Musashi Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 audia4s4 już myśleliśmy, większośc gdzieś wyjeżdża deric pisz PW powiem co i jak ulti wszystko dzieki VAG-owi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basen Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Jeszcze do naszego teamu nie dolaczyla kolejna fanka, ale ma to nastapic dosłownie na dniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kramer Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 to kiedy kolejny spocik Panowie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 kolejny spocik proponuje 11 maja .....moze wreszcie pod chmurka :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 a może by tak tydzień później - jeśli bedzie 11 maja to znowu mnie ominie . wracam 16 maja from sweden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duluki Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 11 mnie też nie ma jadę na Komunię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 11 to bardzo dobry termin, ale niestety w tym terminie pojawie sie bez nowych lampek kasa idzie na wachacze i amory. ale na czerwiec mysle że juz będą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audia4s4 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 4.05? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marinero Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 mnie 11.05 pasuje - jesli nic nie wyskoczy to powinienem sie pojawic!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 kolejny spot zrobimy za moment wiec kto nie moze bedzie mial mozliwosc odrobienia zaleglosci :th: przez weekend majowy sie nie spocimy po 2 tygodniach od poprzedniego, tylko po trzech, i nie ma sensu odwlekac skoro marinero i lysy moga sie pojawic, to juz jest nas trzech. mnie mialo w sumie nie byc ale jednak bede w ów weekend w P-niu. robimy liste na 11.05 godz 16oo. 1. marinero 2. lysy 3. Musashi 4. .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 robimy liste na 11.05 godz 16oo. 1. marinero 2. lysy 3. Musashi 4. Iverson 5. ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 no koledzy kto tam sie jeszcze pisze na spocik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 postaram się wykombinować wolne, po długim weekendzie spędzonym w pracy z pewnością przyda mi się kilka dni odpoczynku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duluki Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 może jednak w innym terminie?????????????????????? :wallbash: :wallbash: : [br]Dopisany: 01 Maj 2008, 22:32 _________________________________________________Musashi prosilbym o sprawdzenie VAG zmieniłem wtryski][br]Dopisany: 01 Maj 2008, 22:36 _________________________________________________od gazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Musashi prosilbym o sprawdzenie VAG zmieniłem wtryski][br]Dopisany: 01 Maj 2008, 22:36 _________________________________________________od gazu cos sie da zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdi844 Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 no mnie tez teraz nie bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil.kola Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 11.05 mnie nie będzie, mój syn ma komunię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba105 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Jak nie bede w pracy to sie zjawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 lista na 11.05 godz 16oo. 1. marinero 2. lysy 3. Musashi 4. Iverson 5. Pepin 6. .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urbik Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 No panowie ja 11.05 będę przejeżdżał przez Poznań i to właśnie w tych godz. Czyli ja również się piszę na pierwszy mój spocik w klubie ! Napiszcie tylko gdzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi