WOLFowa Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 my z Wolfem odpadamy w przyszłą sobotę bo do Brennej się wybieramy a tak w ogóle to witam serdecznie bo jeszcze tu nie pisałam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Kezor zrob grilla za miesiac jak wroce, ale wtedy zostane do rana my z Wolfem odpadamy w przyszłą sobotę bo do Brennej się wybieramy a tak w ogóle to witam serdecznie bo jeszcze tu nie pisałam Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 18 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 my z Wolfem odpadamy w przyszłą sobotę bo do Brennej się wybieramy a tak w ogóle to witam serdecznie bo jeszcze tu nie pisałam Siemka Wolfowa fajnie żeś se konto założyła no to szkoda że was nie będzie , impreza napewno bardzo ucierpi ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baltazar Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 oczywiście na grilla przyjade we wtorek tez będe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4 siano Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Wtorek 19.00 to co ja tez moge podjechac??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 A na rowerach można? Jak coś to mam naklejkę klubową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hipppek Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 we wtorek będę, a sobota niestey nie- rodzinny wyjazd:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Ja chyba będę tylko w czwartki przyjeżdżał, no i może w piątki, za dużo tego wszystkiego....... Dlaczego nie może być w czwartek tak jak było ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Pisze że wtorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Pisze że wtorek więc koduje że wtorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Pisze że wtorek więc koduje że wtorek I chyba tak powinni wszyscy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Witam wszystkich _________________________________________________ kasowanie postów - dalej w modzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 czyli jutro zlocik - kto będzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 postaram sie pojawić - ale nie obiecuję na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Keżorek - zrób no listę osób chętnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 lista chętnych jest na sobote, we wtorek jest zwykły spot bez listy i napisałem do administracji , żeby robili tu pożądek , bo to jest temat SPOTÓW KATOWICKICH A4 KLUB POLSKA , ale niektórzy nie potrafią tego zrozumieć , to po skasowaniu ich posta może sie otrząsną i zaczną pisać na temat dzień spotów jest zmieniony na wtorek i przyjeżdżać mogą wszyscy , ale są to spoty A4-Klub.pl :gwizdanie: Pisać kto chętny na Sobote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baltazar Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Pisać kto chętny na Sobote sztuk jedna przynajmniej narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 o sobocie ciężko mi się określić - narazie proszę mnie na listę nie wpisywać, a co do jutra się zobaczy jak z czasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Ja postaram się zrobić co w mojej mocy, aby w sobotę wpaść. Ale obiecywać nie będę żeby nie było jak ostatnio, że mi wypominano "lepiej późno niż wcale" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 lista chętnych jest na sobote, we wtorek jest zwykły spot bez listy i napisałem do administracji , żeby robili tu pożądek , bo to jest temat SPOTÓW KATOWICKICH A4 KLUB POLSKA , ale niektórzy nie potrafią tego zrozumieć , to po skasowaniu ich posta może sie otrząsną i zaczną pisać na temat dzień spotów jest zmieniony na wtorek i przyjeżdżać mogą wszyscy , ale są to spoty A4-Klub.pl :gwizdanie: Pisać kto chętny na Sobote a kto zmienil dzien spotow i po co ? przeciez byly w czwartki i kazdemu pasowalo...wrecz widzialem wpisy osob ktore tego nie chcialy(w tym moj) ale zostaly wykasowane, wiec napisze raz jeszcze LIPA jest odstawiana JAWNIE ! ! ! Forum jest dla wszystkich, spoty rowniez wiec to ludzie powinni decydowac o tym co sie dzieje. Kezor mozesz rozwinac ten temat. Bo jesli chodzi o mnie to nie rozumiem tego calego zamieszania ? I do K.... Mać nie kasujcie tego co sie wam nie podoba ! ! ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi