Hornet A4 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Witam chwile mnie nie było a tu tyle stron spamu do czytania zauwarzyłem ze ktoś mnie wyzwał TTom3k :bicz3: będziesz kwiczał L3vy no ładnie nie byłem dziś w QVADRO co nieznaczy ze tam nie zaglądne co z tym spotem kurcze ja się jutro wybieram na narty
L3Vy Opublikowano 28 Grudnia 2007 Opublikowano 28 Grudnia 2007 N to hallo Panowie... kto dziś był w DT w mej firmie.. i zarzucił haśło "A4 KLUB" ??? prosze sie ujawnić.. kim był ten ziom.. hehe
wit.s Opublikowano 28 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2007 Heja. Powodzenia na jutrzejszym spocie. Ja od rana w drogę. Czaki. Nie odzywam się, bo siłowniki tanio (70szt) nowe i przez przypadek skombinowałem. A na Sylwestra jadę do Poznania i będę na giełdzie - może tam coś wykukam-żeby Ci głowy nie zawracać (Tak czy siak dzięki za zainteresowanie). Uwaga! Jakby ktoś coś chciał z pznańskiej giełdy samochodowej - dawać znać na PW.
L3Vy Opublikowano 28 Grudnia 2007 Opublikowano 28 Grudnia 2007 postaram sie byc :th: ja Ci dam postaram.. hehe...
TTom3k Opublikowano 28 Grudnia 2007 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Hehe Hornet boisz sie i dlatego niby na narty hehehe ;] To kurde nikogo znowu nie bedzie ? Ja levy ania czaki ? maku moze wpasc ale skoro taki maly spot to nie wiem czy mu sie oplaca
TTom3k Opublikowano 29 Grudnia 2007 Opublikowano 29 Grudnia 2007 czaki bedziesz dzis ? ja bede ale nie mam tez zaduzo czasu wiec mozna pogawedzic chwile i go. Musi mnie ktos dzis przewiesc 1.8tq albo 2.6 ;]
czaki22 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Opublikowano 29 Grudnia 2007 co nie masz czasu bedziesz i tyle :)jak ci sie pozwoli odjechac to pojedziesz:)
TTom3k Opublikowano 29 Grudnia 2007 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Ja zawsze bylem do konca Wiec nalerzy mi sie teras;P Kurde mialem jechac po te kolpaki ...ajjj znowu dzis bede kulawo wygladac bo ojciec mi dopiero przywiezie po 15;P
ykk Opublikowano 29 Grudnia 2007 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Ja zawsze bylem do konca Wiec nalerzy mi sie teras;P Kurde mialem jechac po te kolpaki ...ajjj znowu dzis bede kulawo wygladac bo ojciec mi dopiero przywiezie po 15;P TTom3k to je sciagnij do czasu, gdy bedziesz miec juz komplet..
TTom3k Opublikowano 29 Grudnia 2007 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Nie oplaca mi sie brudzic bo dzis je bede mial ;]
DareQ Opublikowano 29 Grudnia 2007 Opublikowano 29 Grudnia 2007 jak sie wszystko dobrze ulozy to postaram sie dzisiaj wpasc na chwilke Jest na dzisiaj jakis plan?
TTom3k Opublikowano 29 Grudnia 2007 Opublikowano 29 Grudnia 2007 jak sie wszystko dobrze ulozy to postaram sie dzisiaj wpasc na chwilke Jest na dzisiaj jakis plan? dareq dzisiaj bedziemy rozmawiac o zdrowym odzywianiu w MC
DareQ Opublikowano 29 Grudnia 2007 Opublikowano 29 Grudnia 2007 jak sie wszystko dobrze ulozy to postaram sie dzisiaj wpasc na chwilke Jest na dzisiaj jakis plan? dareq dzisiaj bedziemy rozmawiac o zdrowym odzywianiu w MC ... a Ty posluzysz jako przyklad
maku211 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Opublikowano 29 Grudnia 2007 wiec jak ,, bedzie cos dzis:) bo ja juz bylem na CPN zalac;) i szykuje sie to trasy . wiec piszcze ile was bedzie i czy bedziecie troche siedziec bo ba 15 min to nie wiem czy mi sie oplaca przyjechac:)
Hornet A4 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Opublikowano 29 Grudnia 2007 kurcze mój wyjazd na narty mi dziś chyba nie wypali robota mi wypadła ;( ale jak by spot był około 19 to ja juz bede wtedy wolny w końcu ''Tarnów nocą'' nieee TTom3k nie boje się Ciebie boję się tylko moich nalewanych opon staram się nie rozwijać na nich duzych prędkości ! bo szkoda mi kasy na blachrza
ykk Opublikowano 29 Grudnia 2007 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Hornet A4 taaa a ostatnio na moscice 120 leciales..
Hornet A4 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Opublikowano 29 Grudnia 2007 lecialem 120 i odmawiałem zdrowaśki ale na kreseczce byłem nie raz a zwłaszcza na kryształowej i tam pod koniec masz 150 do 160 km\h !!! po ostatnim wybuleniu przedniej opony juz tak nie kozascze zima się nadaje na kręcenie bączków i nic poza tym
Rekomendowane odpowiedzi