pioteros Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Chyba hugo z 20 po 17 na wjeździe do lublina z elizowki, pozdro
musti Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Wczoraj na A1 w kierunku Torunia złapane A4 B6 sedan czarny z klubowymi ramkami GMB *** Wtorek we Władysławowie spotkane B5 przy ul Ks. Merkleina Pozdrawiam
bigos_s Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Szare b6 w Avancie z naklejka klubową na bocznej szybie przy ulicy Zielone Zacisze.
bialy986 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Dziś po 15:00 ul.Głębocka widziany ciemny avant B5 na WL.Czyżby Juziu?
musti Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Dziś w Grodzisku na Traugutta parę minut po 15 . Jechałem rowerkiem Pozdrawiam
wojci Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Srebrny B6 avant LU w Szczebrzeszynie przed chwilą, czarny b6 RLE między kolbuszowa a mielcem Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2
tomi790 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 dziś na Perkuna w wawie po 17tej ciemny avant b5 WSI z nalepką klubową na tylnej klapie, pozdro dla kierownika
cptolgierd Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 czarne a4 b8 w avancie z klubowymi ramkami na tablicach STA i naklejkami dubai cars i underground tarnovitz team, czyje to? :>
bialy986 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Dziś ok 18 widziany czarny avancior B7 z klubowymi ramkami na EKU widziany ul.Lewandow przy zielonym sklepie.Na tylnej szybie napis sprzedam i nr.tel.Pozdr. wysłane za pomocą tapki
mateo1597 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Dzisiaj - kilkanaście minut temu ZG, Aleja Wojska Polskiego - rondo przy Wyczółkowskiego. Czarny avant B6 z klubowymi ramkami rejestracja FZ... Pozdrawiam kierownika - mrugnąłem długimi i awaryjkami z granatowego Passata B5
spetsnaz Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Pozdrawiam kierownika czarnej B6 w Avancie zaparkowanej dziś w godzinach popołudniowych pod Pingwinem w Wyszkowie.
Olszak86 Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 Czarne b6 sedan na wl z ramkami klubowymi widziane dzis u mnie na osiedlu tj. Ul. Sternicza w Warszawie na parkingu ogrodzonym. Wysłane z mojego LG-E610 ---------- Post dopisany 01-09-2013 at 14:17 ---------- Poprzedni post napisany 29-08-2013 at 20:48 ---------- Kolega w czarnym sedanie b5 z ramkami klubowymi na wra widziany wczoraj na trasie lazienkowskiej przy pomniku lotnika w warszawie. Pozdrawiam. Wysłane z mojego LG-E610
rafalekx Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 Wczoraj koło 19.00 na Woli w Wawie przy ul. Zawiszy (boczna Młynarskiej itp.) czy jakoś tak widziane B5 z rameczkami, ciemne, na glebie i większym kole. Pozdrawiam ze złotego CC na glebie i jakimś tam kółeczku
janjazda Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 Wczoraj koło 19.00 na Woli w Wawie przy ul. Zawiszy (boczna Młynarskiej itp.) czy jakoś tak widziane B5 z rameczkami, ciemne, na glebie i większym kole. Pozdrawiam ze złotego CC na glebie i jakimś tam kółeczku To bylem ja:D Ziomka nie poznałeś? wysłane kaloszem
rafalekx Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 Wczoraj koło 19.00 na Woli w Wawie przy ul. Zawiszy (boczna Młynarskiej itp.) czy jakoś tak widziane B5 z rameczkami, ciemne, na glebie i większym kole. Pozdrawiam ze złotego CC na glebie i jakimś tam kółeczku To bylem ja:D Ziomka nie poznałeś? wysłane kaloszem yyyyy Ty masz warszawskie blachy? WZ czy WH nie pamiętam... Iiiiii to był no właśnie nie pamiętam czy sedan czy avant A mnie widziałeś? nawrotkę robiłeś na skrzyżowaniu?
Sqizzy Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 Kto wczoraj był na festynie w Nadarzynie w klubowym polarze ? Powiedziałem cześć ale zostałem delikatnie olany
janjazda Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 Wczoraj koło 19.00 na Woli w Wawie przy ul. Zawiszy (boczna Młynarskiej itp.) czy jakoś tak widziane B5 z rameczkami, ciemne, na glebie i większym kole. Pozdrawiam ze złotego CC na glebie i jakimś tam kółeczku To bylem ja:D Ziomka nie poznałeś? wysłane kaloszem yyyyy Ty masz warszawskie blachy? WZ czy WH nie pamiętam... Iiiiii to był no właśnie nie pamiętam czy sedan czy avant A mnie widziałeś? nawrotkę robiłeś na skrzyżowaniu? Hmmm. Jak warszawskie blachy to nie ja. Ale byłem o tej porze dokładnie przy Młynarskiej. Nie pamiętam już czy robiłem nawrotkę, ale jakieś auto mi się rzucilo w oczy, ktoś się patrzył, ale czy Passat. Nie wiem:p wysłane kaloszem
rafalekx Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 Hmmm. Jak warszawskie blachy to nie ja. Ale byłem o tej porze dokładnie przy Młynarskiej. Nie pamiętam już czy robiłem nawrotkę, ale jakieś auto mi się rzucilo w oczy, ktoś się patrzył, ale czy Passat. Nie wiem:p wysłane kaloszem Gdybym widział LRY i klubowe ramki to bym Ciebie poznał więc to na bank nie Ty A ja potem jechałem Młynarską ale Ciebie nie widziałem
janjazda Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 to w takim razie to nie byłem ja:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi