Iverson Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 ...a kto by się przejmował przebiegiem jak motor cyka jak nówka :gwizdanie:
moskal Opublikowano 16 Września 2010 Autor Opublikowano 16 Września 2010 furka konkret a jak stan alcantary ? bo na fotkach wygląda na przybrudzoną i wytartą troszkę. Ja to się cały czas zastanawiam o ile aktualna jest oferta furki stefananurka gorzej wygląda na fotkach niz na żywca , mały zabieg i bedzie git Moskal, jeszcze raz gratulacje opij ją dobrze, żeby znów nie było przypału najs życzę Ci, aby ta nie była pechowa dzieki , dzisiaj bede za nia walił :drunk: :kox: Moskal fura kox ale w ten przebieg chybad nie wierzysz? ...a kto by się przejmował przebiegiem jak motor cyka jak nówka :gwizdanie: jeśli wymienione zostały elementy które opisał to moge wyzerować stan licznika :naughty: :naughty:
letallec Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 Szkoda ze nie sedan Jednakże zazdroszczę i gratuluje Mnie na razie nie stać na utrzymanie takiego sprzętu ;(
moskal Opublikowano 16 Września 2010 Autor Opublikowano 16 Września 2010 nie zakladaj carbonexow są w zestawie :kox: Mnie na razie nie stać na utrzymanie takiego sprzętu ;( nie świruj , dopóki nie spróbujesz to sie nie przekonasz :naughty: :naughty:
Armi Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 Moskal, gratulacje Nie ma niebieskiego wnętrza
moskal Opublikowano 16 Września 2010 Autor Opublikowano 16 Września 2010 powiedzcie mi na jaki kolor maznąc AVUSY na zime ???? niech ktoś zrobi VT w różnych kolorach
wicio150 Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 Ladnie w kilka godzin tyle stron Gratuluje furmanki
wojciu0308 Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 jasny grafit/albo bialy :gwizdanie:
moskal Opublikowano 16 Września 2010 Autor Opublikowano 16 Września 2010 graift grafit, kórwa, wszyscy z tym grafitem a na lato co wpadnie ? jakaś łosiemnacha z BBS albo jakis typowy JDM :naughty:
mrogal Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 powiedzcie mi na jaki kolor maznąc AVUSY na zime ???? niech ktoś zrobi VT w różnych kolorach nie swiruj co najwyzej bialy
dzejk Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 powiedzcie mi na jaki kolor maznąc AVUSY na zime ???? niech ktoś zrobi VT w różnych kolorach nie swiruj co najwyzej bialy dokładnie biały będzie kox
moskal Opublikowano 16 Września 2010 Autor Opublikowano 16 Września 2010 Temat zamykam ty to mozesz zamknąć ale morde :naughty: :naughty:
Pucek Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 Temat zamykam ty to mozesz zamknąć ale morde :naughty: :naughty: "buc" zazdrości gdyby był sedan, też bym zazdrościł, ale ogólnie eska chodzi mi po głowie :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 Uploaded with ImageShack.us do tego jeszcze lusterka na czarno/ciemny grafit i będzie fajnie
soolek Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 Uploaded with ImageShack.us[br] Na biało
Rekomendowane odpowiedzi