snajper1998 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 snajper1998 widziany dzisiaj (sobota 4.12) ok. godziny 13-14. w Radzyniu przy ul. Wyszyńskiego Autko jest tak charakterystyczne że raczej nie mogłem się pomylić (no chyba że jednak... ) Nawet zasypane sporą ilością śniegu robi robotę Siedziałeś na ogonie jakiemuś BMfu które buczało i ryczało no faktycznie fajnie buczal
Piechol Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 pozdro dla granatowej (albo czarnej ) B6 w Avancie na blachach PKS .... spotkanego dziś w godzinach przedpołudniowych na A2 między Koninem a Łodzią jechałem zielonym Peugeotem więc nie trąbiłem ani nic...
juropek Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Pozdro dla kierowcy granatowego awanta WKZ spotkanego na puławskiej w okolicach służewca około 11:20 Pozdro dla kierowcy przewozu osób spotkanego przy lotnisku około godz 11:30
Buba Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Dziś o 14 czrne B5 w kombi blaszki RSR 13N* pod wydziałem komunikacji w grodzisku maz pozdro dla kierownika
david_n Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Dzis na al. krakowskiej na wysokosci okecia, srebrne b6 avant okolo godz 15, kto to? :)
hubresm Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Pozdro dla kierowcy granatowego awanta WKZ spotkanego na puławskiej w okolicach służewca około 11:20 Pozdro dla kierowcy przewozu osób spotkanego przy lotnisku około godz 11:30 A witam I pozdrawiam
Przemots Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Dzis na al. krakowskiej na wysokosci okecia, srebrne b6 avant okolo godz 15, kto to? :) Ja :> Nawet nieźle się te B8 odpycha
joker-lukasz Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 dzisiaj spotkanko z kolegą w srebrnej B6 w avancie na blaszkach WZ ***** (jeśli dobrze pamiętam ) miejsce: Gdańsk wrzeszcz na ul. grunwaldzkiej czas: po 13 jakoś czekam na kontakt kolego
bigos_s Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Srebrne B6 w avancie na ZS XXXX ramki klubowe wyjeżdżające z Malborskiej na Głębocką wczoraj ok 20tej
rafalekx Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Dzisiaj (13.12.2010) o godz. ok. 14.15-14.30 w Radzyniu Podlaskim na ulicy Pocztowej, skręcające na parking w okolicach dawnego miejsca dworca autobusowego, zielony avant B5 LLU 3Hxx, rameczki klubowe. Wyjechałeś z jednego parkingu i skręciłeś w drugi pewnie szukałeś miejsca Ja dojechałem do Ciebie miedzy jednym parkingiem a drugim, miałem trąbić ale jechałem innym autkiem więc nie chciałem Cię wqrzać Pozdrawiam!
tomek a4 2.8 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Dzisiaj (13.12.2010) o godz. ok. 14.15-14.30 w Radzyniu Podlaskim na ulicy Pocztowej, skręcające na parking w okolicach dawnego miejsca dworca autobusowego, zielony avant B5 LLU 3Hxx, rameczki klubowe. Wyjechałeś z jednego parkingu i skręciłeś w drugi pewnie szukałeś miejsca Ja dojechałem do Ciebie miedzy jednym parkingiem a drugim, miałem trąbić ale jechałem innym autkiem więc nie chciałem Cię wqrzać Pozdrawiam! To ja Skracam czasem sobie drogę przez parking po starym PKSie. Pozdrawiam
rafalekx Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 To ja Skracam czasem sobie drogę przez parking po starym PKSie. Pozdrawiam Dzisiaj to też Ty? bo nie widziałem tablic rej. ale autko praktycznie identyczne Łuków ok. 12-13 (nie pamiętam dokładnie) skrzyżowanie ulic Dmocha (chyba), Siedleckiej/Piłsudskiego, zielony avant B5 chrom relingi tablice LLU (dalej nie zobaczyłem) a tylna tablica chyba w śniegu była, ramki klubowe. Skręcałeś w Dmocha z Piłsudskiego Ja stałem pierwszy do startu z Dmocha, chyba nawet patrzyłeś na mnie, ja zobaczyłem rameczki w ostatniej chwili
tomek a4 2.8 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 To ja Skracam czasem sobie drogę przez parking po starym PKSie. Pozdrawiam Dzisiaj to też Ty? bo nie widziałem tablic rej. ale autko praktycznie identyczne Łuków ok. 12-13 (nie pamiętam dokładnie) skrzyżowanie ulic Dmocha (chyba), Siedleckiej/Piłsudskiego, zielony avant B5 chrom relingi tablice LLU (dalej nie zobaczyłem) a tylna tablica chyba w śniegu była, ramki klubowe. Skręcałeś w Dmocha z Piłsudskiego Ja stałem pierwszy do startu z Dmocha, chyba nawet patrzyłeś na mnie, ja zobaczyłem rameczki w ostatniej chwili Dokladnie! Tak mi przemknęło przez myśl że to mogleś byś Ty, ale za późno zalapałem
kuternik Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 mieszkam koło klubowicza który ma srebrną b5 w lublinie, ulica szafirowa. Trzeba wybrać się na piwo
kaju Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Dzisiaj we Wrocławiu na Strzegomskiej widziana ciemna B7 Avant z ciemnymi szybami, w ostatniej chwili zauważone rameczki klubowe i ręka podniesiona w górę, ale niestety nie zdążyłem podnieść swojej... Któż to taki?
spetsnaz Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Wczoraj w W-wie na Bitwy Warszawskiej spotkane czarna B6 Avant WND 77XX z wesołą paczką blondynek Dziś na Niepodległości szary sedan B5 na DL XXXXX. Pozdrawiam
moskal Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Wczoraj koło CARGO około 10:00 granatowa B5 w sedanie z ramkami , numery zaczynaly sie SO , pozdrawiam
PIXI Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Dzis na al. krakowskiej na wysokosci okecia, srebrne b6 avant okolo godz 15, kto to? :) Moje rewiry ...pamiętasz jakiś szczegół
david_n Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Dzis na al. krakowskiej na wysokosci okecia, srebrne b6 avant okolo godz 15, kto to? :) Moje rewiry ...pamiętasz jakiś szczegół 2 posty pod moim popatrz
Fikass Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Dzisiaj w Trzebnicy, parking pod Intermarche. Niebieskie A4 avant,zderzak od S4 bez zaślepek od sprysków A może to nawet była eSka?? Tablice: LSR 65xx. Pozdrawiam. Kto to?
Rekomendowane odpowiedzi