Kamel34 Opublikowano 4 Października 2015 Opublikowano 4 Października 2015 Witam. A więc dla mnie tez poproszę jeden Silnik 1.8T AVJ - 2 sondy wersja z polerką 1.Lysy7052.balo253.Heineken_al - AVJ 2 sondy4._bartas_ - 1 sonda BFB5.Bojka1 - BEX6.ziomal-84 - BFB 1 sonda7.Gunwo - BFB - 1 sonda8.Kamel34 - AVJ - 2 sondy - POLERKA9.10
zen8000 Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 co tu oglądać jak i tak powinno się to cudo owinąć bandażem by zmniejszyć temp pod maską i tym samym zwiększyć temp gazów wylotowych. Lepiej zrobić to za jednym razem przy montazu
gregor10 Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 (edytowane) Koszty 350zł downpipe 2.75cala (70mm) do A4 B5/B6/B7 z uszczelkami , śrubami + 20zł wysyłka przy wpłacie/ 30zł pobranie Panowie wszyscy chętni na polerowaną wersje powinni to zaznaczyć , tak jak zrobił to kolega KAMEL34 , POLERKA , +50zł do ceny bazowej. Brak dopisku Polerka oznacza wersje Szkiełkowaną. 1.Lysy7052.balo253.Heineken_al - AVJ 2 sondy4._bartas_ - 1 sonda BFB5.Bojka1 - BEX6.ziomal-84 - BFB 1 sonda7.Gunwo - BFB - 1 sonda8.Kamel34 - AVJ - 2 sondy - POLERKA9.10 Chętni proszeni do wpisywania sie na liste. Fotki - Downpipe - dostępny w dwóch wersjach WERSJA 1 - w cenie ustalonej na początku - Foto spawów z bliska (na fotkach downpipe do 1.8T i 2.0TFSI) WERSJA 2- Polerka +50zł do w.w bazowej ceny. Edytowane 5 Października 2015 przez gregor10
godski Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 Uwaga. Po wymianie może być konieczne programowe usunięcie drugiej sondy w BFB. U mnie niestety pali się kontrolka awarii silnika. A wyłączenie programowe drugiej sondy to najtaniej po znajomości 4 stówki... . Downpipe brany tutaj na forum. W tym wątku zdaje się.
-Mistrzu- Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 Uwaga. Po wymianie może być konieczne programowe usunięcie drugiej sondy w BFB. U mnie niestety pali się kontrolka awarii silnika. A wyłączenie programowe drugiej sondy to najtaniej po znajomości 4 stówki... . Downpipe brany tutaj na forum. W tym wątku zdaje się. Przecież praktycznie każdy o tym wie i jest tego świadomy zakładając Downpipe.
dawajrapa Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 A wyłączenie programowe drugiej sondy to najtaniej po znajomości 4 stówki... . drogie te znajomosci... zwyczajowo wylaczenie 2giej sondy to koszt max 200 pln, po znajomosci powinno byc troche taniej, a jesli planujesz robic program (chip) to wtedy tuner powinien wylaczyc sonde w cenie.
gregor10 Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 Przy robieniu Chiptuningu w GREGOR10.PL dla kupujących na grupowym chiptuningu downpipe , wyłączenie sondy programowo Gratis w cenie chiptuningu.
Rafal1988Lodz Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 dlugo mozna jezdzic na zapalonym checku? Mam wywalony kat i zastanawiam sie nad kupnem DP na 1 sonde ale chcialbym do wiosny pojezdzic i dopiero zabrac sie za grubsze mody mechaniczne i potem program.
jacek70 Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 (edytowane) Jeździć można , ale szkoda turba i motorowni. Sorry zrozumiałem zawalony kat ( zapchany) Edytowane 6 Października 2015 przez jacek70
gregor10 Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 dlugo mozna jezdzic na zapalonym checku? Mam wywalony kat i zastanawiam sie nad kupnem DP na 1 sonde ale chcialbym do wiosny pojezdzic i dopiero zabrac sie za grubsze mody mechaniczne i potem program. Precyzując odpowiedz - na zapalonym checku z powodu usunietego kata / 2 sondy można jeżdzić bez obawy, 2 sonda lambda w tym przypadku nie wpływa na skład mieszanki który jest istotny dla silnika. Natomiast warto jednak wyłączyć sonde i katalizator w programie po to aby komputer nie miał zarejestrowanych błędów i mieć możliwość zapalenia się checka w przypadku gdy faktycznie coś się zepsuje w samochodzie.
-Mistrzu- Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 Przy robieniu Chiptuningu w GREGOR10.PL dla kupujących na grupowym chiptuningu downpipe , wyłączenie sondy programowo Gratis w cenie chiptuningu. A jeżeli ktoś przyjedzie do Ciebie na chiptuning z założonym własnym DP i przy tym będzie chciał programowo wyłączyć sondę, to nie będzie to wliczone w cenę chiptuningu?
gregor10 Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 Przy robieniu Chiptuningu w GREGOR10.PL dla kupujących na grupowym chiptuningu downpipe , wyłączenie sondy programowo Gratis w cenie chiptuningu. A jeżeli ktoś przyjedzie do Ciebie na chiptuning z założonym własnym DP i przy tym będzie chciał programowo wyłączyć sondę, to nie będzie to wliczone w cenę chiptuningu? Każde auto jest traktowane indywidualnie i koszt jest zależny od setupu, w sprawie cen chiptuningu i wylaczenia sondy lambda proszę pisać na [email protected]
-Mistrzu- Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 Przy robieniu Chiptuningu w GREGOR10.PL dla kupujących na grupowym chiptuningu downpipe , wyłączenie sondy programowo Gratis w cenie chiptuningu. A jeżeli ktoś przyjedzie do Ciebie na chiptuning z założonym własnym DP i przy tym będzie chciał programowo wyłączyć sondę, to nie będzie to wliczone w cenę chiptuningu? Każde auto jest traktowane indywidualnie i koszt jest zależny od setupu, w sprawie cen chiptuningu i wylaczenia sondy lambda proszę pisać na [email protected] Nie chodzi mi o ceny Twoich usług, bo wiadomo, że takie sprawy załatwia się na PW. Pytam tylko czy jak przyjedzie się do Ciebie z założonym już DP to przy chiptuningu wywalenie drugiej sondy jest dodatkowo płatne? Chce wiedzieć czy dobrze wywnioskowałem z Twojego wpisu.
gregor10 Opublikowano 7 Października 2015 Opublikowano 7 Października 2015 Przy robieniu Chiptuningu w GREGOR10.PL dla kupujących na grupowym chiptuningu downpipe , wyłączenie sondy programowo Gratis w cenie chiptuningu. A jeżeli ktoś przyjedzie do Ciebie na chiptuning z założonym własnym DP i przy tym będzie chciał programowo wyłączyć sondę, to nie będzie to wliczone w cenę chiptuningu? Każde auto jest traktowane indywidualnie i koszt jest zależny od setupu, w sprawie cen chiptuningu i wylaczenia sondy lambda proszę pisać na [email protected] Nie chodzi mi o ceny Twoich usług, bo wiadomo, że takie sprawy załatwia się na PW. Pytam tylko czy jak przyjedzie się do Ciebie z założonym już DP to przy chiptuningu wywalenie drugiej sondy jest dodatkowo płatne? Chce wiedzieć czy dobrze wywnioskowałem z Twojego wpisu. Zazwyczaj jest w cenie, jednak zależne jest to od kodu posiadanego silnika.
godski Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 A wyłączenie programowe drugiej sondy to najtaniej po znajomości 4 stówki... . drogie te znajomosci... zwyczajowo wylaczenie 2giej sondy to koszt max 200 pln, po znajomosci powinno byc troche taniej, a jesli planujesz robic program (chip) to wtedy tuner powinien wylaczyc sonde w cenie. Program już dawno jest. 230/330 . Warszawa. Drogie miasto. Może ktoś na priva poda tunera w pobliżu W-wy który to ogarnie za dwie stówki?
Unf Opublikowano 10 Października 2015 Opublikowano 10 Października 2015 (edytowane) 1.Lysy705 2.balo25 3.Heineken_al - AVJ 2 sondy 4._bartas_ - 1 sonda BFB 5.Bojka1 - BEX 6.ziomal-84 - BFB 1 sonda 7.Gunwo - BFB - 1 sonda 8.Kamel34 - AVJ - 2 sondy - POLERKA 9.Unf - ANB - 1 sonda 10 Edytowane 13 Października 2015 przez Unf
Osaaa Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 To i ja się dorzucę 1.Lysy705 2.balo25 3.Heineken_al - AVJ 2 sondy 4._bartas_ - 1 sonda BFB 5.Bojka1 - BEX 6.ziomal-84 - BFB 1 sonda 7.Gunwo - BFB - 1 sonda 8.Kamel34 - AVJ - 2 sondy - POLERKA 9.Unf - ANB - 2 sondy 10.Osaaa - BFB - 1 sonda (bez polerki)
gregor10 Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) Zaaktualizowana lista grupowego. balo25 i heineken_al zostali wykreśleni gdyż nie dali potwierdzenia na pw tak jak reszta.Dopisywać na liste można się do 15 pazdziernika. Na dniach info PW i realizacja. 1.Lysy705 2._bartas_ - 1 sonda BFB 3.Bojka1 - BEX 4.ziomal-84 - BFB 1 sonda 5.Gunwo - BFB - 1 sonda 6.Kamel34 - AVJ - 2 sondy - POLERKA 7.Unf - ANB - 2 sondy 8.Osaaa - BFB - 1 sonda (bez polerki) Edytowane 11 Października 2015 przez gregor10
omen-25 Opublikowano 12 Października 2015 Opublikowano 12 Października 2015 To dla mnie tez poproszę 1.Lysy705 2._bartas_ - 1 sonda BFB 3.Bojka1 - BEX 4.ziomal-84 - BFB 1 sonda 5.Gunwo - BFB - 1 sonda 6.Kamel34 - AVJ - 2 sondy - POLERKA 7.Unf - ANB - 2 sondy 8.Osaaa - BFB - 1 sonda (bez polerki) 9. omen-25 - BFB - 2 sondy (bez polerki) Ps. dlaczego wszyscy przy BFB biorą 1 sondę?
Radeksc Opublikowano 12 Października 2015 Opublikowano 12 Października 2015 To dla mnie tez poproszę 1.Lysy705 2._bartas_ - 1 sonda BFB 3.Bojka1 - BEX 4.ziomal-84 - BFB 1 sonda 5.Gunwo - BFB - 1 sonda 6.Kamel34 - AVJ - 2 sondy - POLERKA 7.Unf - ANB - 2 sondy 8.Osaaa - BFB - 1 sonda (bez polerki) 9. omen-25 - BFB - 2 sondy (bez polerki) Ps. dlaczego wszyscy przy BFB biorą 1 sondę? Bo pewnie pojadą na chipa i tuner wyrzuci drugą sondę z oprogramowania
Rekomendowane odpowiedzi