Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś ~14 tzw. trasa lubelska (Warszawa - Lublin) w kierunku Lublina

czarne b6 na blachach WND , ramki klubowe, czarny grill, zderzak s-line

Pozdro :hi:

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 692,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wczoraj ok. 21.30, Ozarow Maz, ciemne B6, sedan, ramki klubowe (WSC 8VXX), kierownik lecial w strone Sochaczewa :hi:

Opublikowano

z kim się mijałem w Sandomierzu po godz. 14.00 , b5 sedan z fmic , rej TST xxxxx , pozdro

dudi pewnie
Opublikowano

Dziś 18:10 pod CH Targówek zaparkowany granatowy avant A4B5 na WL***** z klubową nalepką.Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

Dziś na Modlińskiej czarne B6 Avant na WND leciało buspasem.

Opublikowano

Dziś około 14 trasą siekierkowska śmigało lewym pasem w kierunku pragi czarna B6 rej WX za późno zauważyłem ale ramki z tyłu klubowe. Pozdro!

Opublikowano

dziś z samego rana obtrąbione ładne B5 limo, CCH**** na Płowieckiej, Pozdro :hi:

Opublikowano

Czarna B5 LLB 2xxx po 1 lifciem sedan, ramki klubowe w Lubartowie naprzeciwko ratusza :hi:

Opublikowano

czarne B7 avant, srebrne relingi, felgi czarne stalowe (chyba :mysli: ), klubowe ramki blachy ZSD przed Łomiankami, nie wiem czyje... godziny też nie pamiętam, jakoś w okolicach 16 chyba :mysli: Pozdrawiam Kierownika :hi:

Opublikowano

KTO MNIE DZISIAJ WPUSZCZAŁ KOŁO TAYGERA ? CZARNE B6 AVANT ?? :hi: WPL~

PŁOCK.

Opublikowano

dziś z samego rana obtrąbione ładne B5 limo, CCH**** na Płowieckiej, Pozdro :hi:

Jak mnie mijałeś jeszcze spałem :cicho::lazy: stąd Cię nie zauważyłem.

Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

Obtrąbiony Zielony AVANT B5 PKL **** Na Prymasa nad górczewską ok 16:30 w początku pięknego koreczka :) Pozdrowiam Kierownika :))

Opublikowano

Dziś widziałem o godzinie 9.30 audi B5 czarny avant na PPL bodajże 75** w Tomicach, klubowe ramki Kierował starszy pan :wink4:

Opublikowano

Wczoraj 19-20. Zjazd z lazienkowskiej na wislostrade przy Arkadii. Biale B5 sedan, zderzak RS, czarna fela. EL....... Fajna ale szybko jechalem i nie zdarzylem sie przyjrzec lepiej

Opublikowano

bodajże MundryGrześ ( srebrna padaka na WWY) ok 16.45 skręcający z jerozolimskich w sokołowskiego

Opublikowano

bodajże MundryGrześ ( srebrna padaka na WWY) ok 16.45 skręcający z jerozolimskich w sokołowskiego

możliwe :przebiegly:

BTW chyba ralafekx widziany dziś w teatrze Polonia :decayed:

Opublikowano

Pomyliłeś teatr ze stadionem :decayed:

Opublikowano

faktycznie facjata nie bardzo pasowała do otoczenia, no i kto do teatru chodzi w trampkach :facepalm: ale jestem prawie pewien, że to on był :mysli:

Opublikowano

faktycznie facjata nie bardzo pasowała do otoczenia, no i kto do teatru chodzi w trampkach :facepalm: ale jestem prawie pewien, że to on był :mysli:

:facepalm: No ładnie... nawet do teatru se spokojnie pójść nie można bo Cię wyczają :decayed: :decayed: :decayed: Gdzie byłeś, nie widziałem Cię :blink: Czyżby burżuj bilety se kupił po 120 zł? :naughty: Bo ja to tak na wejściówkę po taniości :decayed: Fakt że ludzi trochę było, a ja za bardzo się nie rozglądałem :gwizdanie:

Opublikowano

:facepalm: No ładnie... nawet do teatru se spokojnie pójść nie można bo Cię wyczają :decayed: :decayed: :decayed: Gdzie byłeś, nie widziałem Cię :blink: Czyżby burżuj bilety se kupił po 120 zł? :naughty: Bo ja to tak na wejściówkę po taniości :decayed: Fakt że ludzi trochę było, a ja za bardzo się nie rozglądałem :gwizdanie:

no i się wyjaśniło :wink4: rafalekx do teatru pomyka w trampkach :polew: