Flyer Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Fly. chcesz się zamienić za manetki ? dam Ci taką bez tempomatu lol, przeciez tempomat w B6 to oddzielna manetka
Chuck Norris Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Nie nabrał się , kurcze kiedy koniec projektu (wiem że tego nikt nie wie, ale warto zapytać) .
Flyer Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Nie nabrał się , kurcze kiedy koniec projektu (wiem że tego nikt nie wie, ale warto zapytać) . To juz zalezy od Nosb'a i jego zapalu do pracy :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2010 A powiedz, nie masz juz cisnienia zeby poupalac troche ? Nie... w ogole... Generalnie to brakuje mi juz bardzo mocno auta. Nie jest na chodzie juz 3 miesiace :gwizdanie: *** Kolejny kwiatek wyszedl podczas wymiany baku - podpora walu do wymiany
Buba Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 przeciez to groszowe sprawy :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2010 przeciez to groszowe sprawy :gwizdanie: Taaa... szczegolnie, ze nowa wystepuje tylko w ASO i to razem z wałem Szukam jakiegos sposobu, na pewno mozna dopasowac cos innego.
Kierownik Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 z Transita podobno pasuje prawie P&P
Cristoforo Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Nosb chyba miał z Transita ogólnie podpora wału jest razem z wałem
Buba Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 z Transita podobno pasuje prawie P&P wlasnie
RS Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Kolejny kwiatek wyszedl podczas wymiany baku - podpora walu do wymiany Przyznaj sie lepiej ze cos spieprzyliscie :polew:
Nosb Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Bak wymieniony ,jutro wkladam spowrotem tylnia zawieszenie na miejsce. Sama podpora to nie problem : cos wpasuje Sek w tym ze nie bardzo wiem jak rozebrac ten wal PS : do b6 nie podpasuje od transita jak do mnie inne sa calkie. Najpierw musze rozebrac wal i zdjac podpore a potem cos dopasuje.
adamooo Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 podopore można zrobić custom tak jak ja mam..
aju Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Kolejny kwiatek wyszedl podczas wymiany baku - podpora walu do wymiany Przyznaj sie lepiej ze cos spieprzyliscie :polew: umarłem
Nosb Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Mowie ze podpora to nie problem cos na pewno wykombinuje tylko nie wiem jak rozebrac wal Moze ktos sie podzieli wiedza ? Generalnie w B6 nie ma krzyzaka po srodku a przegub . I probowalem rozlaczyc jak normalny przegub i d*pa :/
b3rs Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Mowie ze podpora to nie problem cos na pewno wykombinuje tylko nie wiem jak rozebrac wal Moze ktos sie podzieli wiedza ? Generalnie w B6 nie ma krzyzaka po srodku a przegub . I probowalem rozlaczyc jak normalny przegub i pupa :/ Jak zsuniesz tą metalową osłonę "łamiesz" wał na przegubie, przesuwasz pierścien trzymający kulki i je wydłubujesz. Ja przynajmniej tak rozbierałem. Jak jest na 6 kulkach sam się rozleci jak na 10 może być troszkę trudniej.
Flyer Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2010 podopore można zrobić custom tak jak ja mam.. dajesz gdzie to zrobic i za ile?
Nosb Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 b3rs mowimy o tym srodkowym przegubie. Chyba na 10 jest. W sumie myslalem tak wlasnie ( w ten sposob rozbieralem i czyscilem swoje przeguby walu w b5 ) . Ale jak sobie przypomnialem jak to sie sklada to mi sie odechcialo
Rekomendowane odpowiedzi