Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:wink4: dziś ok. 15.00 na trasie Zgierz/Piątek srebrna B6 Avant :mysli: chyba Łukasz :mysli: EKU......7 :wink4:

Pozdrawiam - krzyczałem na CB ale :no: słyszałeś :good:

• Odpowiedzi 7.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzis po 9:00 widzialem fure Oskaro grzecznie stojaca przy Sikorskiego :naughty:

Opublikowano

Pozdro dla Prezesa spotkanego u Rogala dzisiaj z rana :hi:

Miło było poznać :)

Opublikowano

:hi:

pozdrawiania dla korownika ciemnego sedanika b6 na blachach LLB .... na ul.Hirszfelda 11

pozdrawiam

Na to wygląda że na głosowaniu mnie przyłapałeś :decayed:

Opublikowano

Dzisiaj cantona w Otrębusach zaryczał w stronę Pruszkowa :kox:

Opublikowano

Pozdro dla Kierownika szarego Avanta B7 rejestracja LPU .... , ramki klubowe

Widziany w Łodzi, w środę, na skrzyżowaniu Piłsudskiego i Sienkiewicza na pasie do lewoskrętu (obok Galerii).

:decayed:

Opublikowano

Pozdro dla Kierownika szarego Avanta B7 rejestracja LPU .... , ramki klubowe

Widziany w Łodzi, w środę, na skrzyżowaniu Piłsudskiego i Sienkiewicza na pasie do lewoskrętu (obok Galerii).

:decayed:

Często widywany przez łódzką bandę i pozdrawiany ale nigdy nie dał znaku życia :)

Opublikowano

Pozdrowienia dla kierowcy ciemnego B7 WN 99*** z klubową naklejką. (Aleja Jana Rodowicza "Anody" około godz 15.)

Opublikowano

B6 kombi numery WY dziś koło południa w Mińsku Mazowieckim.

Opublikowano

W sobotę ok godz 17ej spotkałem na parkingu pod Carrefourem w Radomiu spotkałem srebrne B5 Avant z rej WR????? w klubowych rameczkach. Stało zaparkowane obok mojego.

Opublikowano

Ciemnie B6 avant wczoraj rano zaparkowane na Grunwaldzkiej w Płońsku :cool1: Blachy WE... i wlepka z lewej strony na klapie??

Opublikowano

zielone b5 w Kwasniowie -chrom grill-kol... (30-11)

Opublikowano

Przed 13 na Lazurowej i Połczyńskiej srebrne b6 sedan WW....S:> Kierowca widać strasznie skupiony przy tej pogodzie[;

Opublikowano

Mnie się wczoraj nawinął na Mehoffera Edmondo swoim avantem, ale jak zwykle CB miał wyłączone ;)

Opublikowano

Fura Patroxa widziana wczoraj w okolicach 20:15 na Bulwarze Ikara we Wrocku. Furka świetna.:)

Opublikowano

Kogo dziś przylukałem w Warszawie Laurowa około 14-stej (B5 chyba w sedanie ) numerów nie pamiętam ,ale wlepa na klapie była . Trąbiłem i mrugałem :gwizdanie:

Opublikowano

Dziś o 14 czrne B5 w kombi blaszki RSR 13N* pod wydziałem komunikacji w grodzisku maz pozdro dla kierownika :hi:

Opublikowano

snajper1998 widziany dzisiaj (sobota 4.12) ok. godziny 13-14. w Radzyniu przy ul. Wyszyńskiego :wink4: Autko jest tak charakterystyczne że raczej nie mogłem się pomylić (no chyba że jednak... :P ) :) Nawet zasypane sporą ilością śniegu robi robotę :) Siedziałeś na ogonie jakiemuś BMfu które buczało i ryczało ;)

Opublikowano

Dziś o 14 czrne B5 w kombi blaszki RSR 13N* pod wydziałem komunikacji w grodzisku maz pozdro dla kierownika :hi:

to Buby eS :decayed: