lexpar Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 T-żółw masz rację Ono teraz z tymi swoimi ksenonami wygląda faktycznie jak kosmita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Pozdro MALIK Heh spoko. Parking pod Koźmińskim Ale ten Twój jakiś taki przykurzony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Pozdro MALIK Heh spoko. Parking pod Koźmińskim Ale ten Twój jakiś taki przykurzony Nie wszyscy musza mieć tak dopieszczone autka jak Ty maliku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michas Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 pozdrowienia dla właściciela ładnego sedanka a4 od którego dostałem wczoraj kalendarzyk a4 klub pod marketem spar :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rex Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 pozdrowienia dla właściciela ładnego sedanka a4 od którego dostałem wczoraj kalendarzyk a4 klub pod marketem spar :th: Do usług Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Pozdrawiam bordowe Audi.. ktore dzis minalem w Tarnowie na Starodabrowskiej.. KDA..GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaj82 Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Pozdro MALIK Heh spoko. Parking pod Koźmińskim Ale ten Twój jakiś taki przykurzony 120 kilometrów wcześniej był czyścusieńki ciekawe czy w trasie się pobrudził czy ta Wawa taka brudna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 I wczoraj przy wylocie z Zaketu jechałem przed zielonym B5 z megnesówką na klapie blachy LRA .. ? To był StoRk chyba Jeśli to kombiaczek i zielony na mocnej glebie i LRA... to on na bank :>[br]Dopisany: 17 Październik 2007, 21:46 _________________________________________________ Czyje audi RS4 B5 Niebieskie O początkowych numerach rejestracyjnych KR stało w poniedziałek 1.10.2007 i 8.10.2007 na ulicy nadbystrzyckiej w Lublinie obok Politechniki. To akurat audiczka naszego kolegi, który ostatnio nie wchodzi na nasze forum... Ja to cudeńko widuję codziennie, no prawie, a z Maćkiem (właścicielem) widuję się na zajęciach :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Dzisiaj na Pulawskíej w kierunku P-na widzialem PRZEsliczne a4 na blachach wpi. Oczywiscie logo klubowe i ramki byly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTom3k Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Dzisiaj w Rzeszowie pod WSIZem widzialem b5 w sedanie kolor szary metalik i oczywiscie klubowe rameczki - ktoz to taki uczeszcza na studia tam gdzie ja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomash77 Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Wczoraj wracałem z Radomia ok 19, pare kilometrów przed Ostrowcem uczepiła mnie się czarna A4 B6 Avant, wpuściłem ją przed siebie (ona miała CB, ja jeszcze sobie tego nie zakupiłem i lepiej niech ktoś pilotuje ) Jechaliśmy razem dluższy czas, przed Ożarowem zjechała na jakąś wieś. Nr rej. WR 203.C. Może, to któryś z naszych kolegów pomykał nią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Bardzo ważne!!! Poszukiwany / poszukiwana!!! Proszę się przyznać kto w Radzyniu Podlaskim ma czarną A4(B5) sedan na alu (pięć ramionek chyba, nie ori...), posiadał ramki klubowe! Numer rej. LRA 5C36!!! najlepiej proszę wpisać w profilu miasto/miasteczko z jakiego pochodzi szanowny właściciel Pojazd widziany ostatnio na parkingu pod "grzybkiem"! Mile widziany kontakt, np. na PW i zapraszamy na spociki w naszym miasteczku Więcej info u mnie Dziękuję za uwagę Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StoRK Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 raggaman to pewnie ja lecialem bo ostatnio kilka razy zawitalem w wawie! ale zle sobie ja kojaze bo raz przed swiatlami na pruszkow zarylem calym podwoziem bo kurde takie w stolicy koleiny macie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Dzisiaj na Pulawskíej w kierunku P-na widzialem PRZEsliczne a4 na blachach wpi. Oczywiscie logo klubowe i ramki byly. [br]Dopisany: 22 Październik 2007, 09:39 _________________________________________________a jak wyglądała ta a4-ka???? ciemnozielona na 17-stkach z ciemnymi szybkami moze??? laska za kierem??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 ja ostatnio czesto jezdze Puiławska do Piaseczna , ale jakos nie udalo mi sie jeszcze trafic na klubowa furmanke .... choc kilka ładnych A4-ek widzialem .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Dzisiaj na Pulawskíej w kierunku P-na widzialem PRZEsliczne a4 na blachach wpi. Oczywiscie logo klubowe i ramki byly. [br]Dopisany: 22 Październik 2007, 09:39 _________________________________________________a jak wyglądała ta a4-ka???? ciemnozielona na 17-stkach z ciemnymi szybkami moze??? laska za kierem??? Dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 to moja a4-ka, a moja laska siedziala za sterem. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 MSC79 a to ty moze parkujesz w weekendy przed WSCIL na Jagiellońskiej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 MSC79 a to ty moze parkujesz w weekendy przed WSCIL na Jagiellońskiej ? [br]Dopisany: 22 Październik 2007, 14:49 _________________________________________________nie, to napewno nie ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Czyja szara B5 Avant stoi/stała dzisiaj na PWr pomiedzy C13 i C6? Autko na wrocławskich blachach, ramki klubowe, zderzak od Ski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi