bakuś Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 fele grafit na biały..efekt miazga... do tego czarny dach, emblemat i środki reflektorów... ło matko
RS Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Opublikowano 14 Marca 2010 Dokladnie i to jest oryginal, tu wlasnie widac jak sie wzor odbija, a na moim eksperymecie sie gubil.... Tu jeszcze jeden przyklad:
Raffi A4 Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Tygrysie wyjechana furka a na Nürburgring niezle dawal sobie rade wiem bo widzialem
RS Opublikowano 15 Marca 2010 Autor Opublikowano 15 Marca 2010 Tygrysie wyjechana furka a na Nürburgring niezle dawal sobie rade wiem bo widzialem teraz w maju tez bedziesz?
Raffi A4 Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Wiesz w jakiej sytuacji jeste (zona w stanie bogoslawionym) i trzeba z czegos zrezygnowac ale jak fundusze pozwola to bede bo na tym polu bylo wyjebiscie
alvaro Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Fajny paździerz - schwartz pakiet w białym aucie + ciemne koła wyglądają KOX z brykietem nie to co na czarnym
RS Opublikowano 15 Marca 2010 Autor Opublikowano 15 Marca 2010 bedziesz wymieniał zawias? celuje w gwint , ale z elektrycznie regulowanymi amorami, tylko ze to wydatek wiekszy na razie jest... Widzialem na targach w Essen
siemian Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 aha. No to może być fajna sprawa... ja szukam zawiasu s-line w dobrej cenie albo wymienie sprezyny na eibachy
RS Opublikowano 15 Marca 2010 Autor Opublikowano 15 Marca 2010 aha. No to może być fajna sprawa... ja szukam zawiasu s-line w dobrej cenie albo wymienie sprezyny na eibachy Czasami na niemieckich forach zdarzaja sie S-liny do 8E w dobrych cenach- rozejrze sie, a sprezynki eibacha to doskonaly wybor!
turdzi Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 aha. No to może być fajna sprawa... ja szukam zawiasu s-line w dobrej cenie albo wymienie sprezyny na eibachy z wlasnego doswiadczenia ci doradze , szukaj kompletnego zawiasu S-line , tam sprzezyna jest dobrana do charakterystyki amortyzatora i odwrotnie , ma to wszystko rece i nogi , a wszadzanie krotszej i sztywniejszej sprzezyny do zwyklego seryjego amortyzatora to sredni pomysl.Nie dosc ze moze sie uszkodzic amortyzator , bo zmieni sie jego zakres pracy , to auto bedzie sie beznadziejnie prowadzic.( bedzie tylko twarde i tyle )
RS Opublikowano 15 Marca 2010 Autor Opublikowano 15 Marca 2010 jezdzilem B5 na eibachach rok i musze powiedziec ze bylo to mile polaczenie komfortu z obnizeniem srodka ciezkosci. Mialy zdaje sie -45mm. A obecny zawias (S-line-LOW czyli -20mm) jest jak dla mnie- malo komfortowy. Pozatym jezdze tym autem czasami po nordschleife i chcialbym miec mozliwosc skrecenia zawiasow (jeszcze nie zszedlem ponizej 10 min. ) ..a w pozostalym czasie wolalbym - 30 na "miekkich" amorach. Ale kazdy powinnien dobrac sobie co lubi...
Cineksik Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 ... S-line-LOW czyli -20mm ... zarówno 1BE jak i 1BV ma -20mm
turdzi Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 jezdzilem B5 na eibachach rok i musze powiedziec ze bylo to mile polaczenie komfortu z obnizeniem srodka ciezkosci. Mialy zdaje sie -45mm. A obecny zawias (S-line-LOW czyli -20mm) jest jak dla mnie- malo komfortowy. Pozatym jezdze tym autem czasami po nordschleife i chcialbym miec mozliwosc skrecenia zawiasow (jeszcze nie zszedlem ponizej 10 min. ) ..a w pozostalym czasie wolalbym - 30 na "miekkich" amorach. Ale kazdy powinnien dobrac sobie co lubi... no widzisz a ja mialem kiedys eibachay w taki jednym GTI i beznadziejne byly auto skakalo i dziwnie sie prowadzilo , pojezdzilem pol roku i srzedalem je Co do Slina to jest twardy ale w kazdym aucie jest troszke inny ze wzgledu na mase, w poprzedniej B7 fwd mi prawie plomby wypadaly i powiedzial bym ze nawet twardszy byl niz w moim sti a w BRD jest juz bardzo fajny bo auto nosi dodatkowe 100 kg ( quattro i inne bajery ) i wybiera wszysko badzo fajnie. Ale tak jak piszesz kazdy powinien dobrac co lubi. [br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 13:44_________________________________________________ zarówno 1BE jak i 1BV ma -20mm jestes pewnien bo w B8 maja odpowiednio -30mm i -20mm
siemian Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 zarówno 1BE jak i 1BV ma -20mm Patryk z CompSportu też tak twierdził.
RS Opublikowano 15 Marca 2010 Autor Opublikowano 15 Marca 2010 ... S-line-LOW czyli -20mm ... zarówno 1BE jak i 1BV ma -20mm No nie bede sie spieral, ale jak kupowalem to auto to tak mi powiedziano ze te zawiasy maja odpowiednio -20 i -30mm, ale sam nie mierzylem
Pawlo 2004 Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Poniżej 10 minut?? no raczej nie dasz rady chyba ze mysle o innym torze
Raffi A4 Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Nürnburgring jest jeden jedyny jak myslisz oczyms innym to napewno o innym toze
Rekomendowane odpowiedzi