ....może być "adam" albo "adas" od imienia a 26 to nie mogę powiedzieć :gwizdanie:
qoperek Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 qoperek = qop inaczej queen off pain z warcrafta III ale przeważnie używałem tego nicku tylko w grach online. A zaczęło się od głupiego Mortal Kombat bo tam można bylo wpisać tylko 3 litery w high score i jakoś tak zostało
Młody Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Młody bo jestem najmłodszy starsze siostry i tak wyszło
domjenick Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 kiedys zakladalem konto na poczcie el.i Dominikow bylo tysiace ,wiec moja zona z kolezanka wymyslaly i zostalo domjenick-jest uzywany wszedzie-nie rozstaje sie z tym nickiem ...
michu93 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 no a moj nick to poprostu... kiedys siedzialem gdzies zakladałem konto i każde cos co wymysliłem nie chciało mi przyjąc to wymysliłem coś bezsensu i jest... nawet nie wiem jak to sie czyta ktos kiedys czytal kerbi inny ktos czytal kerb
miguel. Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 moj podobnie jak wiele innych od nazwiska - grzybowski. i to sie chyba juz nigdy nie zmieni :gwizdanie:
Tomeks Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Trzeniu - od Trzeniuzauruisa - mistrza ciętej riposty i szydercy . Żył w Rzymie w III w.p.n.e. co ty gadasz,każdy wie,że Trzeniuzaurus,to pierwszy człekokształtny,który zaczął rytmicznie walić kijem w pusty pień,co było wyczynem,gdyż jemu,tak jak i tobie,również brakowało dwóch przeciwstawnych palców.
yahoo Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 U mnie tez nie trudno Jasiński potem było Jasiu=>Jachu=>Yachu=>Yaho=>Yahoo tak ewaluowałem
nike21 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 U mnie tez nie trudno Jasiński potem było Jasiu=>Jachu=>Yachu=>Yaho=>Yahoo tak ewaluowałem Giertych i tak mialby swoja teorie Twojej ewolucji
jarko Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Poczytałem troszke od początku... alvaroalvaro78, tukan2000 A co do mojego nicka niewiem zawsze Wszyscy na mnie inaczej mówili :gwizdanie:
yahoo Opublikowano 20 Grudnia 2008 Opublikowano 20 Grudnia 2008 U mnie tez nie trudno Jasiński potem było Jasiu=>Jachu=>Yachu=>Yaho=>Yahoo tak ewaluowałem Oj w to nie wątpie zapewne byłaby to bardzo ciekawa ewolucja Giertych i tak mialby swoja teorie Twojej ewolucji
domelq Opublikowano 20 Grudnia 2008 Opublikowano 20 Grudnia 2008 W wieku 12 lat dużo grało się w piłkę a jednocześnie leciała w TV bajka o przygodach psa Domela. I czasami zostawiałem kolegów w czasie meczu i goniłem na tą bajkę po czm wracałem na boisko, więc kumple od razu mi nadali przydomek "Domel' i tak zostało do dzisiaj co ostatnio było wielkim zdziwieniem mojej teściowej . Jak nadeszedł czas internetu i zakładania skrzynki pocztowej to się okazało, że Domel już zajety i tak z głupa zostało dopisane "q". I stąd nazwa domelq
Gość puchatek27 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Opublikowano 20 Grudnia 2008 puchatek - od kubusia (kuby) choc moje prawdziwe imie to Jakub.Nie mam pojecia dlaczeko wszyscy na mnie mowia Kuba . Od 4go roku zycia przezywali mnie kubus puchatek ,wtedy strasznie mnie to denerwowalo,ale teraz wszyscy wiedza,o co kaman a 27 to poprostu bylo dopisane do puchatka,bo w wieku 27lat trafilem na to forum
pawelc Opublikowano 20 Grudnia 2008 Opublikowano 20 Grudnia 2008 pawelc, poprostu od imienia i pierwszej litery nazwiska .. Zawsze sie staram tego używać .. No chyba że nick jest zajęty to dodam liczbe 24, ale nie wiem czemu 24 ...
boberek Opublikowano 20 Grudnia 2008 Opublikowano 20 Grudnia 2008 hmm zdecydowanie od nazwiska BOBER a ze nie lubie jak sie do mnie mówi po nazwisku to ktos kiedyś dodał EK i tak zostało
tklimczak Opublikowano 20 Grudnia 2008 Opublikowano 20 Grudnia 2008 a mój nick to moje inicjały pisane małymi literami, ot tak po prostu
variocustoms Opublikowano 20 Grudnia 2008 Opublikowano 20 Grudnia 2008 vario-tech od nazwy mojej firmy vario(us) - tech(nik) normalnie jestem Bart albo Bizarre
Rekomendowane odpowiedzi