Opublikowano 1 Września 20233 l Cześć , posiada ktoś AA/CP bezprzewodowo w przedlifcie? Chodzi o to jakich adapterów używacie...
Opublikowano 1 Września 20233 l 7 godzin temu, dawid195a napisał(a): Cześć , posiada ktoś AA/CP bezprzewodowo w przedlifcie? Chodzi o to jakich adapterów używacie... Ja mam polift, ale bez AA bezprzewodowego. Używam AAWireless.
Opublikowano 4 Września 20233 l W dniu 1.09.2023 o 15:38, sosim napisał(a): Ja mam polift, ale bez AA bezprzewodowego. Używam AAWireless. Dzięki , myślałem że każdy polift ma bezprzewodowe , dzięki za info choć nie ukrywam baredziej mi chodzi o CP
Opublikowano 11 Października 20232 l Sprawdzałem i wygląda na to, że jednak jest nowsza wersja (P350) niż P330. Kilka dni temu jeszcze nie było.
Opublikowano 11 Października 20232 l Niestety fakt, że ukazała się nowa wersja P350, jest tylko częściowo prawdziwy… Nadal nie ma publicznego linka pobierania z Grupy VAG (Skoda, VW, Audi...) - nawet z wyprzedzeniem bez aktualnej integracji z odpowiednimi portalami aktualizacji map odpowiednich producentów. Wspomniany P350 to dostępna na rynku karta SD (V03959802TS), którą wiele osób po prostu kopiuje i oferuje w Internecie. Dlatego moja rekomendacja - poczekaj i zobacz. Gdy tylko będzie to oficjalnie dostępne wrzucę jak zwykle na forum.
Opublikowano 23 Października 20232 l Mam pytanie bo już brakuje pomysłów. Po wymianie tarcz i klocków z przodu wyskoczyła informacja o zużytych klockach chociaż wcześniej jej nie było. Wymieniłem czujnik i nic to nie zmieniło a najciekawsze jest to że nie ma błędów w 03 ABS ani w 17 Wskaźniki.
Opublikowano 25 Października 20232 l W dniu 23.10.2023 o 12:04, Góral65 napisał(a): Mam pytanie bo już brakuje pomysłów. Po wymianie tarcz i klocków z przodu wyskoczyła informacja o zużytych klockach chociaż wcześniej jej nie było. Wymieniłem czujnik i nic to nie zmieniło a najciekawsze jest to że nie ma błędów w 03 ABS ani w 17 Wskaźniki. Nie wiem jak to wygląda w B9 ale w B6/7 kontrolka zużytych klocków była taka sama jak kontrolka poziomu płynu hamulcowego. Tutaj pewnie jest info oddzielne.
Opublikowano 25 Października 20232 l W dniu 24.10.2023 o 07:54, Muskel1 napisał(a): Jakiej firmy czujnik? Czujnik ori 11 godzin temu, Wandej napisał(a): Nie wiem jak to wygląda w B9 ale w B6/7 kontrolka zużytych klocków była taka sama jak kontrolka poziomu płynu hamulcowego. Tutaj pewnie jest info oddzielne. Stan płynu hamulcowego w normie. Najdziwniejsze jest to, że dzisiaj rano odpalam auto i nie ma komunikatu, nie mam pojęcia gdzie nie było styku, kostkę sprawdzałem i czyściłem kilkukrotnie. No cóż widocznie cuda się zdarzają. Edytowane 25 Października 20232 l przez Góral65
Opublikowano 29 Października 20232 l Dodałem dziś do manuali instrukcję obsługi do przedlifta w formacie PDF z możliwością wyszukiwania w niej fraz. Edytowane 29 Października 20232 l przez Muskel1
Opublikowano 4 Listopada 20232 l W dniu 11.10.2023 o 13:10, Muskel1 napisał(a): Niestety fakt, że ukazała się nowa wersja P350, jest tylko częściowo prawdziwy… Nadal nie ma publicznego linka pobierania z Grupy VAG (Skoda, VW, Audi...) - nawet z wyprzedzeniem bez aktualnej integracji z odpowiednimi portalami aktualizacji map odpowiednich producentów. Wspomniany P350 to dostępna na rynku karta SD (V03959802TS), którą wiele osób po prostu kopiuje i oferuje w Internecie. Dlatego moja rekomendacja - poczekaj i zobacz. Gdy tylko będzie to oficjalnie dostępne wrzucę jak zwykle na forum. Ktoś to już sprawdzał ?
Opublikowano 8 Listopada 20232 l Pytanie do fachowców od całkowitego laika z dwoma lewymi rękami - pierwszy raz w życiu planuję modować samochód. Kupiłem A4 B9 40 TFSI quatto S tronic. Czy mogę do auta wsadzić dyfuzor z przedliftowego B9? Chodzi o aspekt fizyczny i montażowy, czy to w ogóle są kompatybilne dupki. Mam stockowy: A chciałbym z dwoma okrągłymi wydechami:
Opublikowano 9 Listopada 20232 l będzie problem z wydechami, polift ma krótsze rury wydechu żeby było miejsce na plastiki. reszta pasuje (dokladka z polifta jest zamienna z przedliftowa sline)