Przemots Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 W wawie na Grójeckiej w stronę Raszyna widziane B7 AVANT ciemne WPR 0**** z naklejką forumową z boku.pozdro
gurban6 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Dziś na trasie Brodnica-Toruń 4 kobitki w ciemnym Audi sedan ,rejstracja z Brodnicy,nawet mi pomachały,kurcze ale jechałem z żona Pozdrawiam.Co za pech hahahah
bialy986 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Pozdro dla kierowcy luzaka A4B5 na klubowych blachach WL..... widziany dziś ok.13:00 na Pl.Wilsona(skręcił w Krasińskiego) kolor...ni to rudy ni to brąz
moskal Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Pozdro dla kierowcy luzaka A4B5 na klubowych blachach WL..... widziany dziś ok.13:00 na Pl.Wilsona(skręcił w Krasińskiego) kolor...ni to rudy ni to brąz jak taki sraczkowaty kolor w sedanie to chyba MoorPH
Kolkov Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Pozdro dla kierowcy luzaka A4B5 na klubowych blachach WL..... widziany dziś ok.13:00 na Pl.Wilsona(skręcił w Krasińskiego) kolor...ni to rudy ni to brąz jak taki sraczkowaty kolor w sedanie to chyba MoorPH MoorPH ponoć zhandlował furmankę bialy986 a miała lexusowe lampy z tyłu :?:
bialy986 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Pozdro dla kierowcy luzaka A4B5 na klubowych blachach WL..... widziany dziś ok.13:00 na Pl.Wilsona(skręcił w Krasińskiego) kolor...ni to rudy ni to brąz jak taki sraczkowaty kolor w sedanie to chyba MoorPH MoorPH ponoć zhandlował furmankę bialy986 a miała lexusowe lampy z tyłu :?: Za szybko jechałem żeby się przyjrzeć,ale raczej zwykłe lampki poliftowe,a kolor..dokładnie tak jak napisał Moskal :>
mihu_wpr Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Panowie, Spotkaliście się ze mną Pozdrowienia dla Was obu Z kim się dzisiaj ganiałem po Al.Jerozolimskich...? WPR - Grafitowy sedan B6 na niemałej alu + klubowe ramki Srebrne B6 sedan na klubowych rameczkach spotkane na Kleszczowej w Wawie godz 14:45 blaszki WPR 006*1 stałeś w koreczku leciałem z przeciwka i trąbiłem hi Paraf ja również nie wiem kto to a spotkaliśmy tego samego osobnika
Julo Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Pozdrowienia dla właściciela czarnej b7 sedan, WN zaparkowanej na Nowoursynowskiej wczoraj po południu, klubowa naklejka na klapie
bialy986 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Granatowy sedan A4B5 z klubową nalepką na tylniej klapie o początkowych WN.... widziany dzis ok.9:30 ul.Braci Wagów przy bazarku.Pozdrawiam.
bakuś Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Pozdrowienia dla kierownika ciemnego avanta B5 o numerach FKR 52kx (chyba ), który wyprzedzał mnie dzisiaj na DK81 (w stronę Pawłowic) w Bąkowie koło płatnych stawów wędkarskich. :hi:
kileeer Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 pozdrowienia dla kierowniczki czerwonego sedanika b5 wracającego od strony Tomaszowa Lubelskiego, tablic nie pamiętam ale LZ........ oraz granatowego sedana również na LZ....... stojącego przy hurtowni motoryzacyjnej dakol w Zamościu.
moro99 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 A ja Pozdrawiam Sebastiana Z B5Avant spotkanego na A2 mila wymiana zdan na CB oraz na Orlenie (Numery ELA) PS sprawdz termostat
jozek726 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 zielone b5 na skwerze kościuszki dziś koło 20.30. pozdro stary
wojci Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 oraz granatowego sedana również na LZ....... stojącego przy hurtowni motoryzacyjnej dakol w Zamościu. to ja
kileeer Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 oraz granatowego sedana również na LZ....... stojącego przy hurtowni motoryzacyjnej dakol w Zamościu. to ja robiłeś zakupy w dakolu? bo ja byłem tam po klocki do swojego bolida.
wojci Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 tak moja ulubiona hurtownia, mam tam kumpla i robię zakupy bezmarżowe
tomekkarauda Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Dziś w Warszawie na parkingu przy Wordzie ul.Odlewnicza widziana niebieska B6 sedan . Poznałem po ramkach klubowych. Czyżby kturyś z kolegów zdawał egzamin za punkty...
kileeer Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 tak moja ulubiona hurtownia, mam tam kumpla i robię zakupy bezmarżowe Ja większość zakupów też tam robię, ale nie mam znajomego tylko normalne zniżki ze względu na duże zapotrzebowanie na części. pozdro
Patrykbor Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Wczoraj pod Kielcami od strony Krakowa kolega granatowym avancie B5 ,na Orlenie . Poznał mnie po koszulce klubowej ale się nie przedstawił . Nr rej. KLI
bossawka Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Dziś w Olsztynie 2 B5 Avant Jedną około 19 na ulicy Limanowskiego jasno zielony NO52XXX jechał za kościołem ja stałem na poboczu zobaczyłam w ostatniej chwili rameczki klubowe Drugi wyjeżdżał z ulicy Żeromskiego w kierunku ronda Bema czarny 1,9 TDI rameczki klubowe plus naklejka WIELKIE POZDRO
Rekomendowane odpowiedzi