Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jakiej firmy wahacze polecacie do Audi?

WAHACZE W NASZYCH A4 753 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakie wahacze polecacie ?

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
o SWAG słyszałem bdb opinie, ale sam nie testowałem.

jaki jest ich koszt?

kurcze nie pamiętam dokładnie ale SWAG jest o półkę cenowa niżej od Lema. Wydaje mi się, że zapłaciłem ok. 100zł za sztukę :wink:

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Wyświetleń 873,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

U kogo mogę kupić komplecik MS do zawieszenia 1BV?

Opublikowano
U kogo mogę kupić komplecik MS do zawieszenia 1BV?

Może u chłopaków z forum-Tom77,Dzik,Wandej:eusathink:

Opublikowano

witam właśnie wrzuciłem do siebie cały komplet wahaczy na przód LMO na fabryczne zawieszenie zobaczę ile wytrzymają jeżdżę wiekszość po łodzi ale staram sie omijac ubytki w drogach

Opublikowano

Dzik nie sprzedaje ms lub niczego innego co ma styczność z ryżem

Opublikowano

Już się porozumiałem w tej sprawie z kolegą Wandejem.

Pozostaje kwestia tego, czy to zawieszenie będzie pasowało do 1BV.

Zakładał już ktoś MS do 1BV?

Opublikowano
Już się porozumiałem w tej sprawie z kolegą Wandejem.

Pozostaje kwestia tego, czy to zawieszenie będzie pasowało do 1BV.

Zakładał już ktoś MS do 1BV?

a dlaczego ma nie pasowac?

Opublikowano

wg etki maja inne numery

Opublikowano

Panowie pozwolę sobie na wypowiedź na temat wahaczy MS Germany. Otóż ponad 5 lat temu w lutym dokonałem wymiany wahaczy oryginalnych u siebie w B5 98rok a MS Germany. do dziś na nich jeżdżę i jestem mega zadowolony. Opinie są różne ale ja jeżdżąc po Szczecińskich torowiskach tramwajowych (kto wtajemniczony to wie o co mi chodzi) zrobiłem na nich 90tkm! wymieniłem w tym czasie tylko raz końcówki drążków kierowniczych. Teraz poleciały mi tylko te dolne wahacze tylne i muszę to wymienić. Jeżdżone około 50%Szczecin i 50% poza miastem. Polecam tę firmę w takiej cenie. Pozdrawiam

Opublikowano

Prawdziwy test wahaczy można na potulickiej robić :decayed:

Opublikowano
Panowie pozwolę sobie na wypowiedź na temat wahaczy MS Germany. Otóż ponad 5 lat temu w lutym dokonałem wymiany wahaczy oryginalnych u siebie w B5 98rok a MS Germany. do dziś na nich jeżdżę i jestem mega zadowolony. Opinie są różne ale ja jeżdżąc po Szczecińskich torowiskach tramwajowych (kto wtajemniczony to wie o co mi chodzi) zrobiłem na nich 90tkm! wymieniłem w tym czasie tylko raz końcówki drążków kierowniczych. Teraz poleciały mi tylko te dolne wahacze tylne i muszę to wymienić. Jeżdżone około 50%Szczecin i 50% poza miastem. Polecam tę firmę w takiej cenie. Pozdrawiam

Pytanie tylko czy te produkowane teraz mają taka sama wytrzymałość:decayed:

Ja zmieniłem w zeszłym roku, zrobiłem ok 35tkm drogi jakie sa każdy wie:facepalm: na chwile obecna jest ok.

Opublikowano

Czyli zakup od kogos z forum to raczej gwarancja dobrze wykonanych wahaczy a nie podrobek ? Mam na mysli ze lepiej kupic tutaj za ~600 zestaw MS niz za 450 na allegro?

Opublikowano

Ja dałem 700 z wysyłką na allegro i to była najniższa oferta na MS w tamtym czasie czyli ponad 5 lat temu :D

Opublikowano
Ja dałem 700 z wysyłką na allegro i to była najniższa oferta na MS w tamtym czasie czyli ponad 5 lat temu :D

Długo Ci wytrzymały?

Opublikowano

A jeszcze takie pytanie

Mam okazje kupic u siebie, na miejscu w Kedzierzynie max gear za 600 zl komplet, lepiej wziac to czy MS za 550 ?

Opublikowano
A jeszcze takie pytanie

Mam okazje kupic u siebie, na miejscu w Kedzierzynie max gear za 600 zl komplet, lepiej wziac to czy MS za 550 ?

MS

Opublikowano

Jako że forum było nieczynne przeszukalem już forum passata i już zamowilem MS także teraz czekać na części i zaczynam odliczanie ile wytrzymają :))

Wysyłane z mojego HTC EVO 3D X515m za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

za ok 2 tyg też startuje odliczanie nowa zawiacha MS plus amorki itp itd audi a4 1.8Adr quattro na 1be zobaczymy ile wytrzyma ze 40 000 całość i będę zadowolony :)

Opublikowano

na gwincie jak narazie 31tys. iiii cichoo :)

Opublikowano

U mnie 50tys wytrzymały i odezwały się górne wahacze ale i tak jestem zadowolony katujac zawieche kołami 18 cali:)