audia4s4 Opublikowano 22 Września 2007 Opublikowano 22 Września 2007 No to pykamy na słowacje ? Termin jeszcze trzeba ustalic
Gość Keżor Opublikowano 22 Września 2007 Opublikowano 22 Września 2007 słowacją moge sie zająć. Edy właściciel rancza jest znany w całej okolicy, nawet przez policje, znajomy kiedyś nie zapłacił mandatu za prędkość bo powiedział że jedzie do edycha, kazali mu tylko go pozdrowić , i co do przejazdu z kordonem policji może być taki problem że miasto to jest 40domów malutki ryneczek i kosciolik ale tak jak mówiłem już od żywca można jechać kordonem , bo do samego rancza mamy cały czas pierwszeństwo, a celnicy oszaleją jak podjedzie kolumna 50 jak już mi trzepią bagażnik jak przejeżdżam tą granicą :D
Gość rob Opublikowano 22 Września 2007 Opublikowano 22 Września 2007 czyli jak nie ma więcej ofert, to ankieta, chociaż jak dla mnie miejsce spotu nie gra roli później będziemy mówić o terminie
Hugo Opublikowano 22 Września 2007 Autor Opublikowano 22 Września 2007 Ok czyli mam robić w ankiecie do wyboru Wisła i Słowacja tak ??
Gość rob Opublikowano 22 Września 2007 Opublikowano 22 Września 2007 Ok czyli mam robić w ankiecie do wyboru Wisła i Słowacja tak ?? na to wychodzi, no chyba, że komuś jeszcze coś zaświta
wit.s Opublikowano 22 Września 2007 Opublikowano 22 Września 2007 Hugo. Zróbmy narazie spis, bez mozliwości głosowania. Wątek wisi 2 dni - nie wszyscy mieli okazję się zapoznać. Poczekajmy powiedzmy do do środy (albo nawet do końca tygodnia) i jak nie będzie zadnych poważnych propozycji, to wtedy zaczniemy głosowanie. Niech każdy w swoich spotach regionalnych rzuci hasło, coby ludzie wiedzieli, ze przyszedł czas.
Gość rob Opublikowano 22 Września 2007 Opublikowano 22 Września 2007 podejrzewam, że w zakopcu będzie drogawo
Flyer Opublikowano 22 Września 2007 Opublikowano 22 Września 2007 Zakopiec rox, tylko pytanie kto zna miejsce gdzie bedziemy mogli sie wszyscy pomiescic?
hornet Opublikowano 23 Września 2007 Opublikowano 23 Września 2007 Może być zakopane Ja nawet proponowałbym zakopane....dobre miejsce do marketingu nie tylko A4
wit.s Opublikowano 23 Września 2007 Opublikowano 23 Września 2007 Zakopiec to jest zarabisty pomysł. Tylko dając taką propozycję, proponujcie od razu jakąś miejscówkę, bo obawiam się, ze trudno tam bedzie znaleźć coś optymalnego cenowo
surowik Opublikowano 23 Września 2007 Opublikowano 23 Września 2007 karpacz mysle ze rozsadna oferta cena tez jest dobra a jesli dadza znizke to bedzie jeszcze taniej, wiadomo ze czym bedzie taniej to bedzie wiecej osob a chyba chodzi o to zeby wszyscy a bynajmniej wiekszasc mogla sie razem spotkac a nie zeby siedziec w kilkanascie osob, ja nic nie doradze bo nie mieszkam w gorach a to jest dobra propozycja na taki wypad, jest pewnie duzo takich miejsc gdzie bysmy mogli sie spotkac tylko o nich nie wiemy mysle ze powoli bedzie padac wiecej propozycji jeszcze malo osob czy talo wogole posta o zlocie
Gość Keżor Opublikowano 23 Września 2007 Opublikowano 23 Września 2007 chociaż w marcu chyba nie będzie w zakopcu dużo ludków na urlopach to pewnie będą miejsca i przyzwoite ceny tylk o kto sie tym zajmie ??
Gość rob Opublikowano 23 Września 2007 Opublikowano 23 Września 2007 chociaż w marcu chyba nie będzie w zakopcu dużo ludków na urlopach to pewnie będą miejsca i przyzwoite ceny tam nie ma nigdy przyzwoitych cen, bo jeżdżą tam snoby
TTom3k Opublikowano 23 Września 2007 Opublikowano 23 Września 2007 Znalazlem w Zakopcu cusik takiego ...http://www.rysy.bukowinatatrzanska.pl/?strona,ustawjezyk,pol,glowna,1333,0,pol,ant.html
lukaszr Opublikowano 23 Września 2007 Opublikowano 23 Września 2007 chociaż w marcu chyba nie będzie w zakopcu dużo ludków na urlopach to pewnie będą miejsca i przyzwoite ceny tylk o kto sie tym zajmie ?? Właśnie, chodzi też o to żeby nie było tłumów ludzi.
burnt_offering Opublikowano 23 Września 2007 Opublikowano 23 Września 2007 a czy nie dalo by sie tego zorganizowac pod koniec marca bo bede w tedy w polsce to moze tez bym sie zalapal a gory to mi stanowczo odpowiadaja - wszystkie byle by gory
taktuś Opublikowano 23 Września 2007 Opublikowano 23 Września 2007 Marzec to miesiąc pod kontem zlotu dobry i niedobry dobry bo marzec to miesiąc martwy, kiedyś w marcu i listopadzie nawet ludziom urlopów nie planowali, co za tym idzie TANIO, bo już po sezonie i przed sezonem, w niektórych hotelach niemalże w tyłek pocałują z wdzięczności i jest szansa na duże zniżki niedobry, bo już śniegu prawie nie ma ( jak rok temu w Wiśle ), ni zima to ni przedwiośnie, tylko katarku się można nabawić zróbmy zlot w ZIMIE, tzn w styczniu lub lutym :oklaski: ps : Keżor ta Słowacja co raz bardziej mnie się podoba :th:
Flyer Opublikowano 23 Września 2007 Opublikowano 23 Września 2007 Styczen i Luty - studenci beda protestowac Jak bylem w tym roku w maju w Zakopcu, to snieg jeszcze lezal w wyzszych partiach gor i na kasprowym smigali ludki na nartach jak sie patrzy.
taktuś Opublikowano 23 Września 2007 Opublikowano 23 Września 2007 Styczen i Luty - studenci beda protestowac Jak bylem w tym roku w maju w Zakopcu, to snieg jeszcze lezal w wyzszych partiach gor i na kasprowym smigali ludki na nartach jak sie patrzy. luty od połowy już pewnie i dla studentów jednych będzie pasować( poprawią sobie w marcu) Kasprowy i Czantoria, to jak śródziemne do bałtyku ( raczej odwrotnie biorąc pod uwagę ciepłotę) kilka lat temu na przełęczy Zawrat pod koniec sierpnia padał na mnie śnieg, w Tatrach to norma
Rekomendowane odpowiedzi