Dev Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 1 godzinę temu, Hubcio099 napisał: Zapodać TRW czy textara? Ferodo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unf Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 1 godzinę temu, Dev napisał: Ferodo Klocki Ferodo pylą jak po****ne... Chyba, że inne też ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 19 minut temu, Unf napisał: Klocki Ferodo pylą jak po****ne... Chyba, że inne też ^^ Klocki Wyciosaj sobie z deski, gwarantuje że nie będą pylić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelonek1 Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 Godzinę temu, Dev napisał: Klocki Wyciosaj sobie z deski, gwarantuje że nie będą pylić Ale będą dymić i też nie będzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 12 minut temu, pelonek1 napisał: Ale będą dymić i też nie będzie dobrze Przeszkadzało mu pylenie a nie dymienie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek_lbn Opublikowano 10 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 W dniu 5.05.2021 o 22:36, Dev napisał: bierz OZty, sa w przyzwoitej cenie Masz jakieś sprawdzone źródło OZ w dobrej cenie? Tamtych Ferodo w IC po zamówieniu okazało się że oczywiście fizycznie nie ma, a sklep-hurtownia w której zawsze brałem OZy nagle przestał nimi handlować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 10 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 49 minut temu, wojtek_lbn napisał: Masz jakieś sprawdzone źródło OZ w dobrej cenie? Tamtych Ferodo w IC po zamówieniu okazało się że oczywiście fizycznie nie ma, a sklep-hurtownia w której zawsze brałem OZy nagle przestał nimi handlować. pisz do kolegi @Wandej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
george Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 10 godzin temu, wojtek_lbn napisał: Masz jakieś sprawdzone źródło OZ w dobrej cenie? Tamtych Ferodo w IC po zamówieniu okazało się że oczywiście fizycznie nie ma, a sklep-hurtownia w której zawsze brałem OZy nagle przestał nimi handlować. zapytaj jeszcze u @TOM77 lub @dzik . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Krk Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 W dniu 11.05.2021 o 08:36, george napisał: zapytaj jeszcze u @TOM77 lub @dzik . Ja u @dzik kupiłem greenstuff z ebc i nie żałuje ani jednej wydanej złotówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiziorDZN Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Poleci ktoś jakiś zestaw naprawczy do przednich zacisków ? Mam do wymiany tarcze i klocki więc pomyślałem żeby od razu wymienić wszystko. Seria 288 przód. A4 B7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 52 minuty temu, KiziorDZN napisał: Poleci ktoś jakiś zestaw naprawczy do przednich zacisków ? Mam do wymiany tarcze i klocki więc pomyślałem żeby od razu wymienić wszystko. Seria 288 przód. A4 B7. Mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicia1000 Opublikowano 13 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Witam Panowie będę miał tarcze+ klocki do wymiany 320mm przód co polecacie ? A4 B6 seria była 288 ale zrobiłem na 320mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejK. Opublikowano 13 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Brembo, Ferodo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicia1000 Opublikowano 13 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 2 minuty temu, AndrzejK. napisał: Brembo, Ferodo. Masz może namiar na nazwy zestawów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejK. Opublikowano 13 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Wpisz w wyszukiwarkę to co Cię interesuje i będziesz miał namiary lub np. na Allegro też bez problemu dobierzesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DivaynEays Opublikowano 13 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 3 godziny temu, wicia1000 napisał: Witam Panowie będę miał tarcze+ klocki do wymiany 320mm przód co polecacie ? A4 B6 seria była 288 ale zrobiłem na 320mm Tarcze Rotinger/Zimmerman z klockiem textar/ferodo lub jesli jest budzet to EBC z serii black/green/yellow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicia1000 Opublikowano 13 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Godzinę temu, DivaynEays napisał: Tarcze Rotinger/Zimmerman z klockiem textar/ferodo lub jesli jest budzet to EBC z serii black/green/yellow Mam rotingera gt i drugi komplet tarcz pogięło i nie chcę więcej tej firmy wcześniej na ATE zwykłych zrobiłem masę KM i nigdy nie miałem problemu Zimmermana jeszcze nie miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 13 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 2 godziny temu, wicia1000 napisał: Mam rotingera gt i drugi komplet tarcz pogięło i nie chcę więcej tej firmy wcześniej na ATE zwykłych zrobiłem masę KM i nigdy nie miałem problemu Zimmermana jeszcze nie miałem czym czyściłeś piasty ? jakie mają bicie promieniowe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicia1000 Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 7 godzin temu, Dev napisał: czym czyściłeś piasty ? jakie mają bicie promieniowe ? Jadę dziś popytać gdzie jest warsztat który sprawdza piasty itd bo mechanik twierdził że wszystko dobrze było ale ja przed założeniem kolejnego kompletu tarcz sprawdzę te piasty i je wymiennie jak będzie coś nie tak. Dev na pytanie czy czyścił to pewnie wiertarka z końcówką drucianą przemył pewnie zmywaczem lub czym podobnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 1 godzinę temu, wicia1000 napisał: Jadę dziś popytać gdzie jest warsztat który sprawdza piasty itd bo mechanik twierdził że wszystko dobrze było ale ja przed założeniem kolejnego kompletu tarcz sprawdzę te piasty i je wymiennie jak będzie coś nie tak. Dev na pytanie czy czyścił to pewnie wiertarka z końcówką drucianą przemył pewnie zmywaczem lub czym podobnym Nie wiertarką, tylko szlifierka kątowa plus szczota czołową i jedziesz na lustro. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi