tymonA4 Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 0,6 bara to nie jazda a pamiętam jak miałeś adr-a i nie chciałeś innego
moskal Opublikowano 18 Października 2010 Autor Opublikowano 18 Października 2010 0,6 bara to nie jazda a pamiętam jak miałeś adr-a i nie chciałeś innego nie chciałem innego bo to było auto BEZAWARYJNE 1.8T nie byłem pewny w najmniejszym stopniu , mogła sie zj***ć w kazdym momencie , bałem sie wyjezdzać dalej , nie wiem jak bedzie z esa ale przejechalem 500km i stoi na kanale dobrze to nie wróży
Sqizzy Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 A to co już się spierdol*ło w eSi'e poluje na mieście żeby w końcu obejrzeć furacza.
mrogal Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 0,6 bara to nie jazda a pamiętam jak miałeś adr-a i nie chciałeś innego nie chciałem innego bo to było auto BEZAWARYJNE 1.8T nie byłem pewny w najmniejszym stopniu , mogła sie zj***ć w kazdym momencie , bałem sie wyjezdzać dalej , nie wiem jak bedzie z esa ale przejechalem 500km i stoi na kanale dobrze to nie wróży niefart pech
michu93 Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 0,6 bara to nie jazda a pamiętam jak miałeś adr-a i nie chciałeś innego nie chciałem innego bo to było auto BEZAWARYJNE 1.8T nie byłem pewny w najmniejszym stopniu , mogła sie zj***ć w kazdym momencie , bałem sie wyjezdzać dalej , nie wiem jak bedzie z esa ale przejechalem 500km i stoi na kanale dobrze to nie wróży niefart pech bo trza było dizla kupić.
Gość DiM Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 0,6 bara to nie jazda a pamiętam jak miałeś adr-a i nie chciałeś innego :polew: 0,6 bara to nie jazda a pamiętam jak miałeś adr-a i nie chciałeś innego nie chciałem innego bo to było auto BEZAWARYJNE 1.8T nie byłem pewny w najmniejszym stopniu , mogła sie zj***ć w kazdym momencie , bałem sie wyjezdzać dalej , nie wiem jak bedzie z esa ale przejechalem 500km i stoi na kanale dobrze to nie wróży jak dla mnie to normalne po zakupie samochodu - zawsze coś sięwysra
rafalekx Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 niefart pech życie Kurna zaczyna się nowa opowieść... moskal wywal carbony to na bank ich wina Tylko powiedz na którym śmietniku leżą bo trza było dizla kupić. przecież ma... polówkie
aju Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 0,6 bara to nie jazda a pamiętam jak miałeś adr-a i nie chciałeś innego nie chciałem innego bo to było auto BEZAWARYJNE 1.8T nie byłem pewny w najmniejszym stopniu , mogła sie zj***ć w kazdym momencie , bałem sie wyjezdzać dalej , nie wiem jak bedzie z esa ale przejechalem 500km i stoi na kanale dobrze to nie wróży ale za to z navigacją będzie stać jak coś
soolek Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 0,6 bara to nie jazda a pamiętam jak miałeś adr-a i nie chciałeś innego nie chciałem innego bo to było auto BEZAWARYJNE 1.8T nie byłem pewny w najmniejszym stopniu , mogła sie zj***ć w kazdym momencie , bałem sie wyjezdzać dalej , nie wiem jak bedzie z esa ale przejechalem 500km i stoi na kanale dobrze to nie wróży ale za to z navigacją będzie stać jak coś moskal, jak byś opychał swoje radio eSkowe, to jestem chętny.
Flyer Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 A podobno poprzedni wlasciciel wymienial sprzeglo :gwizdanie: Zakladaj komplet od RS4, moje jak na razie zrobilo 2500km i wszystko jest ok
moskal Opublikowano 18 Października 2010 Autor Opublikowano 18 Października 2010 moskal wywal carbony to na bank ich wina ale to nie są te pechowe , tamte wziął Krzysiek moskal, jak byś opychał swoje radio eSkowe, to jestem chętny. potencjometr zjebany , to chyba wina jakiegoś procesora - standard w tych radiach A podobno poprzedni wlasciciel wymienial sprzeglo :gwizdanie: Tu jest nieszczelność na pompce przy pedale albo na wężyku. jak wymieniasz sprzęgło to tego nie ruszasz Fly. ja podobnie jak ty mam docisk z RS4 , jesli wierzyć właścicielowi BTW w siobote popołudniu jechałem na Toruń i na trasie dojechała do mnie z tyłu nowa vectra , a na pokładzie 2 łepków 21-23 lata i dwie dópy :naughty: :naughty: :naughty: Dałem sie wyprzedzić , jechałem około 140km/h , łepek poszedł ile fabryka dała , a ja bez redukcji za nim. Doszedł do 180-190 i zaczął wyprzedzać auto , no to ja to auto i od razu jego , i tak z 5 razy mu odchodziłem tak go wyprzedzając i zwalniałem. to Paulina powiedziała zebym przestał sie juz znęcać :kox:
rafalekx Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 ale to nie są te pechowe , tamte wziął Krzysiek ja doskonale wiem że to nie te ale carbon to carbon BTW w siobote popołudniu jechałem na Toruń i na trasie dojechała do mnie z tyłu nowa vectra , a na pokładzie 2 łepków 21-23 lata i dwie dópy Dałem sie wyprzedzić , jechałem około 140km/h , łepek poszedł ile fabryka dała , a ja bez redukcji za nim. Doszedł do 180-190 i zaczął wyprzedzać auto , no to ja to auto i od razu jego , i tak z 5 razy mu odchodziłem tak go wyprzedzając i zwalniałem. to Paulina powiedziała zebym przestał sie juz znęcać :kox: może w mniej ekstremalnym wydaniu ale też tak lubie się bawić jeszcze trochę to jak ktoś dojedzie do Ciebie na trasie, będzie bał się wyprzedzić nawet jak będziesz jechał 50 km/h na trasie to za Tobą będzie sznureczek
Flyer Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 aaa. to nie doczytalem, myslalem, ze samo w sobie sprzeglo sie zesralo.
musti Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 moskal wywal carbony to na bank ich wina ale to nie są te pechowe , tamte wziął Krzysiek moskal, jak byś opychał swoje radio eSkowe, to jestem chętny. potencjometr zjebany , to chyba wina jakiegoś procesora - standard w tych radiach A podobno poprzedni wlasciciel wymienial sprzeglo :gwizdanie: Tu jest nieszczelność na pompce przy pedale albo na wężyku. jak wymieniasz sprzęgło to tego nie ruszasz Fly. ja podobnie jak ty mam docisk z RS4 , jesli wierzyć właścicielowi BTW w siobote popołudniu jechałem na Toruń i na trasie dojechała do mnie z tyłu nowa vectra , a na pokładzie 2 łepków 21-23 lata i dwie dópy :naughty: :naughty: :naughty: Dałem sie wyprzedzić , jechałem około 140km/h , łepek poszedł ile fabryka dała , a ja bez redukcji za nim. Doszedł do 180-190 i zaczął wyprzedzać auto , no to ja to auto i od razu jego , i tak z 5 razy mu odchodziłem tak go wyprzedzając i zwalniałem. to Paulina powiedziała zebym przestał sie juz znęcać :kox: toć w sobotę to ja Cię pany wyprzedziłem za późno się zorientowałeś że w ogóle to ja :>
designer Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 Nie chcę cię martwić, ale ja ostatnio jak też nie mogłem wrzucać biegów to skończyło się wymianą skrzyni i sprzęgła... ;(
moskal Opublikowano 19 Października 2010 Autor Opublikowano 19 Października 2010 Nie chcę cię martwić, ale ja ostatnio jak też nie mogłem wrzucać biegów to skończyło się wymianą skrzyni i sprzęgła... ;( mam nadzieje ze sie mylisz , ewidentnie gdzies jest nieszczelność i zaciąga powietrze , no zobaczymy co mechanior powie. ma sie nia zająć dopiero w przyszłym tygodniu toć w sobotę to ja Cię pany wyprzedziłem za późno się zorientowałeś że w ogóle to ja :> taaaaa ,ty mnie wyprzedziłeś , jak ty na tych 18" teraz nie przekraczasz 60km/h
Nosb Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 A co tu robic? Wez nowy wysprzeglik i jedz wymien Pewnie stary cieknie Plynu nie ubywalo ze zbiorniczka hamulcowego ? Masz 3 opcje : nieszczelny wysprzeglik , kiepska pompka przy pedale pod deska albo nieszczelny wezyk. Najprawdopodobniej wysprzeglik. odsuwasz zbiorniczek wyrownawczy troche gimnastyki, rzuconego miesa i masz zrobione I nie dzwon do mnie jak drze o zycie w jakims rozlatujcym sie eskorcie Na gadu to ty gadzie zagladasz ?
Rekomendowane odpowiedzi