michua4 Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 witam w mojej osobie jest to wielka niewiadoma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keyzer Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 no to napiszemy że obecność OBOWIĄZKOWA to bedziesz mógł przyjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szakal Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 kitramy grilla ? ale ja nie lecę po zaopatrzenie do PiP czarny avant 2.0TFSI Quattro 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fierywolf Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 pomyśle sie jest planowana napewno Kawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michua4 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 witam kawa smakowala wysmienicie prawdopodobnie? :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fierywolf Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 no kawka z milym towarzystwie to jest to szkoda że cie niebyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuguarek Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 U mnie jak zawsze czasu malo, i kawki nie doczekalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fierywolf Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 ale myśle że nadrobisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lmatys Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 U mnie jak zawsze czasu malo, i kawki nie doczekalem Stary jak w niedziele masz malo czasu to cos z Toba nietak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fierywolf Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 lmatys, a mi zawsze doba jest za mała :smile: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
age Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Cuguarek, nadrobimy wszystko jak wróci Twoja żona. Mam nadzieję, że dołączy do naszego grona i będziecie razem wpadać na spoty. :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fierywolf Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Ostatnio sie bardzo rodzinna atmosfera robi i dorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiller Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 serdecznie zapraszamy do Opola na ognisko ktore odbedzie sie w piatek 13 :eek: kwietnia. w razie jakich kolwiek pytan zapraszam na GG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rex Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Prosze się przyznać - z kim dziś gadałem na bramkach w Katowicach na autostradzie a4 :smile: ? I apeluje - proszę o zakup ramek, albo przynajmniej naklejek klubowych :smile: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 a moze by zorganizowac spot Kalisz-Konin-Poznan (kolejnosc alfebetyczna ), niedaleko Kalisza jest fajna miejscowka, Gołuchów. co prawda my mamy najblizej, ale jest to super miejsce. a moze ktos zna miejsce, do ktorego wszyscy beda mieli mniej wiecej taka sama droge?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fierywolf Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 coś sie wymyśli pet3r, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michua4 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 witam niestety ja napewno nie dam rady moje autko jeszcze nie ma polskich blach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fierywolf Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 zobacyzmy co sie da zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lmatys Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Prosze się przyznać - z kim dziś gadałem na bramkach w Katowicach na autostradzie a4 :smile: ?I apeluje - proszę o zakup ramek, albo przynajmniej naklejek klubowych :smile: no witam...hehe...totalnie mnie zaskoczyles ;-) patrze a jakis gosc na banie wysiada z auta i leci do mnie z kalendarzem...;-) Milo bylo poznac klubowicza na autostradzie , pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rex Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Mi również było miło :smile: P.S. Organizujcie się tam w Poznaniu, żeby na letnim spocie było kilka autek od Was :smile: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi