dobry1 Opublikowano 30 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 Witam wszystkich od tygodnia jestem w Cro. miejscowość Podgora temat cen był poruszany tak jest trochę drożej ale bez przesady turyści są ale bez jakiegoś wielkiego najazdu sa wolne apartmani 🙂 Zdążyłem już trochę pozwiedzać wiec najtańszy parking jest w Omisiu 1e/h Split Riwa 5e/h Baśka voda 3e/h i gwiazda Dubrownik faktycznie parking podziemny 7e/h Kilka fotek 😄 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 30 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 Ktoś mi poleci jaki region wybrać na pierwszy wyjazd rodzina 2+2 ? Które rejony są tańsze a które droższe? Z góry dzięki za rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobry1 Opublikowano 30 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 Może Makarska 🤔 zależy kto co lubi trudno trafić w czyjeś upodobania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 3 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 W dniu 30.06.2023 o 15:22, Damian napisał(a): Ktoś mi poleci jaki region wybrać na pierwszy wyjazd rodzina 2+2 ? Które rejony są tańsze a które droższe? Z góry dzięki za rady Zależy chyba od wieku dzieci, czy malutkie czy już starsze i jak znoszą podróż. Jeżeli masz dzieci takie które lubią dalekie podróże to można jechać na riwierę makarską, podgorę zaostrog lub do innych miast sąsiednich w południowej dalmacji jeśli małe i nie zbyt dobrze znoszą podróż wybrał bym coś bliżej np wyspę vir lub pag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 22 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2023 W dniu 3.07.2023 o 11:28, D4NTE napisał(a): Zależy chyba od wieku dzieci, czy malutkie czy już starsze i jak znoszą podróż. Jeżeli masz dzieci takie które lubią dalekie podróże to można jechać na riwierę makarską, podgorę zaostrog lub do innych Poleci ktoś dobry apartament 4/5osob w Baśce? Żeby było jak najbliżej plazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 22 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2023 W dniu 3.07.2023 o 11:28, D4NTE napisał(a): Zależy chyba od wieku dzieci, czy malutkie czy już starsze i jak znoszą podróż. Jeżeli masz dzieci takie które lubią dalekie podróże to można jechać na riwierę makarską, podgorę zaostrog lub do innych miast sąsiednich w południowej dalmacji jeśli małe i nie zbyt dobrze znoszą podróż wybrał bym coś bliżej np wyspę vir lub pag Padło na Baśka Voda 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejK. Opublikowano 24 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 (edytowane) Hejka pytanie, jadąc z Cro do Polski przez Węgry, Słowację/ Bratysławę jest jakoś jasno oznaczony zjazd na obwodnicę Bratysławy, żeby się nie bujać przez miasto? Docelowo na Trencin, Żylinę, Zwardoń. Dzięki za info. Edytowane 24 Lipca 2023 przez AndrzejK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz36 Opublikowano 24 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 32 minuty temu, AndrzejK. napisał(a): Hejka pytanie, jadąc z Cro do Polski przez Węgry, Słowację/ Bratysławę jest jakoś jasno oznaczony zjazd na obwodnicę Bratysławy, żeby się nie bujać przez miasto? Docelowo na Trencin, Żylinę, Zwardoń. Dzięki za info. Jest oznaczone dość dobrze , ale najlepiej ustaw sobie na nawigacji odcinkami . Jak będziesz dojeżdżał do granicy Słowacji wpisz sobie Żylinę , a w Żylinie Zwardoń bo Navi lubi kierować na Czechy ( Cieszyn ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejK. Opublikowano 24 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 Odcinkami, tak ustawiam, bo faktycznie navi czasami żyje swoim życiem, ale i przy takim ustawieniu też może "ciągnąć" przez miasto.... A powiedz mi, ta obwodnica ma jakieś niezależne oznaczenie, że wiesz, że to obwodnica i docelowo ma podany kierunek na Żylinę ewentualnie Trencin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz36 Opublikowano 24 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 (edytowane) 14 godzin temu, AndrzejK. napisał(a): A powiedz mi, ta obwodnica ma jakieś niezależne oznaczenie, że wiesz, że to obwodnica i docelowo ma podany kierunek na Żylinę ewentualnie Trencin? Tak , oznaczenie akurat w tym miejscu jest dobre , są wyraźne tablice nad drogą . Na drodze też jest napis PL , ale tak jak pisałem w tym miejscu Navi też prowadzi dobrze . Edytowane 25 Lipca 2023 przez mariusz36 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejK. Opublikowano 24 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 Podziękował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiecho Opublikowano 27 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 Koledzy może ktoś doradzi jadąc do Bibinje przez Czechy Austrię Słowenię gdzie najlepiej tankować , coś na ruszt wrzucić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mano4 Opublikowano 27 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 (edytowane) 2 godziny temu, spiecho napisał(a): Koledzy może ktoś doradzi jadąc do Bibinje przez Czechy Austrię Słowenię gdzie najlepiej tankować , coś na ruszt wrzucić. Jedziesz z noclegiem?Bliżej masz do Stegny :).Ok tki off top Na spokojnie sobie to weź.Ja jadę bez wielkiego planowania,czuje zmeczenie to staje.Mozesz zrobić przystanek u mnie pod gliwicami blisko A1.Kiedy wyjazd ja 6.sierpnia.Lpg czechy mikulov potem już cro Edytowane 27 Lipca 2023 przez Mano4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiecho Opublikowano 28 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2023 My wyjazd 31 lipca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mano4 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Panowie jak tam pogoda wyjazd się zbliża ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiecho Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 (edytowane) W Bibinje super przepaduje nocą w dzień słonecznie Edytowane 8 Sierpnia 2023 przez spiecho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 18 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 Nikt od nas nie był przypadkiem czarna C7 z boxem w Zaton Holiday Resort?Chyba SC blachy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia Panowie polećcie mi jakąś dobrą miejscowe na Chorwacji na pierwszy wyjazd z rodzinka w czerwcu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barca8585 Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia W dniu 1.01.2024 o 13:01, Damian napisał(a): Panowie polećcie mi jakąś dobrą miejscowe na Chorwacji na pierwszy wyjazd z rodzinka w czerwcu? Promajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekekm Opublikowano 17 Stycznia Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia W dniu 1.01.2024 o 13:01, Damian napisał(a): Panowie polećcie mi jakąś dobrą miejscowe na Chorwacji na pierwszy wyjazd z rodzinka w czerwcu? Polecam Podgorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi