Arturoo Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 Wczoraj w nocy a raczej dzisiaj o 1:15 z Żor w kierunku Jastrzębia pomykał prawdopodobnie Arturo :gwizdanie: Trochę mu się śpieszyło Kurna nie wiedziałem ,że to Ty ,było se stanąć na dymka :gwizdanie: Ramki zauważyłem w ostatniej chwili ale od razu odpalałem awaryjki
Pucek Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 Wczoraj w nocy a raczej dzisiaj o 1:15 z Żor w kierunku Jastrzębia pomykał prawdopodobnie Arturo :gwizdanie: Trochę mu się śpieszyło Kurna nie wiedziałem ,że to Ty ,było se stanąć na dymka :gwizdanie: Ramki zauważyłem w ostatniej chwili ale od razu odpalałem awaryjki Myślałem że poznałeś jechałem do pracy
danielom Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 Wczoraj w nocy a raczej dzisiaj o 1:15 z Żor w kierunku Jastrzębia pomykał prawdopodobnie Arturo :gwizdanie: Trochę mu się śpieszyło Kurna nie wiedziałem ,że to Ty ,było se stanąć na dymka :gwizdanie: Ramki zauważyłem w ostatniej chwili ale od razu odpalałem awaryjki Arturowi sie nie spieszy to normalne I jeszcze napisze stanac sprawdzilem to kiedys, telefoniczne. jak mi Arturoo smignal przed nosem to dodzwonilem sie pod skoczowem czyli jakies pare ladnych km dalej
Mariusz90r Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 Wczoraj pod szkołą na Ścigały 9 ciemno niebieski Avant polift na klubowych ramkach, czyżby jakiś forumowicz również uczęszczał do WSZOP'u ?
Arturoo Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 Wczoraj w nocy a raczej dzisiaj o 1:15 z Żor w kierunku Jastrzębia pomykał prawdopodobnie Arturo :gwizdanie: Trochę mu się śpieszyło Kurna nie wiedziałem ,że to Ty ,było se stanąć na dymka :gwizdanie: Ramki zauważyłem w ostatniej chwili ale od razu odpalałem awaryjki Arturowi sie nie spieszy to normalne I jeszcze napisze stanac sprawdzilem to kiedys, telefoniczne. jak mi Arturoo smignal przed nosem to dodzwonilem sie pod skoczowem czyli jakies pare ladnych km dalej Tam Danielu jest słaby zasięg
wiesiek3d Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 Wczoraj w nocy a raczej dzisiaj o 1:15 z Żor w kierunku Jastrzębia pomykał prawdopodobnie Arturo :gwizdanie: Trochę mu się śpieszyło Kurna nie wiedziałem ,że to Ty ,było se stanąć na dymka :gwizdanie: Ramki zauważyłem w ostatniej chwili ale od razu odpalałem awaryjki Arturowi sie nie spieszy to normalne I jeszcze napisze stanac sprawdzilem to kiedys, telefoniczne. jak mi Arturoo smignal przed nosem to dodzwonilem sie pod skoczowem czyli jakies pare ladnych km dalej Tam Danielu jest słaby zasięg Bo Ty tak wolno jeździsz że sygnał GSM nie nadąża
zib0l Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Pozdro dla kolegi z SO, kierunek Kato z Tychow dzisiaj po 15
Kędzior Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Pozdro dla kolegi z SO, kierunek Kato z Tychow dzisiaj po 15 pozdrawiam rowniez
Kuna Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Wczoraj pod szkołą na Ścigały 9 ciemno niebieski Avant polift na klubowych ramkach, czyżby jakiś forumowicz również uczęszczał do WSZOP'u ? Że tak powiem i to chyba nie tylko on
seves Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 21.11 ok 15:30 Badboy w Rybniku na wodzislawskiej kierunek Wodzisław
Steav Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 na owsianej pod hmm stalexportem czarne b5, tym razem nie widziałem właściciela
keżor Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 na owsianej pod hmm stalexportem czarne b5, tym razem nie widziałem właściciela w sedanie na glebie z grilem z S4 czarnym , poliftową maską i z muzą na full ? to nie wiem
Sysiek Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 Widziana dzisiaj blekitna B7 kombi w Siewierzu na blachach SBE 30XXX
Miszka82 Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 Widziana dzisiaj blekitna B7 kombi w Siewierzu na blachach SBE 30XXX wygląda mi to na Akjama
Miszka82 Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 Ma grill S4? sam nie wiem...to auto taki ulep.... [br]Dopisany: 24 Listopad 2011, 23:06_________________________________________________ Ma grill S4? taka? nie na innych felgach :polew: btw co Ty Kędzior masz foty wszystkich aut klubowych na pulpicie
Sysiek Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 Ma grill S4? sam nie wiem...to auto taki ulep.... [br]Dopisany: 24 Listopad 2011, 23:06_________________________________________________ Ma grill S4? taka? nie na innych felgach :polew: btw co Ty Kędzior masz foty wszystkich aut klubowych na pulpicie Pewnie pozrzucal wszystkie Na 99.9999% to jego auto tylko juz setup zimowy
Rekomendowane odpowiedzi