K4rol81 Opublikowano 25 Marca 2018 Opublikowano 25 Marca 2018 Dołączam się do podziękowań, impreza na najwyższym poziomie, gratulacje dla organizatorów za włożony trud w dopięcie wszystkiego na ostatni guzik, byłem pierwszy raz i napewno nie ostatni. Bardzo miło było poznać klubowiczów. Piękna pogoda, piękne widoki. Darek daj numer konta to puszczę zaliczkę na przyszły rok Wysłane z mojego XT1650 przy użyciu Tapatalka
Magdalenah Opublikowano 26 Marca 2018 Opublikowano 26 Marca 2018 Moi drodzy znani i nowo poznani wielkie DZIĘKI za mega atmosferę, mnóstwo śmiechu, zdarte gardło, dyskusje po nocach, tańce i fantastyczną organizację. Do zobaczenia za rok... aż za rok 3
Suli Opublikowano 26 Marca 2018 Opublikowano 26 Marca 2018 A mi pozostaje jedynie żałować, że tym razem nie dane było mi dotrzeć do Bukowiny... Cóż, czasami tak bywa, tak musiało być. Pozdrowienia dla organizatorów i uczestników!
toman Opublikowano 26 Marca 2018 Opublikowano 26 Marca 2018 Czapki z głów przed organizatorami! Wiedziałem, że będzie dobrze, ale nie spodziewałem się, że aż tak! Obowiązkowo za rok trzeba być, @Hugo możesz zapisywać mnie na listę tak jak już mówiłem Może uda się ściągnąć więcej osób z lubelskiej - na spotach będziemy nad chłopakami pracować Zdecydowanie za szybko minął ten weekend.. Dzięki i do zobaczenia za rok!
DaveLove Opublikowano 26 Marca 2018 Opublikowano 26 Marca 2018 Byliśmy pierwszy raz i wrażenia niesamowite. Przepraszam kolegów za brak obecności na turnieju piłki ale to był błąd nowicjusza (za bardzo zaszalałem w piątkowy wieczór ). Za rok obecność obowiązkowa no i mam nadzieję tym razem pograć . Szacun za organizację!
Grisza79 Opublikowano 26 Marca 2018 Opublikowano 26 Marca 2018 Jak co roku było super ! Dziękuje wszystkim. Widzimy się za rok.
Lukasz_mk2 Opublikowano 26 Marca 2018 Opublikowano 26 Marca 2018 Również dziękuję za super weekend. Byłem po raz pierwszy i na pewno nie ostatni. Wielkie ukłony w stronę organizatorów.Pozdrawiam, Łukasz
jarko Opublikowano 26 Marca 2018 Opublikowano 26 Marca 2018 19 godzin temu, Młody_drog napisał: 4. Zostałem wyproszony z sobotniej imprezy bo organizatorowi @jarkonie spodobała się moja odzież Ciesz się że trafiłeś na mnie a nie na Themona...
MAJKI Opublikowano 26 Marca 2018 Opublikowano 26 Marca 2018 Rownież dołączamy sie z Ewą i Lenką do podziękowań dla organizatorów. Jak zwykle wszystko było na najwyższym poziomie... Jedynie co to półki brakuje w kuchni na kubki Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka 3
michal_g84 Opublikowano 26 Marca 2018 Opublikowano 26 Marca 2018 Dzięki wszystkim za wyśmienitą zabawę, w przyszłym roku postaramy się być w 3-kę. Majki My też mamy problem z pomieszczeniem kubków, już innych z resztą nie mam tylko same zlotowe 1
Kosmita Opublikowano 27 Marca 2018 Opublikowano 27 Marca 2018 10 godzin temu, MAJKI napisał: Rownież dołączamy sie z Ewą i Lenką do podziękowań dla organizatorów. Jak zwykle wszystko było na najwyższym poziomie... Jedynie co to półki brakuje w kuchni na kubki Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Dobra kolekcja :))))
moskal Opublikowano 27 Marca 2018 Opublikowano 27 Marca 2018 Zlot jak zawsze pyszny dzięki naszym przewspaniałym organizatorom !! Jedyny minus to kilkukrotny , chwilowy brak prądu podczas piątkowego meczu i fryzura Hugona. 2
Hugo Opublikowano 27 Marca 2018 Opublikowano 27 Marca 2018 Godzinę temu, moskal napisał: Jedyny minus to kilkukrotny , chwilowy brak prądu podczas piątkowego meczu i fryzura Hugona. Przepraszam, ale nie mogłem się powstrzymać i musiałem wykręcić Wam korki Co do fryzury to coś wymyślę 1
Redjasper Opublikowano 27 Marca 2018 Opublikowano 27 Marca 2018 Również cała rodzinka dziękuje za extra zabawę. Ogromne podziękowania dla organizatorów!
Hołowczyc20 Opublikowano 27 Marca 2018 Opublikowano 27 Marca 2018 Również od mnie i moich towarzyszy wielkie podziękowania dla organizatorów,za zlot i zabawę.Do zobaczenia za rok.
Kolkov Opublikowano 28 Marca 2018 Opublikowano 28 Marca 2018 Dzięki za fajny weekend! Dzięki dla organizerów, było jak zwykle
musti Opublikowano 30 Marca 2018 Opublikowano 30 Marca 2018 Wielkie dzięki za super weekend i spotkanie w tym najbliższym gronie fanatyków fanatyczek i pasjonatów Audi Oby do następnego wypadu za rok
walada1987 Opublikowano 30 Marca 2018 Autor Opublikowano 30 Marca 2018 Wielkie dzięki za super weekend i spotkanie w tym najbliższym gronie fanatyków fanatyczek i pasjonatów Audi Oby do następnego wypadu za rok Tylko następnego roku pij więcej [emoji14] jak ja nie mogłem toś cwaniak przeszedł Wysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka
musti Opublikowano 31 Marca 2018 Opublikowano 31 Marca 2018 15 godzin temu, walada1987 napisał: Tylko następnego roku pij więcej jak ja nie mogłem toś cwaniak przeszedł Wysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka O to to
Rekomendowane odpowiedzi