M@rcin Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Opublikowano 10 Kwietnia 2021 1 minutę temu, Tkoczu_ napisał: No pięknie ! listwy koniecznie w kolor budy, a grill z s4 +1 1
dekiel 13 Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Opublikowano 10 Kwietnia 2021 (edytowane) Kamil ja bym zapodał plaster z rs4 w grill maski to by grał z dolnym w zderzaku. Zobaczysz u mnie dokładnie jak wpadnę. Fura sztos co tu pisać. Edytowane 10 Kwietnia 2021 przez dekiel 13 1
Tkoczu_ Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Wal jeszcze relingi w black piano i bd kocur 1
george Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Obecnie jest bardzo dobrze,,ale plaster miodu też spoko wariant. Grill od S4 nie widzi mi się. 1
kamil-vag Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2021 To żeście mi pomogli w wyborze @Tkoczu_ no twój pomysł z relingami spoko, tez nad tym myślę, bo ten chrom na górze jedynie z felgami się teraz tylko zgrywa... tylko nie widzi mi się drzeć podsufitki, może oklejenie dachu i sprayplast ? ? ? Jemu myjka nie straszna, więc mogłoby zdać egzamin...
Tkoczu_ Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Jeżeli się nie mylę to przecież podsufitki chyba nie trzeba ściągać ? Tylko boczki żeby wywalić relingi, ale mogę się mylić
greg2505 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Poczytaj może nabierzesz ochoty na wymianę
kamil-vag Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Wymieniałem kiedyś przecie podsufitkę, to mniej więcej wiem o co lotto, nic pomysł jest, może kiedyś zrealizujemy ? dzięki koledzy za pomysły, rady i dobre słowo 1
KoJ@K Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Jak coś to mam relingi, żebyś sibie mógł zrobić i nie uziemiać auta, a później tylko podmianka na aucie.
R4xx Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Relingi i listwy widziałbym w piano black. Ładnie byłoby to ze sobą gadało
kamil-vag Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2021 8 godzin temu, chris1987 napisał: Listwy są wklejone? Do drzwi? Nie, są wsuniete na ori prowadnice i przykręcone ori śrubkami. Jeśli to o to chodzi... Przy okazji podrzucam fotki z wymiany czujnika nasłonecznienia, na całe szczęście gniazda do obu czujników były takie same, zamieniłem tylko piny miejscami, sam czujnik z B7 jakiś taki nowocześniejszy wygląd ma ? Przy okazji nawet nie wiedziałem, że mam centralny głośnik zamontowany: Trochę pojeździłem i muszę przyznać, że na panelu klimy z B7 jest różnica jeśli chodzi o pracę w trybie auto, widać znacznie szybszą reakcje obrotów dmuchawy, czy nawet odczuwanie zadanej temperatury w aucie, także mod na plus. 3
chris1987 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Tak chodzi o listwy na drzwiach. Bo do końca nie rozumiem ze wyrywałeś metalowe blachy z listew wraz z plastikami, a mimo wszystko plastiki-ślizgi montażowe jakoś zostały
kamil-vag Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2021 (edytowane) Wyrwałem skorodowane blachy, to takie rynienki w kształcie U, które otaczają/wzmacniają prowadnice z tworzywa. Kiedy korodują, wypaczają i wypychają prowadnice, pozbyłem się po prostu kłopotu, a ubytki po blachach wypełniłem szczeliwem z sikaflex ? @chris1987 w tym poście masz mniej więcej o co z tym chodziło:Klik Edytowane 26 Kwietnia 2021 przez kamil-vag
chris1987 Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Opublikowano 28 Kwietnia 2021 (edytowane) Wiem o co chodzi. Taki sam problem jest z listwami z a6 c5. W moim wypadku chyba nie ma opcji wyszarpania blaszki. Jest to dość mocno zalane. Ewentualnie z dwóch zrobić jedna. dodaj pliki... Edytowane 28 Kwietnia 2021 przez chris1987
kamil-vag Opublikowano 6 Maja 2021 Autor Opublikowano 6 Maja 2021 Sezon w pełni, może już nie będzie śniegu, więc postanowiłem zrobić porządek z letnimi kołami Najpierw zerwałem wszystkie stare odważniki, oczywiście ynuś pomagał Potem umówiłem się na wyważanie z testem drogowym. Naprawdę warto spróbować, jeśli macie bicia, których nie niweluje zwykłe wyważenie... co często zdarza się przy większych rozmiarach felg. Jestem zadowolony, bo nawet nie widać ciężarków, są poukrywane za ramionami felg. Chłopaki się spisali No i wrzucone na auto, oczywiście przylgnie poczyściłem, jak nie będzie bić przy wyższych prędkościach to wpadną może dystanse... No i od razu inne auto na 18" 7
KoJ@K Opublikowano 6 Maja 2021 Opublikowano 6 Maja 2021 Ten hebel byś zmienił na te 320/288 chociaż, bo brakuje tu tego 3
kamil-vag Opublikowano 6 Maja 2021 Autor Opublikowano 6 Maja 2021 320 leży rozłożony i czeka na malowanie...przewody też kupione, ale nie pali mi się Mati bo te 312/255 mam klocki jak nowe, na moje jazdy jeszcze posłuży trochę, zjade te co są to kolejno wpadnie nowy setup na 320 z przodu ?
Rekomendowane odpowiedzi