Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

B5 granatowy sedan w czwartek ok 17 w Lublinie na Jana Pawła ok selgrosu nr,rej lle...

Pozdrawiam

Edytowane przez ezc1
  • Odpowiedzi 7.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dziś o 18 - rondo w Żyrzynie.

Czerwona B5 avant, WPI, ramki klubowe. Jechałem S3 z naprzeciwka,

Pozdro :hi:

Opublikowano

Ciemne b5 dziś ok 7 rano w grodzisku na chrzanowskiej. Szczegółów nie pamiętam bo prawie spałem, kojarzę ładną ciemną chyba avant i chyba klakson poszedł w ruch :) na pewno ramki były klubowe :)

Oczywiście pozdrawiam :)

Moja B5

Pozdrawiam

Opublikowano

Ciemne b5 dziś ok 7 rano w grodzisku na chrzanowskiej. Szczegółów nie pamiętam bo prawie spałem, kojarzę ładną ciemną chyba avant i chyba klakson poszedł w ruch :) na pewno ramki były klubowe :)

Moja B5

Pozdrawiam

Aaaa teraz wszystko się przypomniało :) felga zrobiła duże wrażenie :)
Opublikowano

Moja B5

Pozdrawiam

Aaaa teraz wszystko się przypomniało :) felga zrobiła duże wrażenie :)

jakoś tam wygląda strucel hehe :wink4:

pozdrawiam :hi:

Opublikowano

Dziś natknąłem się na b7 w avancie na blachach WND na rondzie w Nieporęcie.

Pozdrawiam kierownika.

Opublikowano

Pozdrawiam kierownika.

Wydaje mi się, że to byłem ja :) Byłeś B6 avant od strony Nieporętu ?

Moje auto wygląda tak :wink: :

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/175552-b7-bkn30-tdi-s-line-recaro-pierwsza-strona/

Opublikowano

Po godz. 15 dzisiaj na DK 74 widziana czarna B6 sedan na LLB .... z kierunkami USA.

Opublikowano

Po 16 na ósemce namierzony SebMis, a później Boberek pędzący czołgiem :decayed:

Wysłane z telefonu przy pomocy Tapatalka

Opublikowano

wczoraj w piasecznie po godz 22 jechalem za srebna B6 1.9TDI sedan nr rej WOT w strone GK :)) jakas ramka z audi byla ale nie klubowa.

Opublikowano (edytowane)

Pozdrawiam kierownika.

Wydaje mi się, że to byłem ja :) Byłeś B6 avant od strony Nieporętu ?

Moje auto wygląda tak :wink: :

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/175552-b7-bkn30-tdi-s-line-recaro-pierwsza-strona/

Tak, to ja :)

Edytowane przez spetsnaz
Opublikowano

Widziałem Cię i tak myślałem, ze klubowa :) ale ramek ani wlepki nie byłem w stanie zerknąć :)

Opublikowano (edytowane)

ramki sa podstawa hehe

Edytowane przez kodzak0
Opublikowano

Pewnie ze 40 minut temu zjazd z Górczewskiej na trasę w kierunku Konotopy - szare B8 na WB, ramka z tyłu - machnąłem bix'em i poszły awaryjki od kolegi, potem specjalnie starałem się Ciebie nie zgubić aż do lotniska :wink: ... Pozdrawiam!

Opublikowano

Pewnie ze 40 minut temu zjazd z Górczewskiej na trasę w kierunku Konotopy - szare B8 na WB, ramka z tyłu - machnąłem bix'em i poszły awaryjki od kolegi, potem specjalnie starałem się Ciebie nie zgubić aż do lotniska :wink: ... Pozdrawiam!

Dzięki dzięki:) to ja ;) i również pozdrawiam ! :)

A to właściwie ja dawałem Ci trochę odjechać :D:D:P

a po drodze jeszcze minęliśmy na S8 ciemną B5 z klubowymi ramkami ale nie zauważyłem tablic ale również pozdrawiam!

Opublikowano

a po drodze jeszcze minęliśmy na S8 ciemną B5 z klubowymi ramkami ale nie zauważyłem tablic ale również pozdrawiam!

Taaaaaa :naughty: , ja chętnie odjeżdzałem... :grin: Tylko jakoś strasznie dużo Insignii po drodze dziś było, trzeba się pilnować

Apropos B5-ki - to często się mijamy po drodze w tych godzinach z wustyle - Ty też go chyba kiedyś w okolicach Poleczki spotkałeś wcześnej (granat Avant na WZ)

Opublikowano

Taaaaaa :naughty: , ja chętnie odjeżdzałem... :grin: Tylko jakoś strasznie dużo Insignii po drodze dziś było, trzeba się pilnować

Apropos B5-ki - to często się mijamy po drodze w tych godzinach z wustyle - Ty też go chyba kiedyś w okolicach Poleczki spotkałeś wcześnej (granat Avant na WZ)

Masz racje:) już mnie ostatnio panowie z insignii przywitali tam na trasie i uświadomili że obowiązuje tam ograniczenie do 100 km/h;) dlatego mam teraz pewne obawy :D:D

a co do wustyle to masz racje, spotkaliśmy się na poleczki jakiś czas temu :)

Opublikowano

Czarne b6 w avancie rej WOS. Boisko we Wrzeszczu Gdańsk.

Kierownik w polarze klubowym.

Opublikowano

Dziś koło Pucka czarne RS4 B5 z ramkami klubowymi w godzinach porannych :wink: