Dev Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Godzinę temu, kuba.goller napisał: Ja jadę do Hotelu, więc powinno być ok. Zawsze lepiej niż nad polskie morze, gdzie długo wyczekiwany urlop może się skończyć siedzeniem w pokoju z dziećmi bo będzie 18 stopni i będzie lało, w knajpie zapłacę 2 x tyle co w Chorwacji. Kolega wrócił z Władka, był na skraju samobójstwa, tłum wszędzie, w knajpach, żresz albo won. Nie to że nie lobię polskiego morza bo uwielbiam ale... to po co sie pcha gdzie jest tłum ? wyjazd na półwysep to strzał w kolano typowe polskie gadanie, jadą ze swiadomoscią że bedzie tragedia a potem gadka ze było ............o w tym roku byłem: Ustka - luz, ludzi jest ale nie ma cyrku z miejscami gdziekolwiek Darłowo/ Darłówko - wrecz pusto porównując poprzednie lata Jarosłwiec/Wicie - j/w Rowy - podobnie Łeba - zayebana po sufit, ludzie depcza sobie po głowach, ogólnie ch...nia Dębina/Orzechowo - nadzwyczaj spokojnie Mielno - kibel jak zawsze, chlanie, sranie, ćpanie i ruc...anie Kołobrzeg - ludzi sporo ale nie ma ciśnienia, deptak niespecjalnie zawalony jak ktoś chce cisze i spokój to niech bierze Camping czy inny namiot i niech jedzie na Mazury albo w Bieszczady odludnych miejsc jest tam jeszcze od zayebania 1
stanley Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Opublikowano 6 Sierpnia 2021 To Mielno mnie po części zainteresowało
Kolkov Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Opublikowano 6 Sierpnia 2021 1 godzinę temu, stanley napisał: To Mielno mnie po części zainteresowało
Kolkov Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Opublikowano 6 Sierpnia 2021 15 godzin temu, Dev napisał: ciągle sie zastanawiam po co sie pchac w ten syf ? wqurwiac sie w samochodzie na autostradach, w korkach i ch... wie w czym jeszcze na koniec dowiadujesz sie ze Twoje miejsce zająl jakis spasiony typ z patologiczną rodzinka na garbie Pełna zgoda, tylko pogoda w naszym kraju jest jak teściowa z menopauzą...
Dev Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Opublikowano 6 Sierpnia 2021 31 minut temu, Kolkov napisał: Pełna zgoda, tylko pogoda w naszym kraju jest jak teściowa z menopauzą... oczywiscie, to jest wiadome od dawna, w naszym kraju wszystko jest k....a na odwrót góry mamy na południu a morze na pólnocy a powinno byc odwrotnie 1
pelonek1 Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Opublikowano 6 Sierpnia 2021 10 godzin temu, Dev napisał: jak ktoś chce cisze i spokój to niech bierze Camping czy inny namiot i niech jedzie na Mazury albo w Bieszczady Z tym już też nie jest tak oczywiste. Od roku jest taki ruch w interesie (kupno-sprzedaż) przyczep/kamperów, że na PL kempingach też tłok i ludzi którzy zaczynają z tym przygodę mnóstwo, co wiąże się z tym że o spokój do wypoczynku w tych miejscach też trudno.
kuba.goller Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Panowie, pilna sprawa. Jesteśmy w Orebic a kolega zgubił kluczyk od samochodu, zapasowy jest w Warszawie, czy ktoś z Was nie jedzie na południe Chorwacji np jutro? mila dzisiaj lecieć samolotem ale się popsuł hahaha
Dev Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Na wakacje z jednym kluczem ? Bravo !!!!!
Góral65 Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Opublikowano 18 Sierpnia 2021 22 godziny temu, kuba.goller napisał: Panowie, pilna sprawa. Jesteśmy w Orebic a kolega zgubił kluczyk od samochodu, zapasowy jest w Warszawie, czy ktoś z Was nie jedzie na południe Chorwacji np jutro? mila dzisiaj lecieć samolotem ale się popsuł hahaha Jadę w czwartek wieczorem, tylko jestem z Podhala
Wandej Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Opublikowano 25 Sierpnia 2021 W dniu 18.08.2021 o 07:39, Góral65 napisał: Jadę w czwartek wieczorem, tylko jestem z Podhala Gdzie tym razem?
Góral65 Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Opublikowano 26 Sierpnia 2021 16 godzin temu, Wandej napisał: Gdzie tym razem? Troszkę niżej, Podgora
stanley Opublikowano 19 Grudnia 2021 Opublikowano 19 Grudnia 2021 (edytowane) Po roku przerwy klepnięty urlop 2022 w Cro Wracamy na Półwysep Pelješac Edytowane 19 Grudnia 2021 przez stanley
Dev Opublikowano 19 Grudnia 2021 Opublikowano 19 Grudnia 2021 I kto bogatemu zabroni ??? a biedny człowiek nie ma nawet na paliwo żeby pojechać do sąsiedniego miasta na zakupy....
Wandej Opublikowano 21 Grudnia 2021 Opublikowano 21 Grudnia 2021 W dniu 19.12.2021 o 13:13, Dev napisał: I kto bogatemu zabroni ??? a biedny człowiek nie ma nawet na paliwo żeby pojechać do sąsiedniego miasta na zakupy.... Było się uczyć Za rok też jak się uda będzie Chorwacja. Ciekaw kiedy skończą Via Baltica może będzie trochę szybciej i taniej
piotrekekm Opublikowano 21 Grudnia 2021 Opublikowano 21 Grudnia 2021 Ja myślałem, że będę wcześnie rezerwować bo chciałem w lutym ,a tu widzę że niektórzy już rezerwują
Użytkownik007 Opublikowano 2 Stycznia 2022 Opublikowano 2 Stycznia 2022 W dniu 19.12.2021 o 10:08, stanley napisał: Po roku przerwy klepnięty urlop 2022 w Cro Wracamy na Półwysep Pelješac Tez planuje tam w tym roku, znajomi byli na tym półwyspie i namawiają Wcześniej jeździłem do Omis tez bardzo mi się podobało Jak mi kiedyś opowiadali o Chorwacji różni znajomi to myślałem ze ich pogięło… No i pojechałem i się zaczęło
Wandej Opublikowano 3 Stycznia 2022 Opublikowano 3 Stycznia 2022 W dniu 21.12.2021 o 16:39, piotrekekm napisał: Ja myślałem, że będę wcześnie rezerwować bo chciałem w lutym ,a tu widzę że niektórzy już rezerwują Klep szybko bo trochę już zajęte. Ja w tym roku powrót do Promajny O dziwo kolega trafił na kwaterę odpowiednią dla nas 50m od miejsca gdzie byliśmy pierwszy raz w 2015
Góral65 Opublikowano 3 Stycznia 2022 Opublikowano 3 Stycznia 2022 4 godziny temu, Wandej napisał: Ja w tym roku powrót do Promajny O dziwo kolega trafił na kwaterę odpowiednią dla nas 50m od miejsca gdzie byliśmy pierwszy raz w 2015 W jakim termin ?
Wandej Opublikowano 3 Stycznia 2022 Opublikowano 3 Stycznia 2022 32 minuty temu, Góral65 napisał: W jakim termin ? 10-17 lipca. Tez tam planujesz? Ciekawy jestem jak się zmieniła Promajna przez te 7lat?
Rekomendowane odpowiedzi