FroS-t Opublikowano 2 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 7 minut temu, Wandej napisał: S4 B8 miało tylko jedna wersje hebli. Przód i tył TRW 345/330mm. @FroS-t Gruby zestaw. Czekam na montaż jak to zagra bo tez nie mogę zdecydować się z kolorem do Białasa? Ja kolory już wszystkie dobierałem wirtualnie, żółte w miarę i ten co miałem w b7 pomarańczowe tez w miarę jeszcze ale czarna rolka musiałaby być, mimo ze czerwony oklepany to jednak najbardziej kontrastuje moim zdaniem, szczególnie z białym napisem, no zobaczymy, będzie coś nie tak, będziemy zmieniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 2 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 musimy się w końcu spotkać żeby obadać tą Twoją ślicznotkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek55 Opublikowano 2 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 Gdzie dawałeś zaciski do lakierowania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolek_ust Opublikowano 2 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 1 godzinę temu, matek55 napisał: Gdzie dawałeś zaciski do lakierowania ? Zaciski gotowe od @Gibons Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
george Opublikowano 2 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 2 godziny temu, matek55 napisał: Gdzie dawałeś zaciski do lakierowania ? @Dev i @rs dziadek też ogarniają hamulce. Widzę, że też jesteś z CG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 2 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 58 minut temu, karolek_ust napisał: Zaciski gotowe od @Gibons Dokładnie, w całości ogarniał Damian, ja załatwiałem sitodruk tylko…. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek55 Opublikowano 2 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 Dzięki, @FroS-t jakie tarcze/klocki zakladasz do tych zaciskow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 2 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 23 minuty temu, matek55 napisał: Dzięki, @FroS-t jakie tarcze/klocki zakladasz do tych zaciskow? Klocki ori a tarcze chyba OZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 28 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 (edytowane) Dzisiaj nie o modach a….. Mam nadzieje ze ta j**ana k**wa zdechnie w piekle za to co robił wcześniej i za to co robi teraz na Ukrainie a w szczególności dzieciom…. Mam dość duża styczność z Ukraińcami i powiem Wam że ciężko się z tymi ludźmi rozmawia kiedy maja łzy w oczach bo nie wiedza co z ich rodziną kiedy słyszą o bombardowaniu miejscowości z której pochodzą. Jeśli możecie to pomagajcie…. Edytowane 28 Lutego 2022 przez FroS-t 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 Godzinę temu, FroS-t napisał: Dzisiaj nie o modach a….. Mam nadzieje ze ta j**ana k**wa zdechnie w piekle za to co robił wcześniej i za to co robi teraz na Ukrainie a w szczególności dzieciom…. Mam dość duża styczność z Ukraińcami i powiem Wam że ciężko się z tymi ludźmi rozmawia kiedy maja łzy w oczach bo nie wiedza co z ich rodziną kiedy słyszą o bombardowaniu miejscowości z której pochodzą. Jeśli możecie to pomagajcie…. Niestety u mnie w firmie tez sporo chlopakow. Kilku z nich świeżo kupiło i wyremontowało mieszkania sobie na Ukrainie a teraz muszę ściągać zony i dzieci bo nie wiadomo kiedy jakaś rakieta spadnie. Trzeba zrobic zbiórkę legalna na zajebania tego zbrodniarza. Puścić na cały świat na pewno znajdą się chętni do pomocy? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 moj Kolega który zatrudnia Ukrainców zamówił autobus i dzisiaj 32 obywateli pojechało walczyc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 28 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 30 minut temu, Dev napisał: moj Kolega który zatrudnia Ukrainców zamówił autobus i dzisiaj 32 obywateli pojechało walczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolek_ust Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 No Panowie porobiło się na tym świecie . Żeby jednak osoba miała taką władze to w głowie się nie mieści . Ale obu jemu to się oddało i odbiło z czasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 zastanawiam sie gdzie sie podział bohater stanu wojennego, Wiceprezes Rady Ministrów, Przewodniczący Komitetu ds. Bezpieczeństwa Narodowego i spraw Obronnych osoba wielce umiłowana, szanowana, kochana, uwielbiana i inne nananana jakos od czwartku o nim cisza 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 (edytowane) Działa w podziemiu, koordynuje działania defensywne Edytowane 28 Lutego 2022 przez Muskel1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marky2552 Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 ale pisanie takich rzeczy na ścianie imoo nie zakończy wojny więc no trochę bez sensu to tak jak pisanie j*bać pis co to zmieni co to da ? dla mnie takie napisy są żenujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 28 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 22 minuty temu, marky2552 napisał: ale pisanie takich rzeczy na ścianie imoo nie zakończy wojny więc no trochę bez sensu to tak jak pisanie j*bać pis co to zmieni co to da ? dla mnie takie napisy są żenujące To tylko grafika….0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 33 minuty temu, marky2552 napisał: ale pisanie takich rzeczy na ścianie imoo nie zakończy wojny więc no trochę bez sensu to tak jak pisanie j*bać pis co to zmieni co to da ? dla mnie takie napisy są żenujące Moja babcia miała zgoła odmienne zdanie malując pędzlem na ścianach podczas okupacji znak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 21 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 (edytowane) Gwint na pokładzie Tak to teraz wygląda Pewnie będzie jeszcze kręcone, ale to jak rolki na lato się zrobią Pozdr! Edytowane 4 Sierpnia 2022 przez FroS-t 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel 13 Opublikowano 21 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 Białas leży prawidłowo . Jaki tam gwintdt zapodałeś , Eibacha czy coś innego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi