Magicbattle Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 bedzie miejsce bo pompka podcisnienia jest schowana pod pompa absu tylko wezyk do gruszki dluzszy bedzie. oczywiscie manetka i kable sterownik raczej od ori ecu steruje predkoscia jaka ma pamietac tempomat ale moge sie mylic. chyba ze pompka wszystko pamieta i robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 No to jesli ori ecu to nie ma szans. Jesli tylko pompka steruje to moze i da sie ale bedzie rezanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Widziałem u Dev'a tempomat na podciśnienie podpytajcie go, co prawda w 1.8t , ale buda B5 Moj jest fabryczny, ja go nie dokładałem. Gdzie widziałeś moje pudło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 no nie mogę w jakimkolwiek dziale/temacie napiszesz DEV, nie mijajo 3h i dev juz postuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 (edytowane) Dev prawdopodobnie przyswaja wszystkie tematy, WSZYSTKIE. Edytowane 2 Stycznia 2015 przez marcindlug Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linarr Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Moj jest fabryczny, ja go nie dokładałem. nie ma znaczenia, rób foty pod maską jak to wygląda i gdzie wężyki idą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Pod deską jest sterownik, pod ABSem vacumpompka, ponizej gruszka z ciegnem. to wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Też mam tempomat ale rzadko kiedy działa. Słyszałem że ogólnie cięzki temat na manualnej przepustnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zwykle jest problem z manetka. u mnie tez juz powoli zdycha. działa tylko zapamietanie prędkości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Idzie jakoś to zdiagnozować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linarr Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 w dieslu mi działał, a nie wiecie jak tam to wygląda? elektronicznie czy te podciśnienia? jakieś wężyki pod maską się walają.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Diesel ma elektrycny CC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziol1172 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Widziałem u Dev'a tempomat na podciśnienie podpytajcie go, co prawda w 1.8t , ale buda B5Moj jest fabryczny, ja go nie dokładałem.Gdzie widziałeś moje pudło ? Twoje pudlo widzialem u Jarka mcgivera. Az sam go pytalem po co to tu jest. Teraz wiem po co wystaje ten chu jek przy przepustnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 A no jo, stał tam trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek163 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Ja też mam tempomat w 1,8T, ale gruszka uszkodzona i nie działa. Poda ktoś nr części? Kibicuje projektowi, czekam na filmiki z pierwszego odpału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystek86 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Kurcze switał mi kiedys taki pomysł kiedy miałem na podwórku A8 z tym silnikiem, który byl po wypadku, a ja walczyłem z turbinami. Teraz po tym temacie, który juz chyba 4 raz czytam pomysł powraca i chyba taką wariacje stworze u siebie bo mnie korci to juz strasznie, tylko motorownie zakupić. Mam pytanie czemu instalujesz świnię a nie chcesz z oryginalnego sterownika to wysterować, chyba ze planujesz jeszcze mocy tu dodac. Może głupie pytanie co z klimą bedzie dało się to pozkładać tak żeby działała chyba, że po co to ma jeździć a nie chłodzić, bo przecież z gulgotem pod maską jezdzi sie z opuszczonymi szybami. Życzę powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zrywka Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Ja mysle, ze wlasnie ze swinia mu bedzie prosciej i wystrowac i wymodzic. Poza tym kompow do manuala nie ma tak duzo jak do automatu. A do kompa od automatu potzrebujesz emulator, zeby pracowal silnik jak na N ce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Abz nigdy nie szedl w manualu i nie da sie zakodowac sterownika na manual. Stad standalone klima bedzie normalnie dzialala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziol1172 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Widziałem że mają powrzucane abz, często modzone w osiemdziesiątki, więc temat przetarty i prostszy do opanowania na pewno też na emu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Spora czesc tych osiemdziesiatek wyszla spod reki Guziora ktory nadzoruje ten projekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi