Długas Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Pozdrowienia dla koleżanki z a4 b5 avant ciemny która dzisiaj koło 17 przejeżdżała królewiecka we Wrocławiu;p
browaros Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Granatowy Avant B6 na ul. Kasprzaka w Dąbrowie Górniczej, dzisiaj, kilka chwil po 15:00 mijaliśmy się z naprzeciwka - wyłapałem ramki klubowe, ładna furka pozdrawiam!
pioteros Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 dzisiaj czarne a4 avant przedlift na WG w Siedlcach na Sienkiewicza przy rodzie, pod salonem fryzjerskim, pozdrawiam
Lakee Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Teraz pod Tesco na Kabatach czarny sedan B6 FG...A. Stałem naprzeciwko. Pozdro :-)
Kolkov Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Dziś ok 7:40 widziana niebieska B6 kombi na numerach SC*** nieopodal Wyścigów konnych. Później, ok 16:00, szara B6 limo na WWL *** pod CH Targówek. Pozdro
Przemots Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Na Puławskiej dzisiaj widziane białe B5 avant na WN z bagażnikiem rowerowym na dachu.pozdrawiam
Lakee Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Na Puławskiej dzisiaj widziane białe B5 avant na WN z bagażnikiem rowerowym na dachu.pozdrawiam Jak około 16 i w stronę centrum albo około 13 koło S2 to ja :-) Odbijam pozdrowienia :-)
Przemots Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Ja nie widziałem, ale mam swoich ludzi na mieście i zdjęcie zrobiła Ci ta osoba i wysłała mi mms`em.Podkładka pod rejestracje z napisem SZCZECIN.Słyszałem, że bardzo zadbane i czyste te twoje A4.Pogratulować
Lakee Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 To na pewno ja byłem. Chyba nikt na forum nie ma takich ramek tutaj :-) Akurat świeżo po warsztacie jestem gdzie mi auto umyli ;-) I dziekuję. Normalnie nigdzie nie można się czuć bezpiecznie ;-)
jcwpl Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Wczoraj chwile ok 16.30 parking przy ulicy przed zjazdem z Okopowej w prawo w Leszno - srebrny/szary sedan B6, na blachach WW, ramki klubowe + naklejeczki na drzwiach
chudineze Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Dziś w Lublinie przed 8 krzyżówka z Mełgiewską Pozdrawiam jechałem tą czarną polówką
Fido Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 O matko, polówką jechał Ona je w quattro ?
PARAF Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 O matko, polówką jechał Ona je w quattro ? Czekaj, czekaj... Jak wpadnie na spot D3'ką to Ci kopara o beton pier**lnie...
pandamix Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 nie wiem czyje to auto,może ktoś kojarzy,przewija mi się po lublinie i nie mogę dopatrzeć właściciela a dowiedział bym się szczegółów o aucie,ciekawi mnie tylko czy właściciel jest w klubie
bialy986 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Dziś ok 16:00 stacja BP przy Toruńskiej widziane czarne B7 avant z klubowymi ramkami.Centralnie przejechales przede mną ;-) Pozdrawiam.
Fido Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 O matko, polówką jechał Ona je w quattro ? Czekaj, czekaj... Jak wpadnie na spot D3'ką to Ci kopara o beton pier**lnie... A jak Polówką to ja wpadnę żółtym Matizem.
PARAF Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 O matko, polówką jechał Ona je w quattro ? Czekaj, czekaj... Jak wpadnie na spot D3'ką to Ci kopara o beton pier**lnie... A jak Polówką to ja wpadnę żółtym Matizem. Odrazu informuję, że ja nie będę Cie holował po spocie. O ile na niego dojedziesz...
lukmistrz Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Dziś ok 16:00 stacja BP przy Toruńskiej widziane czarne B7 avant z klubowymi ramkami.Centralnie przejechales przede mną ;-) Pozdrawiam. Miał wlepke na tylnej klapie dziecko w aucie i ładne fele??
bialy986 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Dziś ok 16:00 stacja BP przy Toruńskiej widziane czarne B7 avant z klubowymi ramkami.Centralnie przejechales przede mną ;-) Pozdrawiam. Miał wlepke na tylnej klapie dziecko w aucie i ładne fele?? Rejestracja WWL..... Szedlem przy stacji a kolega zawijał przy myjni Bp i podjechał pod odkurzacz...
Rekomendowane odpowiedzi