dydo85 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 dziś jadąc do Ossy na DK78 nie pamiętam miejscowosci ale było to rondo koło Orelna widziane czerwone B5 sedan z ramkami, blachy chyba SZ.....
Kędzior Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 dzisiaj czarna b5 avant SD wjezdzala na c.h pogoria godz niepamietam ale fela mam8 (tak sie chyba nazywa ten model feli:decayed:) i sosnowiec zwyciestwa SMY b5 w srode chyba ---------- Post dopisany at 20:12 ---------- Poprzedni post napisany at 20:11 ---------- Dziś rano na ul.Porcelanowej w Kato B5 sedan SK59..W :eusathink:Krola Krolu ma SH
ucho.77 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Dziś rano na ul.Porcelanowej w Kato B5 sedan SK59..W :eusathink:Krola Krolu ma SH zasugerowałem się rozwalonymi drzwiami:doh: więc czyje to
Polko_V Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Dziś rano na ul.Porcelanowej w Kato B5 sedan SK59..W :eusathink:Krola Krolu ma SH zasugerowałem się rozwalonymi drzwiami:doh: więc czyje to http://s18.postimg.org/w74nxqvqt/20130426_075451.jpg rozwalone drzwi (lewe przednie) to krolu
gies0 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 dzisiaj o 7:45 na średnicówce mijałem niebieskie B6 Avant. nr rej L.... jechałem firmowym Golfem VI a to ja pozdro kolego
stanley Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 dzisiaj o 7:45 na średnicówce mijałem niebieskie B6 Avant. nr rej L.... jechałem firmowym Golfem VI a to ja pozdro kolego ładna fura... dlaczego nr rej L.... ?
horny devil Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Dzisiak ok 9 trasa na Wisłę przed zjazdem na cieszyn (tym pierwszym) srebrny avant SGL na klapie chyba ecuproject (nie zdążyłem doczytać bo zpier....) z jakimś golfinem
gies0 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 dzisiaj o 7:45 na średnicówce mijałem niebieskie B6 Avant. nr rej L.... jechałem firmowym Golfem VI a to ja pozdro kolego ładna fura... dlaczego nr rej L.... ? Podziękował mieszkam na śląsku a ogólnie zameldowany jestem na Lubelszczyźnie stąd LZA..
Miszka82 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 mieszkam na śląsku a ogólnie zameldowany jestem na Lubelszczyźnie stąd LZA.. zaraz zaraz kolego bo w opisie masz sosnowiec - to nie Śląsk jak wpadniesz na spota to Ci to wyjaśnię taki mały OT jak piszę sosnowiec z małej to nie podkreśla, że źle napisane słowo, a Katowice z małej podkreśla
ucho.77 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 mieszkam na śląsku a ogólnie zameldowany jestem na Lubelszczyźnie stąd LZA.. zaraz zaraz kolego bo w opisie masz sosnowiec - to nie Śląsk jak wpadniesz na spota to Ci to wyjaśnię taki mały OT jak piszę sosnowiec z małej to nie podkreśla, że źle napisane słowo, a Katowice z małej podkreśla :polew::polew::polew:ty jak zwykle sie czepiasz tych z zagranicy
Arturoo Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 mieszkam na śląsku a ogólnie zameldowany jestem na Lubelszczyźnie stąd LZA.. zaraz zaraz kolego bo w opisie masz sosnowiec - to nie Śląsk jak wpadniesz na spota to Ci to wyjaśnię taki mały OT jak piszę sosnowiec z małej to nie podkreśla, że źle napisane słowo, a Katowice z małej podkreśla :polew::polew::polew::polew::polew: nie mam pytań
Wujek-West28 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Bo każdy wie że w Sosnowcu jedyną dobra rzeczą jest autobus do Katowic
Polko_V Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 mieszkam na śląsku a ogólnie zameldowany jestem na Lubelszczyźnie stąd LZA.. zaraz zaraz kolego bo w opisie masz sosnowiec - to nie Śląsk jak wpadniesz na spota to Ci to wyjaśnię taki mały OT jak piszę sosnowiec z małej to nie podkreśla, że źle napisane słowo, a Katowice z małej podkreśla :polew:cały MIszka:polew:Bo każdy wie że w Sosnowcu jedyną dobra rzeczą jest autobus do Katowic :polew::polew:
gies0 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 spoko spoko już sie o tym nasłuchałem :decayed: będę pamiętał na przyszłość pozdr.
danielom Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Fura badboya teraz u mnie na osiedlu
dydo85 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 dziś w Zebrzydowicach koło godz 13:30 w okolicy ronda napotkane srebrne B5 avant na klubowych ramkach
Bulczas Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Kędzior przed chwilą koło restauracji złote łuki
Rekomendowane odpowiedzi