Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dziś o 13:30 na skrzyżowaniu Przybyszewskiego i Śmigłego-Rydza ciemnoniebieski Avant na blach EOP XXXX na klubowych ramkach :cool1:

To byłem ja :cool1: Pozdrawiam kolege :hi:
  • Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 691,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dziś o 13:30 na skrzyżowaniu Przybyszewskiego i Śmigłego-Rydza ciemnoniebieski Avant na blach EOP XXXX na klubowych ramkach :cool1:

To byłem ja :cool1: Pozdrawiam kolege :hi:

Pozdrawiam również :hi:

Opublikowano

dzisiaj w wawce ok 12:30 na ul św Wincentego przy Kondratowicza spotkane czarne (ciemne) B5 z ramkami klubowymi - zapomnialem numerow :\ - Pozdrowionka

Opublikowano

czwartek na trasie nr 7 (wawa gdansk) jakos chyba w okolicach olsztynka, a moze nie tam tylko blizej wawy :mysli:. kurde skleroza.

w kazdym razie - wyprzedzone granatowe B5 z nalepka na klapie. numery zapomniane ;] . kierowca obtrabiony, "pomrugany" awaryjkami , ale wygladal na zdziwionego :polew: :polew:

Opublikowano

wczoraj ok.13 w Starej Miłosnej nieopodal Mac'a, namierzona bordowa B5 Avant TOS*** z ramkami klubowymi :cool1:

Pozdro dla kierownika :decayed:

Opublikowano

Dziś ok 15:30 na skrzyżowaniu Jerozolimskich z Łopuszańską widziana zielona A4 b5 Avant z lepą na klapie. Numery LRY...

Pozdrowienia dla kierownika/kierowniczki (nie widziałem kto prowadził bo auto przejechało obok mnie). :hi:

Opublikowano

Dziś ok 15:30 na skrzyżowaniu Jerozolimskich z Łopuszańską widziana zielona A4 b5 Avant z lepą na klapie. Numery LRY...

Pozdrowienia dla kierownika/kierowniczki (nie widziałem kto prowadził bo auto przejechało obok mnie). :hi:

czy na pewno zielona?? bo ja tam przejeżdżałem o tej godzinie, ale mam czarną :gwizdanie:

Opublikowano

Bigos widziany w Wawie na Rejtana w niedziele jakos w południe/popołudniu :hi: ładnie masz ten boczek przetarty :kwasny:

Opublikowano

czy na pewno zielona?? bo ja tam przejeżdżałem o tej godzinie, ale mam czarną :gwizdanie:

Nie dam sobie nic uciąć ani dokleić ale wydaje mi się, że była zielona :) Chociaż mogłem się pomylić bo jakoś tak niewiele dziś ogarniam :/

Opublikowano

Bigos widziany w Wawie na Rejtana w niedziele jakos w południe/popołudniu :hi: ładnie masz ten boczek przetarty :kwasny:

:hi: no wygląda jak po bliskich spotkaniach z TIRem na rondzie :polew::kox:

michallo33 też tam stał. było dzwonić byśmy zrobili mini spota na ziemi mazowieckiej :naughty:

Opublikowano

Srebrny avant b5 z tablicami klubowymi - rondo na husarskiej w Legionowie

Opublikowano

pozdrowionka dla kierownika b6 srebrnej avant nr rej ZS........ mijaliśmy się przy cmentarzu na brudnie w wawie

Opublikowano

POzdro dla kierownika który dziś zaparkował obok mnie w arkadii blachu KLI - albo jakoś tak nie pamietam bo gorączke miałem..

Opublikowano

Dzisiaj 13.04.2010 Warszawa Wał Miedzeszyński godz. ok. 15 (kierunek Otwock A4 B5 czarne ) ramki klubowe (takie jak moje :>) nr WF 94*** (bo reszty nie pamiętam :polew: :polew: :polew:)leciałem BMW 745. Staliśmy na światłach, włączyłem awaryjne. Może zakumał ? Kto to był?. Bo ramki z pierwszego rzutu, więc kolega z doświadczeniem klubowym.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

jak bmw mignęło awaryjnymi to pomyślalem, ze to może Ty brachu...albo komuś pstryczki się pokićkały :decayed:

odpozdrawiam :wink4:

Opublikowano

Żółwiku to byłeś Ty ????

Specjalnie dałem w pedałek, aby być przed Tobą.

Pozdro! :)

Opublikowano

Dziś po 16 na Myśliborskiej zaparkowane czarne b6 avant WA... :hi:

Opublikowano

Dzisiaj po 15 od strony Łomianek na grota i w kierunku Prymasa próbowałem dogonić i nawet mi sie udało szarego avanta na xenach i blachach LZA. Chwile jechałem przed kolegą ale nie zdązyłem zamrygać światłami i uciekł na prawo.

Jechałem skodziną biała praktik.

A później na Popularnej pod BRW widziałem zaparkowane czarne B5 w sedanie z naklejkami s-line.

Jak wyjeżdzłem po 18 to jeszcze stało.

Ktos tam pewnie pracuje.

Budowałem ten salon :)

Opublikowano

Wczoraj na alejach w stronę Warszawy przed Łopuszańską prawym pasem śmignęło B7 avant na WX z wlepą forumową między 15 a 16.pozdro

Opublikowano

Kto stal wczoraj cala noc na sadowej w grodzisku? srebrne B5 sedan, WW......, rameczka streetracing.pl, naklejka klubowa, naklejka kreatora mocy