FroS-t Opublikowano 5 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 1 minutę temu, tomekhxc napisał: ale balony założyłeś Wyobraz sobie że Moja Monia to samo powiedziała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxxPALUCHxxx Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Rzeczywiście zmiana opon jak najbardziej na plus. U mnie sa założone Continentale conti sport 5 o rozmiarze 235/35/19 ale przy feldze 8,5' naciąg jest, wydaje mi sue niewiele gorszy niż tutaj przy 225. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-nokian Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Miazga felga wydaje się większa. Parkowanie przy krawężniku to będzie wyzwanie, żeby rantu nie uszkodzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 5 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Damy radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 17 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Stoje na światłalch, patrze - zielone, no to myślę sobie jedziemy........do momentu kiedy Twoja ukochana z boku nie krzyczy "misiek uważaj Tir na nas jedzie" , więc hebel żeby nie uderzył w Twoje auto, pokazujesz mu gestem co on wyprawia, ten macha łapami, chcesz ruszyć i odejchać a ten bezmózg uderza w Ciebie.....Policja na miejscu stwierdza jego winę ale królewicz odmawia przyjęcia mandatu bo drugi pseudoświadek z DHL twierdzi że to na pewno ja wjchałem na czerwonym, taaaa stałem sobie spokojnie i nagle pomyślałem że dłużej nie będe czekał z całym tym plebsem na światłach i w mieście gdzie na każdym skrzyzowaniu jest ITS pojade dalej na czerwonym szkoda tylko że jadąc na wprost na zielonym świetle uderzył w tył Mojego auta pojazd który skręcał w lewo......no cóż pozostaje postepowanie regresyjne i zrobić auto z własnego AC no i mieć nadzieję że po zakończeniu tematu w sądzie ubezpieczalnia pozdrowi pana we właściwy sposób, plan jest taki że chyba przy okazji zostanie ogranięta pełna koreka lakieru, nie myslałem robić tego w taki sposób no ale jak tu inaczej wytrzec łzy....co tu dużo gadać, zdecydowanie c**jowy dzień..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 1 minutę temu, FroS-t napisał: Stoje na światłalch, patrze - zielone, no to myślę sobie jedziemy........do momentu kiedy Twoja ukochana z boku nie krzyczy "misiek uważaj Tir na nas jedzie" , więc hebel żeby nie uderzył w Twoje auto, pokazujesz mu gestem co on wyprawia, ten macha łapami, chcesz ruszyć i odejchać a ten bezmózg uderza w Ciebie.....Policja na miejscu stwierdza jego winę ale królewicz odmawia przyjęcia mandatu bo drugi pseudoświadek z DHL twierdzi że to na pewno ja wjchałem na czerwonym, taaaa stałem sobie spokojnie i nagle pomyślałem że dłużej nie będe czekał z całym tym plebsem na światłach i w mieście gdzie na każdym skrzyzowaniu jest ITS pojade dalej na czerwonym szkoda tylko że jadąc na wprost na zielonym świetle uderzył w tył Mojego auta pojazd który skręcał w lewo......no cóż pozostaje postepowanie regresyjne i zrobić auto z własnego AC no i mieć nadzieję że po zakończeniu tematu w sądzie ubezpieczalnia pozdrowi pana we właściwy sposób, plan jest taki że chyba przy okazji zostanie ogranięta pełna koreka lakieru, nie myslałem robić tego w taki sposób no ale jak tu inaczej wytrzec łzy....co tu dużo gadać, zdecydowanie c**jowy dzień..... Tragedia Przerasta mnie czasem ludzka głupota taka jak w tym przypadku Wyklepie się mordo i będzie jak nówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 17 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 4 minuty temu, Wandej napisał: Wyklepie się mordo i będzie jak nówka Thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwbartus Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 (edytowane) Nie jest tak źle ale wyobrażam sobie jaki byleś wkurzony Edytowane 17 Maja 2017 przez vwbartus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Zabił bym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-vag Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Kurde przykra sprawa :/ sam nie mogłem spać jak mi jakiś pajac zrobił specjalnie rysę na masce... a tu takie spore kuku Ale jak oddasz w dobre ręce to zrobią tak, że śladu nie będzie Bądź dobrej myśli ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruuuum Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 (edytowane) Teraz montuj kamerkę, oszczędza czasu i nerwów w razie czego, mnie uratowała przed mandatem za przejazd przez skrzyżowanie póki co, odpukać na jakieś kolizje Edytowane 17 Maja 2017 przez Bruuuum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-vag Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Najgorsze jest to, że taki pajac nie rozumie tego ile serca i pracy człowiek wkłada w to, by auto prezentowało się tak dobrze jak Twoje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 17 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 (edytowane) Dzieki panowie , nie no ogarnie się macie racje, będe cisnał na pocieszenie o pełna korekte za jedna robotą, dobrze że wszędzie kamery bo łapy świeżbiły.......no i tak jak Kamil mówi oni nie rozumieja ile człowiek serca wkłada, z resztą ten madrala jak przyjechali gliniarze krzyczał i machal łapami że ja mu zahamowałem i dlatego uderzył , to spytalem się ich czy Moje auto wyglada na takie które chciałbym rozbić.......cisza byla wystarczająca odpowiedzią....... Edytowane 17 Maja 2017 przez FroS-t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwet Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Autko piękne... ale idzie się wkur... po ostatnim zdjęciu Dasz radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Oooo kurde niby nie duzo, a zarazem tak wiele ... Wspólczuje panie !! Oby sprawa rozwiązała się po Twojemu, no i tak jak mówisz - na otarcie łez korekta, kwarce i inne uje muje P.s tam sobie popraw, że "zaCHamowałeś" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 17 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 2 minuty temu, KoJ@K napisał: Oooo kurde niby nie duzo, a zarazem tak wiele ... Wspólczuje panie !! Oby sprawa rozwiązała się po Twojemu, no i tak jak mówisz - na otarcie łez korekta, kwarce i inne uje muje P.s tam sobie popraw, że "zaCHamowałeś" No tak poprawione.....wniosek poszedł o ukaranie na niego i to on jest wskzany jako sprawca, więc myślę że kwestia czasu, tyle że ambicja czy zwykła złosliwość że nie przyjał kwitu i nie moge działać teraz z jego OC, na szczęscie jest AC i postepowanie regresyjne, już kontaktowałem się z Moją agentka od ubezp która od zawsze pomaga zalatwiac takie tematy, mega pomocna, jutro jade już do warsztatu i druga rzecz bede wiedział jak wyglada sprawa z ASO bo mam też kupiony wariant serwisowy, zostanie tylko podjac decyzje i do dzieła..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K4rol81 Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Jak to mówią, dzwon podstawą... Ogarnie się i będzie jeszcze lepiej... Na takich poj....nic nie poradzisz maja w doopie Ciebie i Twoje auto, dla nich to tyłku puszka na kółkach, niestety.. Powodzonka Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinger416 Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Jakiś czas temu koleś wpakował mi sie w lewy bok. Jesli masz zaufany warsztat to wszystko bedzie dobrze, ja niestety musiałem szukać , dłuuugo Oby szybko wróciła do swoich kształtów. Powodzonka Wysłane z mojego XZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 18 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Być może koleś ma już sporo punktów i ten mandat przyczynił by się do zabrania prawka - stąd może jego odmowa ?! .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi