Seski Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 w sobote ok 15 na na niwce talib jakies 5h pozniej na klimontowie B6 czarne avant na klubowych ramkach SO (na spotach chyba nie widzialem...) gdzie mnie widziales ?? Seski a to B6 ma blachy SO 9xxxx ..często takie widze w swoich okolicach ciebie na niwce na rondzie
krolu Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 Dzisiaj w SG, Królu aka rezacz z chorzowa :naughty: :naughty:też cie widziałem no i bulczasz w niedziele na giełdzie w sg :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 Dzisiaj w SG, Królu aka rezacz z chorzowa :naughty: :naughty:też cie widziałem no i bulczasz w niedziele na giełdzie w sg :gwizdanie: No byłem :gwizdanie: Gdzie mnie widziałeś czy tylko auto
Mariusz90r Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 Bytom, pod blokiem Cicha 16/14 czerwony sedan b5 kolor czerwony wypiciowany rok 94-96 - czarne klamki i lusterka, felgi 15 słoneczka No nie wierze, tyle jeżdżę po Katowicach, Chorzowie a tu dopiero pod moim blokiem ktoś mnie ustrzelił :gwizdanie: Dobrze że widziałeś ją wtedy jak jeszcze był wypicowany, bo teraz tak uwalony że wygląda na szaro różowy A z ciekawości czym tam zawitałeś? bo sporo B5 się przewinęło przez parking przez ostatni miesiąc wiec może skojarzę. Pozdrawiam!
yarek7504 Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 Wczoraj ok.18.30 Julo na wylocie z Zawiercia w kierunku Dąbrowy Górniczej
stanley Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 Kanar widziany dzisiaj w ASO :gwizdanie:
diman Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 Kanar widziany dzisiaj w ASO :gwizdanie: a co kto bogatemu zabroni
OKO Opublikowano 30 Lipca 2011 Opublikowano 30 Lipca 2011 Bulczas zaparkowany w czwartkowe popołudnie pod M1
krolu Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 Dzisiaj w SG, Królu aka rezacz z chorzowa :naughty: :naughty:też cie widziałem no i bulczasz w niedziele na giełdzie w sg :gwizdanie: No byłem :gwizdanie: Gdzie mnie widziałeś czy tylko auto tylko auto.. [br]Dopisany: 31 Lipiec 2011, 12:44_________________________________________________ Bytom, pod blokiem Cicha 16/14 czerwony sedan b5 kolor czerwony wypiciowany rok 94-96 - czarne klamki i lusterka, felgi 15 słoneczka No nie wierze, tyle jeżdżę po Katowicach, Chorzowie a tu dopiero pod moim blokiem ktoś mnie ustrzelił :gwizdanie: Dobrze że widziałeś ją wtedy jak jeszcze był wypicowany, bo teraz tak uwalony że wygląda na szaro różowy A z ciekawości czym tam zawitałeś? bo sporo B5 się przewinęło przez parking przez ostatni miesiąc wiec może skojarzę. Pozdrawiam! jak długo masz tą b5?? robiłem tam elewacje budynku i nie widziałem jej wcześniej a byłem tam dziennie :gwizdanie:, jeżdżę służbowym vito albo kangoo nie miałeś szans mnie poznać
Kanar Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 Kanar widziany dzisiaj w ASO :gwizdanie: a myślałem że już Cie nie ma w robocie o tej godzinie :gwizdanie: części zamawiałem tata Tolka widziany wczoraj na Górnośląskiej w Rudzie. BTW nie świeci Ci prawe mijania
Bulczas Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 Bulczas zaparkowany w czwartkowe popołudnie pod M1 Zakupy
Miszka82 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 wczoraj ok 18:20 Elvis Presley w Kato na Jagiellońskiej pomykał w kierunku francuskiej
nikaa Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Dzisiaj o godzinie 17:50 w Tychach rondo na al.Bielskiej rejestracja jeśli dobrze pamiętam ST 933.. z rameczkami klubowymi kto to taki ??
Miszka82 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Krolu wczoraj na DTŚce i u mnie pod blokiem z Darią
krolu Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Krolu wczoraj na DTŚce pirat z 1,50 zł na średnicówce :gwizdanie: jechał na nowym oleju - żeby cie dogonić musiałem koło 170 na tej estakadzie jechać i zaraz zjebe od d. dostałem [br]Dopisany: 04 Sierpień 2011, 19:56_________________________________________________ Krolu wczoraj na DTŚce i u mnie pod blokiem z Darią :mysli: ale jakoś tam nie widziałem twojego ałdi
egon47 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Dzisiaj po 17:00 B6 Awant czarna dwa wydechy z tyłu diesel na 17" na chorzowskiej w gliwicach i B5 na Rybnickiej kolo 17:30 ciemna na SG w strone Rybnika jechala
Miszka82 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Krolu wczoraj na DTŚce pirat z 1,50 zł na średnicówce :gwizdanie: jechał na nowym oleju - żeby cie dogonić musiałem koło 170 na tej estakadzie jechać i zaraz zjebe od d. dostałem [br]Dopisany: 04 Sierpień 2011, 19:56_________________________________________________ Krolu wczoraj na DTŚce i u mnie pod blokiem z Darią :mysli: ale jakoś tam nie widziałem twojego ałdi ale za to widziałeś frajera w BMW...ale jakim
!Tommy Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Dzisiaj około 14 srebrny Avant na SJ ..... na Śląskim Strefie Ekonomicznej pod magazynem Spedimexu, akurat zrzucałem 2 palety u nich
Mariusz90r Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Dzisiaj w SG, Królu aka rezacz z chorzowa :naughty: :naughty:też cie widziałem no i bulczasz w niedziele na giełdzie w sg :gwizdanie: No byłem :gwizdanie: Gdzie mnie widziałeś czy tylko auto tylko auto.. [br]Dopisany: 31 Lipiec 2011, 12:44_________________________________________________ Bytom, pod blokiem Cicha 16/14 czerwony sedan b5 kolor czerwony wypiciowany rok 94-96 - czarne klamki i lusterka, felgi 15 słoneczka No nie wierze, tyle jeżdżę po Katowicach, Chorzowie a tu dopiero pod moim blokiem ktoś mnie ustrzelił :gwizdanie: Dobrze że widziałeś ją wtedy jak jeszcze był wypicowany, bo teraz tak uwalony że wygląda na szaro różowy A z ciekawości czym tam zawitałeś? bo sporo B5 się przewinęło przez parking przez ostatni miesiąc wiec może skojarzę. Pozdrawiam! jak długo masz tą b5?? robiłem tam elewacje budynku i nie widziałem jej wcześniej a byłem tam dziennie :gwizdanie:, jeżdżę służbowym vito albo kangoo nie miałeś szans mnie poznać Jak biegałeś mi przed oknami na 8 piętrze to jeszcze pod blokiem stała czarna Honda CRX, dopiero od grudnia zeszłego roku mam A4
Rekomendowane odpowiedzi