wojtek123 Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 a ile można zrobić tysięcy na 1.9tdi AWX 131KM a ile Ty będziesz żył? nie wiem, kierowałem to pytanie do osób które jeżdżą AWX i może ktoś ma nalatane np. 700tyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raf79 Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 witam U mnie najechane 255000 ale na ten silnik nie ma problemu książka serwisowa do końca, w środku mega stan sam byłem po niego w niemczech pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba A4 Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 witam!! mogę kupić następnego AJM ma 386000 wygląda pięknie i tak też chodzi. myślicie że to ma jeszcze rację bytu? gdyby to była 100 wziąłbym bez myślenia ale tu się waham. chcę dla żonki kupić i sprzedać jej A3. ma to sens? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogion Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Zależy kto tym jeździł, jeśli był serwisowany to jeszcze pojeździ. Przynajmniej to jest jakiś realny przebieg Mój AFN miał na liczniku 190tys jak go kupiłem 3 lata temu, teraz ma 250tys i nie narzekam na silnik. Zimą pali na dotyk, oleju od wymiany do wymiany nie dolewam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba A4 Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 o AFN`a to bym nawet nie pytał tylko już bym był w drodze do Niemiec ale nie wiem jak pompowtryski chodzą przy tym przebiegu. mój AFN wg fachowców którzy go oglądali miał ponad 300 oleju nie palił, zimą palił jak latem i miał ogień w du... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Kupiłem mojego w 2004 r od "znajomego" z niemiec z przebiegiem 170tys na blacie i ponoć ori (nie sprawdzałem w aso). Obecnie pokazuje 270 ale mam takie preczucie że coś zaczyna sie dziać nie tak Niestet nie mam jak zrobić logów dynamicznych wiec zajme sie tym później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marwyk Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 brat ma 180 na liczniku, a wygląda na 400 tys. km i jeździ, ostatnio tylko turbina regenerowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Mój jak pisałem strone wczesniej, przy 340tys wypluł uszczelke :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu76 Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 230 tyś lata jak szalony nić się nie dzieje. Pali i leci! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StoRK Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 U mnie jeszcze tysiąc i będzie okrągłe 300kkm Oleju od wymiany do wymiany z litr doleje ale ucieka też trochę uszczelką pod miską :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubieniecki Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 AVF 1.9 TDI 130 koni 257 tys. potwierdzone w ASO(350 zł za sprawdzenie auta i przeglądu i nie było szkoda wydać za potwierdzenie przebiegu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_Speed Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Sorry ze nie na temat ale jak by w ASO koszt wymiany oleju filtrów i i ogolnego stanu auto kosztowalo do 300 zl to bym nawet tam jezdzil a tak d*pa[br]Dopisany: 31 Październik 2011, 17:00_________________________________________________a propo u mnie 206000 potwierdzone w ASO.... jak narazie turbo czyscilem po niemcu bo ERG sie zwalil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 339 tyś w moim AVG i pojawił się mały drobiazg, cieknąca pompa wtryskowa, szybko zmieni się od razu z rozrządem i szykujemy się na wariactwo na zimie z Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macix85 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 230 tys w tym tyg wymieniana zatyczka w bloku silka od układu chłodzenia pozatym bajka idzie jak burza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 w poprzednim aucie a4 AJMie 115ps miałem 520tkm i auto chodziło bez zarzutów,dlatego nie boję się przebiegów w tdi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaseq1 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 w poprzednim aucie a4 AJMie 115ps miałem 520tkm i auto chodziło bez zarzutów,dlatego nie boję się przebiegów w tdi piekny przebieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 w poprzednim aucie a4 AJMie 115ps miałem 520tkm i auto chodziło bez zarzutów,dlatego nie boję się przebiegów w tdi piekny przebieg dajcie mi 5 lat a kolegę przegonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4gruby Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 niezle przebiegi pol banki ciekawe jak wyglada srodek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 niezle przebiegi pol banki ciekawe jak wyglada srodek zobaczyłbyś środek mojego to byś padł, jedyne zużycie to kurka kierka przetarta skórka i fotel od strony kierowcy skóra przetarty, ale wiadomo nie uszkodzony. Reszta brand new! tak się robi samochody kurka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zadymiacz Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 daltego kupujemy audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi