l.e.s.t.e.r Opublikowano 1 Lipca 2020 Opublikowano 1 Lipca 2020 Siedzę w Tucepu od 15go, ludzi mało - wbijać Panowie bo taka Chorwacja się nie powtórzy !
Mano4 Opublikowano 1 Lipca 2020 Opublikowano 1 Lipca 2020 Masz kilka sposobów płatnosci ,zaznaczasz kiedy maja wysłać czas dostawy do tygodnia. Tu moje zakupy powodzenia. Delivery note: 1939189/01 16/06/2020 Ctry Product Quantity Price AT: 10-day vignette 2020 (for vehicles up to 3.5 t) valid from: 18/07/2020 1 9.40€ AT: 10-day vignette 2020 (for vehicles up to 3.5 t) valid from: 30/07/2020 1 9.40€ CZ: 1-month vignette 2020 (for vehicle up to 3.5 tons) valid from: 18/07/2020 1 17.00€ SLO: 7-day vignette 2020 (category 2A) valid from: 18/07/2020 1 15.00€ SLO: 7-day vignette 2020 (category 2A) valid from: 30/07/2020 1 15.00€ Dispatch and packaging costs 1 2.50€
MemberA4 Opublikowano 1 Lipca 2020 Opublikowano 1 Lipca 2020 (edytowane) Mam jedynie debetówkę Visa i nie wiem czy ściągnie mi w PLN czy przewalutuje z euro przy zakupie? Edytowane 1 Lipca 2020 przez MemberA4
stanley Opublikowano 1 Lipca 2020 Opublikowano 1 Lipca 2020 56 minut temu, l.e.s.t.e.r napisał: Siedzę w Tucepu od 15go, ludzi mało - wbijać Panowie bo taka Chorwacja się nie powtórzy ! W sobotę ruszam na Vis
l.e.s.t.e.r Opublikowano 1 Lipca 2020 Opublikowano 1 Lipca 2020 46 minut temu, stanley napisał: W sobotę ruszam na Vis Ja chyba w niedziele wracam, przyjechałem na 9 dni a jakoś mi zeszło i trzeci tydzień mija na rowerze udało się mi w końcu na św Jure wjechać!???
mariusz36 Opublikowano 1 Lipca 2020 Opublikowano 1 Lipca 2020 32 minuty temu, l.e.s.t.e.r napisał: Ja chyba w niedziele wracam, przyjechałem na 9 dni a jakoś mi zeszło i trzeci tydzień mija na rowerze udało się mi w końcu na św Jure wjechać!??? A jak przejazd przez Czechy ? Robiłeś jakieś testy , pytam bo słyszałem że Czesi czepiali się Ślązaków nawet jak się jechało tranzytem . Miałem wakacje wykupione w Włoszech ,ale wszystko prysło jak bańka mydlana Teraz kupiłem Chorwację , ale w sierpniu . To wypoczywaj Panie
l.e.s.t.e.r Opublikowano 1 Lipca 2020 Opublikowano 1 Lipca 2020 2 godziny temu, mariusz36 napisał: A jak przejazd przez Czechy ? Robiłeś jakieś testy , pytam bo słyszałem że Czesi czepiali się Ślązaków nawet jak się jechało tranzytem . Miałem wakacje wykupione w Włoszech ,ale wszystko prysło jak bańka mydlana Teraz kupiłem Chorwację , ale w sierpniu . To wypoczywaj Panie Ja pojechałem 15go przez przejście w Pietrzykowicach na przypał dalej Mikulov i jesteś w domu. Gdzieś czytałem już Czechy mają się na dniach otworzyć dla wszystkich Polaków. Sprawdź najlepiej na stronie ambasady bo to się ciagle zmienia.
stanley Opublikowano 2 Lipca 2020 Opublikowano 2 Lipca 2020 13 godzin temu, l.e.s.t.e.r napisał: Ja pojechałem 15go przez przejście w Pietrzykowicach na przypał dalej Mikulov i jesteś w domu. Gdzieś czytałem już Czechy mają się na dniach otworzyć dla wszystkich Polaków. Sprawdź najlepiej na stronie ambasady bo to się ciagle zmienia. Ślązaki już mogą jechać My pierwszy raz jedziemy przez Słowację i Węgry
kkam Opublikowano 2 Lipca 2020 Opublikowano 2 Lipca 2020 My startujemy 10.07. W tym roku trasa bardziej widokowa przez trase alpejska grossglockner, a potem starą Jadranką aż do Dubrovnika
AndrzejK. Opublikowano 3 Lipca 2020 Opublikowano 3 Lipca 2020 W dniu 24.06.2019 o 15:43, ra.vi napisał: Dałem się namówić żonie i w tym roku jedziemy po raz pierwszy do Cro w okolice Trogiru. I dobrze,że dałeś się namówić, bo to super kraj na urlop/wakacje. Byłem już tam kilka razy i śmiało można powiedzieć,że praktycznie gdzie byś nie pojechał to jest urokliwie....choć jakie warunki i upodobania Chorwatów są w związku z epidemią ciężko powiedzieć - ja w tym roku się tam nie wybieram. W dniu 24.06.2019 o 15:43, ra.vi napisał: Gdzie kupować winiety i gdzie najlepiej tankowac. Ja jeżdżę przez Słowację i Węgry, więc na Słowacji winiety nie potrzebuję (jest tam kilkukilometrowy odcinek płatny, który z łatwością się omija). Natomiast na Węgrzech kupuję winietę fizycznie na stacji benzynowej. Co do tankowania to jakbyś wybrał te kraje tranzytowe co napisałem to najkorzystniej cena paliwa wychodzi na Węgrzech.
wesz82 Opublikowano 5 Lipca 2020 Opublikowano 5 Lipca 2020 Stan powiedz jak.poszlo Wam przez Słowację i Węgry? Mieliśmy nie jechać w tym roku ale moja jak zawsze kasę ogarnęła i tylko na tydzień lecimy do Mircy bo przecież wybory sa??? Sytuacja jest taka że przez Niemcy mamy szybciej ale prawie 200km dłużej A tak by poleciał na Karpacz i dalej już wiadomo. Fajnie jest mieć stałe miejscówki,załatwisz wsio jedna wiadomością i z dnia na dzień można lecieć. Tylko teraz te potwierdzenia trochę mnie martwią ale wsio dostaliśmy od gospodarzy więc mam nadzieję że nie będzie problemów..
Bristol Opublikowano 5 Lipca 2020 Opublikowano 5 Lipca 2020 Panowie z Rybnika jak radzicie jechać do Splitu?
wesz82 Opublikowano 6 Lipca 2020 Opublikowano 6 Lipca 2020 Weźcie hajs na bramki w cro,bo nie czyta polskich kart. Dobrze że nie ma kolejek to szybko można zmienić bramkę. Na granicy tylko id nie chciał patrzeć na żadne papiery z covidem.
vvalery Opublikowano 6 Lipca 2020 Opublikowano 6 Lipca 2020 5 godzin temu, wesz82 napisał: Weźcie hajs na bramki w cro,bo nie czyta polskich kart. Dobrze że nie ma kolejek to szybko można zmienić bramkę. Na granicy tylko id nie chciał patrzeć na żadne papiery z covidem. Jaką walutę przyjmują na tych bramkach ?
Góral65 Opublikowano 7 Lipca 2020 Opublikowano 7 Lipca 2020 8 godzin temu, vvalery napisał: Jaką walutę przyjmują na tych bramkach ? Swoją Kunę oraz Ojro
wesz82 Opublikowano 7 Lipca 2020 Opublikowano 7 Lipca 2020 Plac w kunach bo jak dasz euro to potrafią wydawać w kunach zamiast euro. Najlepiej wyliczyć kwotę.
vvalery Opublikowano 7 Lipca 2020 Opublikowano 7 Lipca 2020 7 godzin temu, wesz82 napisał: Plac w kunach bo jak dasz euro to potrafią wydawać w kunach zamiast euro. Najlepiej wyliczyć kwotę. Dzięki?
Wandej Opublikowano 7 Lipca 2020 Opublikowano 7 Lipca 2020 3 godziny temu, vvalery napisał: Dzięki? w Cro karta płatnicza wystarczy
MemberA4 Opublikowano 7 Lipca 2020 Opublikowano 7 Lipca 2020 (edytowane) A te kuny to na granicy HR w Cvetlin lub Ormoz lub Trnovec idzie kupić w jakimś kantorze czy lepiej zaopatrzyć się w PL już żeby nie błądzić? Edytowane 7 Lipca 2020 przez MemberA4
Rekomendowane odpowiedzi