paput Opublikowano 17 Czerwca 2012 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zamiast żelować głowy, dziarać się na pokaz i pucować jak na pokaz mody, powinni skupić się na grze.Każdy ma się w tej reprezentacji za wielką gwiazdę, a wyeliminowały nas nie ma co ukrywać drużyny marne... Chyba nie obejrzę już porządnego futbolu w wykonaniu naszej reprezentacji. Brak w nich po prostu tej iskry, samozaparcia, nawet kiedy ciało mówi nie, adrenalina uderza do głowy, sportowa złość budzi się w piłkarzu i jest gotowy do walki na śmierć i życie - postawa polskich piłkarzy jest całkowitym zaprzeczeniem tej tezy niestety. Niesieni dopingiem milionów nie musieli wznosić się na wyżyny umiejetności a wystarczyło po prostu gryźć trawe orać boicho a na pewno mimo przegranej nie spadały by na ich głowe takie gromy jak teraz:kwasny:
Rafi78 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Panowie ja niestety na nic innego nie liczyłem po rozmowie z bratem(dziennikarz PAP był cały czas przy kadrze na zgrupowaniach i w czassie euro) zaraz po meczu z Grekami- dowiedziałem się, że za kulisami prawie nikt z zawodników Smudy nie toleruje i nie ma on żadnego poważania, atmosfera pomiędzy zawodnikami też była nie najlepsza, nie będę mówił o szczegółach ale jak się dowiedziałem nawet nasze trio z Borussi nie trzyma się razem :whistling:czuję, że kwestia czasu jak się wszyscy będą obwiniać i niektóre rzeczy ujrzą światło dzienne.
Skyliner89 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Opublikowano 17 Czerwca 2012 %^&)*# atmosfera w drużynie też ma wpływ na zawodników... Miał być psycholog w drużynie, ale Smuda powiedział, że jest nie potrzebny... . Rozpierdzielić to wszystko... wprowadzić kuratora, bo tak to nigdy się nic nie zmieni...
Tomeks Opublikowano 17 Czerwca 2012 Opublikowano 17 Czerwca 2012 dokładnie,ro***erdolić PZPN,niech nas wykluczą z rozgrywek na 2 lata,leje na te mistrzostwa w brazylii,i tak w eliminacjach nas angole i ukraina wy***ie,a jak nawet uda się z ukraina,to później w barażach ktoś nas wy***ią,więc nic nie stracimy przez wykluczenie
akjam Opublikowano 17 Czerwca 2012 Opublikowano 17 Czerwca 2012 No ciekawe czy Lato podejmie męksą decyzję bo obiecał to przed mistrzostwami! Minimum - wyjście z grupy... Niestety nie udało się! Teraz wszyscy czekają na to aż w końcu się zajmie tym PZPNem...
Rafi78 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Wystarczy posłuchać rozgoryczonego Wawrzyniaka jak go Boenisch bez mydła wyślizgał z podstawowego składu :whistling:ale nikt nie wspomni o tym, że więcej do powiedzenia przy ustalaniu składu maja menadżeży i układy z nimi - wiadomo jest to jedyny w swoim rodzju turniej gdzie się można wypromować i na zawodniku zarobić
akjam Opublikowano 17 Czerwca 2012 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Wystarczy posłuchać rozgoryczonego Wawrzyniaka jak go Boenisch bez mydła wyślizgał z podstawowego składu :whistling:ale nikt nie wspomni o tym, że więcej do powiedzenia przy ustalaniu składu maja menadżeży i układy z nimi - wiadomo jest to jedyny w swoim rodzju turniej gdzie się można wypromować i na zawodniku zarobić Pod warunkiem, że coś się pokazuje w tym turnieju. Ale fakt faktem.
Skyliner89 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Ja tam się ciesze, że Wawrzyniak nie grał... Wydaje mi się, że Smuda nie ma jaj. Pewnie piłkarze mieli go gdzieś..., a trener powinien być jak ojciec. Opierdzielić kiedy idzie ujowo, a pochwalić kiedy jest źle i tego zabrakło... Widać było brak motywacji i Kuba coś mówił, że ich rodziny nie dostawali biletów i to de motywowało piłkarzy... Więcej tu -> Błaszczykowski: Powiedziałem dobitnie prezesowi PZPN, liczę się z konsekwencjami | wideo - Jakub Błaszczykowski, Euro 2012, Grzegorz Lato, Franciszek Smuda, piłka nożna, reprezentacja Polski i tu: Błaszczykowski ostro o Lacie: za każdym razem, jak coś ustaliliśmy, to nie trzymało się kupy - Euro 2012 w Onet.pl. Zresztą krótko mówiąc kolejny raz dali d*py... Kolejny raz Nas zawiedli...
domjenick Opublikowano 17 Czerwca 2012 Opublikowano 17 Czerwca 2012 szkoda, ale i tak nie byliśmy faworytami tych mistrzostw- nasze nadzieje niepotrzebnie rozbujały remisy, a przede wszystkim tylko jedna bramka stracona z Rosją, gdzie Czesi stracili 4, co wpłynęło na takie a nie inne podejście do meczu z Czechami, wszyscy myśleliśmy, ze skoro Ruscy nas nie zlali ostro- to z Czechami będzie tylko spacerek i się okazało, że po prostu nie mamy kadry, która chce grać dla Polski...mamy dwóch równorzędnych bramkarzy, którzy wiedzą, co robią, a trio z Borussi- grają dobrze w Bundeslidze, bo z tyłu jest ktoś, kto pilnuje dostępu do ich bramki- u nas tego nie ma, Wasilewski popełnił kilka poważnych błędów, w czym jeden, po którym padła bramka z Grekami, każdy ma jakieś swoje teorie... jak na razie ME wciąż trwają i zaczynają się poważne mecze o tytuł najlepszej drużyny na Starym Kontynencie...gdyby nie to, że je organizujemy-wcale by Nas na nich nie było... idę na mecz:wink:
miszka Opublikowano 17 Czerwca 2012 Opublikowano 17 Czerwca 2012 ---------- Post dopisany at 21:25 ---------- Poprzedni post napisany at 21:12 ----------
akjam Opublikowano 17 Czerwca 2012 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Holandia gorzej od Nas! Im się też dostanie! Totalna porażka! 3 przegrane! Oczywiście grupa inna niż Nasza ale dla Holandii to totalna masakra!
Młody Opublikowano 18 Czerwca 2012 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Ale "Polacy nic się nie stało" może należałoby hymn zmienić
medik Opublikowano 18 Czerwca 2012 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Mierzejewski i Tytoń, reszta do wymiany.... Nie chodzi o to że przegrali, bo w futbolu jak wiadomo różnie bywa. Chodzi o to w jakim stylu, zero zaangażowania, zero poświęcenia, tak wyglądają ustawione mecze. Banda leniów, którzy chcieliby za swoją "grę" góry złota.
rikardo Opublikowano 18 Czerwca 2012 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Czesi obnażyli wartość naszej drużyny, a żale kapitana, że rodzina nie otrzymała darmoszki w postaci biletów są nie w porządku w stosunku do kibiców, którzy zaangażowali się na 100 %. Problem jest w tym, że zrobiono z nich gwiazdy a gdyby przyszło im uczestnicz w eliminacjach to przy zaprezentowanym poziomie nie grali by w turnieju. Media robią z nich gwiazdy, kasa za reklamy wpływa dlatego nie ma się co dziwić że nie ma zaangażowania i skoncentrowania na zespołowej grze, której w ogóle nie było. Cóż znowu dałem się nabrać.
insane_Infinity Opublikowano 18 Czerwca 2012 Opublikowano 18 Czerwca 2012 od 72' norma , rozmawiałem z Moim Dziadkiem to mi to powiedział że od 40 lat tak jest .Porażka.
Frimuś Opublikowano 18 Czerwca 2012 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Ktos kiedys powiedzial ze nasza reprezentacj to zbiorowisko modeli a nie pilkarzy... Jesli zarobki byly by adekwatne do gry i wynikow to kazdy napier.... by jak pojeb...
slawek72 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Opublikowano 18 Czerwca 2012 od 72' norma , rozmawiałem z Moim Dziadkiem to mi to powiedział że od 40 lat tak jest .Porażka. He he, może taki stary nie jestem ale dziadek ma rację, jak nie od 40-stu to co najmniej 30-stu, tak szczerze to ja się czasami nie dziwię opiniom 20-sto czy 30-sto latków mówiących że "źle nie było" lub "nic się nie stało. Bo jak oni przez ten okres swojego życia widzieli ciągle to samo to co mają powiedzieć. Ale z drugiej strony nie ma co gloryfikować bo tak naprawdę my piłkarsko staliśmy wysoko tylko przez jakieś 12-15 lat. Ale tu nie chodzi nawet o kuszt piłkarski tylko o wolę walki i zaangażowanie i jak pisze Rikardo żelusie szacunku dla ludzi nie mają. Ludzie którzy często w swojej naiwności ostatnią kasę wydawali żeby ich zobaczyć, a oni mając wszystko na tacy ich olali. No dobra Dyzma zawalił, ale piłkarzyki też się nie popisały, ten system jest chory od podstaw od wieku juniora i szczerze jeśli tego nie rozwalimy i zbudujemy od nowa to nie łudźmy się że cokolwiek się u nas zmieni.......
letallec Opublikowano 18 Czerwca 2012 Opublikowano 18 Czerwca 2012 http://a4-klub.pl/kazdy-temat-20/polska-reprezentacja-sens-kibicowac-83949/index6.html#post1002511
pawel1380 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Oto czego zabrakło a było w czasach sukcesów... Uploaded with ImageShack.us Papieroska! A wystepów to się komentować nie opłaca,szkoda klawiatury i czasu..
Gość B7rulez Opublikowano 18 Czerwca 2012 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Kto następca? Skorża? Probierz? Fornalik? Czy Nowak? Ja stawiam na Nowaka
Rekomendowane odpowiedzi