Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B6 Mingblau AVF'ant TDI by kamil-vag (Continued by kosik25)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jak za free 

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 242,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
14 minut temu, kamil-vag napisał:

Ogólnie mam na stanie 3kpl do ogarnięcia ? dlatego kombinuje z tym uniwersalnym adapterem... 

Cieszę się, bo ja też byłbym chętny :decayed: 

Zgodnie z Twoją namową wraz z nadejściem cieplejszych dni, zacznę swoją :a4fan: doposażać w całą niezbędną instalację :tongue4:

Opublikowano

Biere komplet:lol1:

To będę miał 2 kpl. zwykłych do sprzedania...

Opublikowano

Ja jak coś tez mam komplet bixow na handel z evoxami, czeka na dokończenie. Chyba ze Kamil dokończysz wypieścisz i będą jak nówki :)

Opublikowano
  • Autor

Mati sam widziałeś, że już w graciarni nie mam miejsca, rób i sprzedaj, przyda się trochę grosza na kolejne mody ?

Opublikowano
20 minut temu, kamil-vag napisał:

Mati sam widziałeś, że już w graciarni nie mam miejsca, rób i sprzedaj, przyda się trochę grosza na kolejne mody ?

Panie ja już tyle modów mam w piwnicy że się już więcej gratów nie zmieści, część nawet u @lewiatan1989 na szafie leży i czeka na mnie :decayed: wrócę w lutym to bedzie co robić... A gdzie tu jeszcze czas na rezanie lamp znaleźć, tym bardziej że nigdy nie wiem kiedy mnie do roboty wyślą i na jak długo.

Opublikowano
  • Autor

Zimowej sesji jeszcze nie było...

To jest taka zima, na którą czekało się będąc dzieckiem... Tylko teraz zamiast ciągnąć sanki, ciągnie się auto na sesję :lol:

DSC_0841.jpg

DSC_0842.jpg

DSC_0852.jpg

DSC_0853.jpg

DSC_0854.jpg

DSC_0855.jpg

DSC_0856.jpg

DSC_0858.jpg

DSC_0859.jpg

DSC_0862.jpg

DSC_0863.jpg

DSC_0865.jpg

DSC_0866.jpg

DSC_0867.jpg

DSC_0846.jpg

DSC_0869.jpg

Edytowane przez kamil-vag

Opublikowano

Do kalendarza któraś jak znalazł. Zima marzenie fakt . :thumbup1:

Pomyśl nad  plastrem miodu w maskę z RSa , Twój 'TOSiek" miał by komplet z przodu. B)

Opublikowano
  • Autor

Tak będzie Paweł, już od dawna nad tym myślę, ale zawsze coś innego kupuje... będzie i góra w plaster, prędzej czy później... Myślę, że na wiosnę już wleci ?

Opublikowano

Ależ sesja :D

Dobrze wygląda :thumbup1:

Opublikowano

Petarda te foty :)

Opublikowano

Brakuje tylko Q i zabawy na takim sniegu :D

Wlasnie Quattro to jest cos czego mi brakuje i caly czas mysle o zakupie jakiejs b3/b4 z quattro do zabawy na sniegu. Aczkolwiek caly czas waham sie bo w glowie zrodzil sie pomysl aby nastepca Yarisa byl jakis RWD :decayed:

Edytowane przez trepek

Opublikowano
1 godzinę temu, trepek napisał:

Wlasnie Quattro to jest cos czego mi brakuje i caly czas mysle o zakupie jakiejs b3/b4 z quattro do zabawy na sniegu. Aczkolwiek caly czas waham sie bo w glowie zrodzil sie pomysl aby nastepca Yarisa byl jakis RWD :decayed:

Dokucza brak B6? 

B4 Quattro są w cenie. Chyba, że gruz..

Opublikowano

@george

B6 to wspanialy samochod byl. Wykonany z dobrych materialow ale juz wiekowy. A ja z wiekiem staje sie coraz bardziej wygodnicki ;-) I coraz mniej mam checi na prace przy samochodzie a coraz bardziej kreca mnie prace w domu i kolo domu. Heh, odnalazlem w sobie pasje do gladziowania, stiukow weneckich, trawertynu i ottocento :decayed:

Pewnie jakbym kupil takie b3/b4 Q to poszedlbym grubo i rozebral do zera, odmalowal i zlozyl.

A z drugiej strony jak sobie pomysle ile siana trzeba wlozyc na gruby projekt aby zrobic go od zera i porzadnie to wole chyba jednak ten pieniadz przetransferowac, sprzedac Yarisa, dolozyc i kupic za pare lat Alfe Romeo Giulia albo Lexusa IS ;-)

Opublikowano

:good:

Opublikowano

Elegansio Kamil:thumbup:

Opublikowano

Rewelacyjne zdjęcia :thumbup:

Opublikowano

plaster miodu hmm nie wiem jednym się podoba drugim nie mi się nie podoba ładnie wygląda w tych ori niż plastrach ale są gusta a foty fajne u mnie taka zima to tydzień temu była przez 2 tyg teraz już nie ma śniegu :D

Opublikowano

Ładniutko :wub: masz przesłony pomalowane na czarno ?

Opublikowano
  • Autor

@KoJ@K nieee tylko stelaż soczewki i takie ciemniejsze się wydają... przesłona ori stalowa.