andrzejcheciny Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 spolszczenia http://chomikuj.pl/pjurzak/Audi+navigation+*2b+spolszczenie+RNS-D antena z radia jest jak patrzysz na tył radia w lewym dolnym rogu,w prawym górnym wpina się antenę gps;a w jaki sposób można ten język zmienić w navi? ściągnołem ten plik na kompa i co dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mordeliuss Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 sprawa wyglada tak ze powoli kompletuje graty pod navi plus w aucie mam audi chorus plus wszsyto BOSE. Czyli bez tunera TMC brak wyswietlania na fisie Ktos by mi mogl dac link z allegro jakich kabelkow i przejsciowek potrzebuje zeby podlaczyc navi plus do siebie ? Wiem ze to pewnie bylo przerabiane w temacie ale nie moge znalezc na allegro i nie wiem dokladnie jaka to koncoweczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Ktos by mi mogl dac link z allegro jakich kabelkow i przejsciowek potrzebuje zeby podlaczyc navi plus do siebie http://www.naviservice.com.pl/?item=92&t=1325623147 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mordeliuss Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 i jezeli nie bede mial tunera tmc i tv to nie potrzebuje tego kabelka ? Czy poprostu kupujac radio z allegro samo gole radio bede mogl podlaczyc go kablami ktore juz mam aucie czy musze cos dokupywac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 i jezeli nie bede mial tunera tmc i tv to nie potrzebuje tego kabelka ? Czy poprostu kupujac radio z allegro samo gole radio bede mogl podlaczyc go kablami ktore juz mam aucie czy musze cos dokupywac ? Dokup to, porównaj piny w kostce iso czy się zgadzają i podłączaj Potrzebujesz to nie mając TMC, ze względu na tą dodatkową kostkę 26 pinów Chyba, że znajdziesz taką kostkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mordeliuss Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 licze ze jak sie za to wezme to jakos to zloze xD ale dzieki za porady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozet Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Witam Odgrzeje kotleta. Co trzeba dokładnie kupić żeby zmienić 1 din na 2 din ?? Czy panel climatronic też trzeba zmeiniać i popielniczkę ? popielniczka wejdzie climatronik jest trosze za szeroki nie zmieniaj tylko leciutko go przytni z boku ale delikatnie go docinaj by dobrze spasowac i gitara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejcheciny Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 możliwe jest ze jeżeli mam b5 po lifcie z lipca 99r i jest ori navi plus to czy moze być jeszcze bez dx? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 moze być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aju Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 dokładnie może być bez DX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom A4 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Witam. Mam pewien problem z Audi Navigation Plus RNS-D wersja DX. Model 4B0-035-192 K nawigacja pochodzi z a6 . Sytuacja wyglada nastepujaco. Nawigacja dziala,przyjmuje kod, wyszukuje stacje, widzi zmieniarke CD ale w glosnikach nie slychac zupelnie nic tylko delikatne pykniecie w momencie wlaczenia nie reaguje na wkladanie plyty do czytnika map. Chcialem zmienic kodowanie wg opisu ktory jest w tym temacie ale w zaden sposob nie moge sie polaczyc z radiem ani na kanale 37 i 56. Czy potrzeba jeszcze cos podlaczyc abym mogl dostac sie vagiem do nawigacji. naklejka z navi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom A4 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 ok udalo sie uzyskac polaczenie vagiem ale nadal cisza kodowanie zmienione radio podpiete na stole z vag i zasilaniem ---------- Post added at 19:36 ---------- Previous post was at 19:08 ---------- odczyt z cd zlychac ale bardzo cicho dopiero z uchem przy glosniku czy moze byc uszkodzona koncowka mocy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bin85 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 ok udalo sie uzyskac polaczenie vagiem ale nadal cisza kodowanie zmienione radio podpiete na stole z vag i zasilaniem---------- Post added at 19:36 ---------- Previous post was at 19:08 ---------- odczyt z cd zlychac ale bardzo cicho dopiero z uchem przy glosniku czy moze byc uszkodzona koncowka mocy? Tak może być uszkodzona, podłącz jeszcze jakiś wzmacniacz do line out i sprawdź czy dźwięk jest na każdym kanale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom A4 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 ok udalo sie uzyskac polaczenie vagiem ale nadal cisza kodowanie zmienione radio podpiete na stole z vag i zasilaniem---------- Post added at 19:36 ---------- Previous post was at 19:08 ---------- odczyt z cd zlychac ale bardzo cicho dopiero z uchem przy glosniku czy moze byc uszkodzona koncowka mocy? Tak może być uszkodzona, podłącz jeszcze jakiś wzmacniacz do line out i sprawdź czy dźwięk jest na każdym kanale podpiolem wzmacniacz kodowanie zrobilem na 00201 na wyjsciu liniowym na zadnym kanale nie ma dzwieku podpinajac glosniki po wyjscia na przod dzwiek jest ale taj jak pisalem bardzo cicho brak reakcji na zglasnianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bin85 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Gdyby sama końcówka mocy była uszkodzona dźwięk na line out powinien być, ustaw jeszcze kodowanie na 00001 czyli Bose i wtedy sprawdź line out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom A4 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 no niestety dalej brak dzwieku na line out rozebralem cala nawi ale nie widac golym okiem uszkodzen ale dziwne jest to ze jak wracam do pierwotnego kodowania jest dziek ale bardzo cicho tak jak pisalem wczesniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Czy w każdym spolszczeniu brakuje polskich znaków? No i jeszcze wyświetla "Utwoi" zamiast "Utwor"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bin85 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Tez tak mam u siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 To teraz jeszcze taka zagadka... Pokazuje mi odwrotny kierunek jazdy z rzeczywistym... dlaczego? Ogólnie nawigacja gubi się i nie wie za bardzo gdzie jestem. Widzi od 6 do 8 satelit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Gala Panie, gala W kostce zasilającej jedna, a w 26pinowej druga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi