Kowi87 Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 Dawaj fisa, dobra rzecz ;P A to jeszcze nie ma Tomasz na co czekasz :kox:
Gwerty Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 fis a po co? patrząc z perspektywy czasu to wydał bym na coś innego.
Tomasz Opublikowano 7 Maja 2011 Autor Opublikowano 7 Maja 2011 Dawaj fisa, dobra rzecz ;P A to jeszcze nie ma Tomasz na co czekasz :kox: no nie tak łatwo kupić fis w dobrym stanie po lifcie i dla benzyniaka, jedyną motywacją jest to żeby mieć białe zegary bo mam czerwone (tak były po 2 lifcie z czerwonymi zegarami), a tak poza tym to nie widzę wiele atutów na plus dla fis[br]Dopisany: 07 Maj 2011, 19:46_________________________________________________ fis a po co? patrząc z perspektywy czasu to wydał bym na coś innego. na co
Dev Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 dawaj FIS-a :good: :good: przydatna sprawa a tempomat też bedziesz rezac ???? :naughty:
Gwerty Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 Dawaj fisa, dobra rzecz ;P A to jeszcze nie ma Tomasz na co czekasz :kox: no nie tak łatwo kupić fis w dobrym stanie po lifcie i dla benzyniaka, jedyną motywacją jest to żeby mieć białe zegary bo mam czerwone (tak były po 2 lifcie z czerwonymi zegarami), a tak poza tym to nie widzę wiele atutów na plus dla fis[br]Dopisany: 07 Maj 2011, 19:46_________________________________________________ fis a po co? patrząc z perspektywy czasu to wydał bym na coś innego. na co pry tm juz co masz to ja bym rezał zderzak od rs zresztą juz sie rozgladam za czyms w dobrej cenie
Tomasz Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Opublikowano 8 Maja 2011 co do zderzaków to jestem zadowolony z tych co są, S4 to nie jest i nigdy nie będzie, a co dopiero RS4, to tak jak silikony u kobiet, no sens poprawiać naturę
paput Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 jaki bedzie nastepny mod ??? pranie wnętrza i doprowadzenia auta do stanu idealnego :gwizdanie: a później hmm niema koncepcji co dalej bo mam wszystko co chciałem no chyba że coś mnie zainspiruje no chyba że: dvd el. składane lusterka fis 18" z RS6 Led-y z C6 na tył coming/leaving home ledy z c6 jak to chcesz wpakować tam?
Tomasz Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Opublikowano 9 Maja 2011 jaki bedzie nastepny mod ??? pranie wnętrza i doprowadzenia auta do stanu idealnego :gwizdanie: a później hmm niema koncepcji co dalej bo mam wszystko co chciałem no chyba że coś mnie zainspiruje no chyba że: dvd el. składane lusterka fis 18" z RS6 Led-y z C6 na tył coming/leaving home ledy z c6 jak to chcesz wpakować tam? mam pomysła tylko nie mam za wiele czasu na to , nie całe lampy tylko diody
rafalekx Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 no nie tak łatwo kupić fis w dobrym stanie po lifcie i dla benzyniaka, jedyną motywacją jest to żeby mieć białe zegary bo mam czerwone (tak były po 2 lifcie z czerwonymi zegarami), a tak poza tym to nie widzę wiele atutów na plus dla fis Jak masz jeszcze czerwone to zmieniaj jak najszybciej Ja już sobie nie wyobrażam jazdy na innych niż białe poliftowe Najlepsza inwestycja i wcale nie najdroższa
Tomasz Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Opublikowano 10 Maja 2011 przyszedł czas na dokładne wyczyszczenie i wypranie wnętrza:fotele,bagażnik, podsufitka, wykładzina itd, większość firm robi to na odpier. bo nawet nie raczy wyciągnąć przednich foteli, a bez wyciągania nie dopierzemy wykładziny tak jak to powinno być zrobione, już nie wspomnę o tym że syf pod fotelami i z boku na tunelu nie da się dobrze odkurzyć bez wyciągnięcia ich. A co za tym idzie zapach wnętrza jest daleko od dobrego. nasz szczeniak uwielbia Recaro, nie chciał opuścić foteli- skubany wie co dobre
Tomasz Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Opublikowano 10 Maja 2011 z pazurami na recaro? no nie a nie zauważyłeś że to pies a nie kot [br]Dopisany: 10 Maj 2011, 11:13_________________________________________________ serio? zrób fotorelacje z odkurzania podłogi, przyda się już po praniu , a żebyś wiedział że jest sporo osób co nawet odkurzać nie potrafi
rafalekx Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 z pazurami na recaro? no nie a nie zauważyłeś że to pies a nie kot a co robisz mu pedi/menikjjjjjjjjjjjjóóóóóóóóóór? czy sam sobie obgryza?
Krycha Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 z pazurami na recaro? no nie a nie zauważyłeś że to pies a nie kot [br]Dopisany: 10 Maj 2011, 11:13_________________________________________________ serio? zrób fotorelacje z odkurzania podłogi, przyda się już po praniu , a żebyś wiedział że jest sporo osób co nawet odkurzać nie potrafi post mi spierdzielił
Tomasz Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Opublikowano 10 Maja 2011 z pazurami na recaro? no nie a nie zauważyłeś że to pies a nie kot a co robisz mu pedi/menikjjjjjjjjjjjjóóóóóóóóóór? czy sam sobie obgryza? na kostce brukowej sam piłuje
P-U-M-A Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 Jak ci sie udalo doprowadzic te wszystkie gumowe weze pod maska do takiego stanu ze sa takie czarne znowu a nie takie siwe jak przed porzadkami pod maska?
Tomasz Opublikowano 11 Maja 2011 Autor Opublikowano 11 Maja 2011 Jak ci sie udalo doprowadzic te wszystkie gumowe weze pod maska do takiego stanu ze sa takie czarne znowu a nie takie siwe jak przed porzadkami pod maska? dobrze wyczyszczone to podstawa , potem możesz je delikatnie liznąć środkiem M do plastików
P-U-M-A Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 Uzywasz tez tego to plastikow w srodku do progow np?
Rekomendowane odpowiedzi