Skocz do zawartości
IGNOROWANY

HOLMATRO's 2.0T Stage3 [331HP/456Nm] by VAGTUNE#Pop&Bangs#S4 Look#Rotor 19x9et33#Vogtland#MILLTEK#DP 3/2,75”#v-Fiz#Hebel345-S4#HEL#Autotech#K04-0064#BOSE#Cupra#etc..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@HOLMATRO, również format A4 czy A6 lub inna marka? ;) 

Opublikowano

Marka pozostaje, format A4 

• Pomoc techniczna 2
Opublikowano

@HOLMATRO i jak te rotorki pogoniłeś? Jak nie to daj zdjęcia dokładne na priva :-)

Opublikowano

Rotory jeszcze są, trzymam jeśli kupiec będzie chciał auto tak jak stoi. Później wrzucę Ci zdjęcia :thumbup1:

Opublikowano

Grzesiek czemu nie wstawiasz auta do działu "sprzedam auto" ?

Opublikowano (edytowane)

:shock3: :wtf:

.............mój świat legł w gruzach :decayed:

Edytowane przez MichałA4
Opublikowano
W dniu 29.03.2020 o 14:21, HOLMATRO napisał:

Wyciągnięta po kilku tygodniach z garażu, przepalona do czerwoności, zatankowana po taniości, wraca na garażu włości. 

To była twoja szesnastka ?? :decayed:

Opublikowano

@DarekS4 grypsowałem na długo przed tą mgłą, co nadeszła i zasłania... :banan2:

Opublikowano

zgodnie z życzeniem

Opublikowano

Kurna, moim zdaniem zrobiona najbardziej ze smakiem spośród wszystkich b7 na forum :whistling:

Grzesiek zarzuć filmik jak to chodzi. Chyba że już wrzucałeś, to przegapiłem :decayed:

Opublikowano

@HOLMATRO  Grzesiek oby się sprzedała w dobre ręce i tak jak stoi a nie jak większość dobrych projektów na części. 

Opublikowano
12 minut temu, musti napisał:

@HOLMATRO  Grzesiek oby się sprzedała w dobre ręce i tak jak stoi a nie jak większość dobrych projektów na części. 

też mi na tym zależy, nie chce mi się wyciagać, ogłoszeń robić, paczek wysyłać, tym bardziej że część serii którą wyciągnałem sprzedałem albo rozdałem początkującym projektom. Tak jak stoi, szybko bezboleśnie.

Opublikowano

Trzymam kciuki żeby szybciej Ci się sprzedała niż moja. Ja niestety 6 miesięcy czekałem odpisując zawracaczom d*py po czym zadzwonił konkretny klient, przyjechał, obejrzal, zrobiliśmy rundkę i zabrał. Co następne w planie ? Może być na PW jak nie chcesz publicznie planów zdradzać ;)

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano

Panowie w waszym wypadku długie oczekiwanie jest niestety absolutnie normalne - podbijacie mocno ceny, bo chcecie odzyskać część tego co włożyliście = musicie trafić na kogoś kto wie, rozumie i doceni włożoną pracę :)

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano

Oczywiście, to naturalne. Mnie ten projekt kosztował 70 klocków, chce tyle ile napisane. Myśle ze uczciwa oferta dla tego, który wie co z czym się je i co ile kosztuje. Dla laika to inna bajka, przecież „ za te pieniądze to mam bedziewienć” ..:eusathink:

• Pomoc techniczna 4
Opublikowano

Szukam i nie znalazłem - jakie to czasy kręci 0-100 i 100-200?

Opublikowano
Godzinę temu, afroo. napisał:

Szukam i nie znalazłem - jakie to czasy kręci 0-100 i 100-200?

0-100 km/h strzelam, że ~5,5 s.

Opublikowano

Malo prawdopodobne 

Opublikowano

Nie w manualu. Raz wg vfiz wykręciłem 5.8. Ale wszystko około 6 sek. Ręką nigdy dsg nie dogonisz..

Opublikowano

Poki co... taki jest zamysł...

540031D0-F4E8-4190-81D2-2D538559FB54.jpeg

• Pomoc techniczna 1