Adr3k Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Witam sorka ze wcinam się w temat ale mam pytanko czy licznik 8D0 920 980 Ful fis anglik podejdzie zamiast mojego 1/2 fis 8D0 920 900 M Pozdrawiam i dziękuję
vauxhall95 Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Moze troche dodam od siebie: W takim przedlifcie jak ja mam mialem jeden kabel od podswietlenia calego wnetrza radio climatronik itd. Podlaczenie go pod kabel 58S-skutkowalo tym ze podswietlenie bylo automatyczne i nie wazne czy w nocy czy w dzien Podlaczenie go pod kabel 58D-skutkuje tym ze mam regulacje potencjometrem,ale i tak oswietlenie licznika jest automatyczne nieraz fis sie rozjasnia nieraz sciemnia. Dla kolegi DANIELOM:tak samo bylo jak mialem licznik z 98 z fisem.Bo tez ma czujnik swiatla.Pozdrawiam[br]Dopisany: 17 Październik 2011, 21:23_________________________________________________ Witam sorka ze wcinam się w temat ale mam pytanko czy licznik 8D0 920 980 Ful fis anglik podejdzie zamiast mojego 1/2 fis 8D0 920 900 M Pozdrawiam i dziękuję Podejdzie bo to jest z tego co pamietam z bialym podswietleniem(2 pelny lift),ale nie jestem pewny czy to nie od benzyny.
Adr3k Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 oby dwa polifty białe podświetlenie od diesla boję sie za to zabrać 0 doświadczenia ,,, ok kupuje ten licznik jeszcze manetki muszę nabyć i rezam jak się uda choć będzie ciężko a jak jest z manetkami bo bym chciał i fis i tempomat wiem ze pająka ciężko zdobyć podejdzie do mnie jak kupie osobno ?? + oczywiście symfony czy z tym dużo roboty zeby uruchomić
vauxhall95 Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 no musisz pierw immo ogarnac[br]Dopisany: 17 Październik 2011, 21:34_________________________________________________http://allegro.pl/a8-d2-4-2-pajak-przelacznik-kierunkow-swiatel-i1836302785.html Niech ktos sobie kupi,tylko nie na HANDEL!!!!!!!!
EndriuGiz Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Czy ktoś wie gdzie może podłączyć kabelek do świateł obrysowych w liczniku po lifcie? obrysówki sa w wersjach usa a w usa nie bylo lifta wiec w liczniku nie ma gdzie tego podlaczyc chyba
lapek85 Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Panowie, znacie kogoś, możecie mi polecić osobę/firmę, która naprawia wyświetlacze FIS??
EndriuGiz Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 było na forum duzo razy http://aceef.pl/kontakt.htm
MaxsteRR Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 było na forum duzo razy http://aceef.pl/kontakt.htm Gość 30km ode mnie Nie słyszałem o reklamacjach, także jest ok Endriu do Twojego problemu brak mi już pomysłów...
EndriuGiz Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 a ja Cie zaskoczę DONE !!! :beach:
MaxsteRR Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 a ja Cie zaskoczę DONE !!! :beach: Co było? :oklaski:
EndriuGiz Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 w ori kostce nie było kabla do masy czujników przejsciowki byly ok ale dochodzily do przejsciowki i dalej sie urwalo nie przechodzilo dalej do licznika, brak jednego kabla :gwizdanie:
MaxsteRR Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 w ori kostce nie było kabla do masy czujników przejsciowki byly ok ale dochodzily do przejsciowki i dalej sie urwalo nie przechodzilo dalej do licznika, brak jednego kabla :gwizdanie: A pisałem, żebyś posprawdzał przejścia Ważne, że działa :>
EndriuGiz Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 nie spodziewalem sie wogole :gwizdanie: ale grunt ze chodzi i japa sie cieszy dzieki za pomoc Kolego
lapek85 Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 było na forum duzo razy http://aceef.pl/kontakt.htm Gość 30km ode mnie Nie słyszałem o reklamacjach, także jest ok Endriu do Twojego problemu brak mi już pomysłów... CZesc tak jak pisalas u mniw wystarczy tylko siwą kosteke dorobic i reszta gra jeszcze nie uruchomilem do konca licznika, bo nie mam zakodowanego immo i kogdowania ale narazie wstepnie dziala ladowani i temp oleju, przelaczanie opcji fisa tylko jeszcze musze poczytac jak te drzwi ogarnac mam do Ciebie pytanie, czy jak podlacze radio concerta kaseciaka pod licznik to muze jakies kodowanie ustawic aby ta opcja dzialala w liczniku?? a drugie pytanie to jaki czujnik najlepiej kupic do poziomu płynu?? z góry dzieki za inforamacjie
MaxsteRR Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 mam do Ciebie pytanie, czy jak podlacze radio concerta kaseciaka pod licznik to muze jakies kodowanie ustawic aby ta opcja dzialala w liczniku?? a drugie pytanie to jaki czujnik najlepiej kupic do poziomu płynu?? Jeśli podłączysz i nie będzie działał RDS na FIS to do kodowania radia do ostatniej cyfry dodaj 4, czyli jeśli na końcu będziesz miał 3 to musisz wpisać 7 A czujnik do poziomu to najlepiej ori http://allegro.pl/czujnik-poziomu-plynu-spryskiwaczy-audi-a4-i1840231715.html Droższym rozwiązaniem jest pompka z czujnikiem poziomu.
EndriuGiz Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 było na forum duzo razy http://aceef.pl/kontakt.htm Gość 30km ode mnie Nie słyszałem o reklamacjach, także jest ok Endriu do Twojego problemu brak mi już pomysłów... CZesc tak jak pisalas u mniw wystarczy tylko siwą kosteke dorobic i reszta gra jeszcze nie uruchomilem do konca licznika, bo nie mam zakodowanego immo i kogdowania ale narazie wstepnie dziala ladowani i temp oleju, przelaczanie opcji fisa tylko jeszcze musze poczytac jak te drzwi ogarnac mam do Ciebie pytanie, czy jak podlacze radio concerta kaseciaka pod licznik to muze jakies kodowanie ustawic aby ta opcja dzialala w liczniku?? a drugie pytanie to jaki czujnik najlepiej kupic do poziomu płynu?? z góry dzieki za inforamacjie czujnik poziomu plynu cos takiego : http://allegro.pl/czujnik-poziomu-plynu-spryskiwaczy-audi-a4-i1840231715.html a jak podłaczysz radio tak jak ma byc to rds sam na fisie sie pokaze jak nie bedzie jakiejs awarii na fisie[br]Dopisany: 17 Październik 2011, 23:15_________________________________________________MaxsteRR szybko piszesz
lapek85 Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 czytałem o tym podłącznieu m.in 144 strona, ale ciagle mam niejasności licznik polift z białym pdoświtleniem i elektornicznym zegarkiem do siwej kostki do pinów: 8 - Czujnik stykowy drzwi po stronie przedniego pasażera 9 - Czujnik stykowy drzwi z tyłu z prawej strony 10 - Czujnik stykowy drzwi z tyłu z lewej strony muszę ciągnąć nowe kable od krańcówke do licznika aby pokazywało otwarcie drzwi???? wiem o diodach i kolorach kabli, tylko chodzi mi o to czy musze ciagnąc pprzez cała auto nowe kable????????
MaxsteRR Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 czytałem o tym podłącznieu m.in 144 strona, ale ciagle mam niejasności licznik polift z białym pdoświtleniem i elektornicznym zegarkiem do siwej kostki do pinów: 8 - Czujnik stykowy drzwi po stronie przedniego pasażera 9 - Czujnik stykowy drzwi z tyłu z prawej strony 10 - Czujnik stykowy drzwi z tyłu z lewej strony muszę ciągnąć nowe kable od krańcówke do licznika aby pokazywało otwarcie drzwi???? wiem o diodach i kolorach kabli, tylko chodzi mi o to czy musze ciagnąc pprzez cała auto nowe kable???????? No ja pociągnąłem do tylnych nowe przewody. Dwa lewym progiem, a później do prawych drzwi pod tylną kanapą
lapek85 Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 a do drzwi pasażera od brązowej kostki z biło brazowym kablem mam pociagnąc nowy kabel??
MaxsteRR Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 a do drzwi pasażera od brązowej kostki z biło brazowym kablem mam pociagnąc nowy kabel?? Tak, i tam też będzie potrzebna dioda
Rekomendowane odpowiedzi