Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dobrzy chiptunerzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SenseiAdik no cóż, jest grubo....

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 588 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A kto powiedział że domowy zły ?

Mój pierwszy program kilka lat temu zrobiłem w firmie lokalnej polecanej na forum, profesjonaliści z rolkami. Dostałem gotowca ogólnie dostępnego w sieci, po kilku tygodniach auto zaczęło ciężko odpalać na zimnym, głośno pracować i czasem jakby słabnąć (wtedy człowiek był totalnym noobem). Pojechałem do kumpla który kleci w domowym zaciszu, pierwszy rzut oka wtryski solidne korekty, turbo na overboostach itd. Wykopał ori soft, zrobił wszystko od podstaw i się unormowało a po kilku tygodniach wtryski chodziły jak w zegarku. Po pół roku zrobiłem kreski i auto wypluło ponad 10 koni więcej.

Przyszła wczesna jesień i sterownik nie dawał się programować, wybebeszyliśmy ECU a tam akwarium... 2 śruby tylko chwycone, brak sylikonu nic.. (brak obudowy z tworzywa jak w audi). środek wszystko biało - brązowe.

Reguły nie ma. Jak z mechanikiem, dobry się nie reklamuje, nie ma kolorowych szyldów bo nie potrzebuje.

Edytowane przez marcin4x4

Opublikowano

Witam;) Czytam ten wątek ale ponad 110 stron to ponad moje siły ;) szukam jakiegoś speca w Lublinie do mojego 1.9 w B7 ;) pozdrawiam

Opublikowano

Zapraszam do siebie. :D

Edytowane przez Galetto

Opublikowano

Nawet się tam nie waż jechać :)

a czemu kolego tak bardzo odradzasz tę firmę ?

Opublikowano

Witam;) Czytam ten wątek ale ponad 110 stron to ponad moje siły ;) szukam jakiegoś speca w Lublinie do mojego 1.9 w B7 ;) pozdrawiam

Prochip Nałęczów :)

Opublikowano

Witam wszytskich.Panowie jestescie w stanie polecic mi kogos z wielkopolski i okolic ?

mam na mysli tylko sama zmiana softa z na maks,ale mieszczac sie w bezpiecznej granicy.

No i jaki cennik jest tak mniej wiecej jesli chodzi tylko w zmiane samego softa ?

B5 1,8T apu

Edytowane przez booolek

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja polece CompSport-robilem u nich program i nie tylko jestem bardzo zadowolony,maja dobre podejscie i byli pierwsi w Polsce ktorze zaczeli robic PD

Opublikowano

u Rogala robił coś ktoś ostatnio ?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Lubelszczyzna - zdecydowanie polecam Darona z Poniatowej !!!

Opublikowano

Ja polece CompSport-robilem u nich program i nie tylko jestem bardzo zadowolony,maja dobre podejscie i byli pierwsi w Polsce ktorze zaczeli robic PD
że niby się uczyli czy jak :P
Opublikowano

Jak z Płocka jesteś to trzeba było uderzyć do naszego forumowego kolegi na softa - Juby_p

Opublikowano

że niby się uczyli czy jak :P

pierwszym w Polsce był Rogal :) i jego zawsze polecalem i bede polecac mimo ze ma dosc wysoką cenę. Ja juz robilem u niego 4 samochody i z kazdego byłem bardzo zadowolony, tak jak jestem z tego teraz :)

Edytowane przez nedwed

Opublikowano

jakis dobry specjalista okolice Płock Toruń Włocławek Sierpc ??

Opublikowano

2 posty wyżej jest napisane ... :facepalm:

Opublikowano

jakis dobry specjalista okolice Płock Toruń Włocławek Sierpc ??

Juby_p z Płocka, znajdziesz na forum :hi:

Opublikowano

Lubelskie - Daron z Poniatowej :hi:

Warszawa - Rogal :hi:

Otwock - Spanky :hi:

Tam robiłem, i naprawdę do dnia dzisijeszego jestem zadwolony ;)

Edytowane przez David91gtr

Opublikowano

Panowie , TUNE UP lub Turbo elita GDAŃSK jakieś opinie warto oddać im auto ??

Ktoś w podobnej odległości od Torunia może być w stronę Łodzi i tak auto na lawecie musi jechać , BRK Tuning zawalone robotą tka bym im oddał

ComSport myślałem w ostateczności nie mam nic do niech wiem ,że by zrobili jak należy ale to nie jest nie wiadomo co poza tym nie chce przepłacać za coś co inni ogarną w bardziej przystępnej kasie

Opublikowano

Nie polecam :thumbdown:http://www.dieselsoft.pl/

Diesel Soft Płock - w rzeczywistosci moc jest inna, mało ma się do rzeczywistości.

Po za tym opinie: http://dobrymechanik.pl/mechanicy/plock/auto-mechanika-zielinski-kazimierz.html

:thumbdown:

Daj jakieś konkrety bo takiego posta może napisać każdy o każdym.