Iverson Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 odnośnie miejsca spota to jeszcze pracujemy nad tym, śledź pilnie wątek a napewno się dowiesz!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fierywolf Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 no zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audia4s4 Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Mistrze....a nie dało by rady przełozyc na 30,03?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 29 lub 30.03 mam nadzieje odbedziemy kolejny spocik wiec nic straconego oczywiscie tez zapraszamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basen Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Potrzebuje dobrego lakiernika z poznania lub okolic ktory ma komore Musze pomalowac drzwi i blotnik oraz strzelic polerke. Czy ktos wie ile to moze kosztowac w stolicy WLKP?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 mam gościa ale w Pleszewie, to raczej za daleko dla Ciebie......ale ma komorę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 jak chcesz moge dac namiary na dwoch. jednego jutro bede mogl ocenic. odbieram peugeota z lakierni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basen Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 No to si. Jak mozesz to napisz co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidi Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Z czystym sumieniem mogę polecić lakiernię na ul.Średniej w Poznaniu - boczna od ul.Głównej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siarus Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 czyli gdzie to spotkanie ?? NOWY JESTEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 miejsce podamy niedlugo. pare dni jeszcze zostalo. :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Musashi masz już jakieś info odnośnie miejsca?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulti Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 da rade teg ovaga tez tym razem zabrac? podobno mozna dzieki niemu sprawdzic ile mam koni tzn ile jest schorowanych i ile zdechlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audia4s4 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Ale 30.03 tez bedzie spocik bo na 16.03 nie zdąrze z niemiec wrocic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 spoty bedą co 2 tyg. jezeli będą na to chetne osoby..... :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 da rade teg ovaga tez tym razem zabrac? podobno mozna dzieki niemu sprawdzic ile mam koni tzn ile jest schorowanych i ile zdechlo lol. kto Ci takich głupot nagadał? błędy na kompie sprawdzić można ale kuce pokaże tylko hamownia, ewentualnie g-tech. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 mam namierzone dwa placyki przy ul .hetmanskiej. jeden stoi pusty i bezpanski. mozna spokojnie sie tam spocic. trzeci punkt to parking starego browaru. pod chmurka - czyli na ostatniej kondygnacji ostatnio, w niedziele bylo pusto, niestety parking jest platny na razie tyle informacji. czekam jeszcze na odpowiedz z M1 powinna byc lada dzien. mam jeszcze fajne miejscowki na oku ale jeszcze je sprawdzam. oczywiscie gdyby ktos mial pomysl chetnie posluchamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 na browarze by było lux, jakaś reklama dodatkowa dla klubu, chyba najlepsza opcja to parking przy M1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidi Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 na browarze by było lux, jakaś reklama dodatkowa dla klubu, chyba najlepsza opcja to parking przy M1. No tak, ale 2 tygodnie temu parking w Browarze w niedzielę pękał w szwach....Podobnie było tydzień temu.Nie, że bym byl stałym bywalcem Browaru, ale miałem coś do załatwienia w pobliżu, autko miałem pożyczone to mówię sobie zaparkuję w Browcu - a tu kicha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Browar lipa widze , pozatym dlaczego mamy placić jak gdzie indziej mozemy mieć za free!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi