CoLo Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 To nie ten gwint... aha, tak czy siak, gosc bana na forach powinien miec...
LCQ Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 kv2 jest ok!, może podbij do gościa który go sprzedaje będziesz miał dobry (poproś o wysyłkę ze sprawdzeniem paki i po sprawie dla 101% pewności), co do Pagora to niezły przekręt...
Buba Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2011 wiem ze v2 jest dobry tylko czy konkretnie ten model co jest na sprzedaż nie jest jakiś z d*py[br]Dopisany: 30 Sierpień 2011, 21:17_________________________________________________ To nie ten gwint... aha, tak czy siak, gosc bana na forach powinien miec... z założenia ufam ludziom, szczególnie że tam nie ma tylu użytkowników i mniej wiecej wiadomo kto jest kto ale widać że nikomu nie można ufać i tyle
CoLo Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 _________________________________________________ To nie ten gwint... aha, tak czy siak, gosc bana na forach powinien miec... z założenia ufam ludziom, szczególnie że tam nie ma tylu użytkowników i mniej wiecej wiadomo kto jest kto ale widać że nikomu nie można ufać i tyle niestety ale tak samo do tego podchodze, w szczegolnosci na tamtym forum...jak widac trzeba wziac poprawke
Nosb Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Przeciez Ci piz*encjuszu do ch%^a pisalem ze to do FWD !! Zaraz jak powiedziales ze go kupujesz!!
Flyer Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 niezla wtopa... Gracjan, Ty przypadkiem nie znasz tego PAGORa ? przeciez to sie kurvva w glowie nie miesci zeby tak ciac w ch*ja w tak malym gronie osob.
Gracjan Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Znam go znam, dziwię sie właśnie że odwalił taką szopkę...
Buba Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Obdiegając trochę od tematu. Po spotkaniu z dziurą i ostatni zwój sprężyny powiedział dziękuję. O dziwo ku mojemu zdziwieniu wkład w ogóle nie wylany i trzyma za***iście. Będzie na przyszłość
mrogal Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 Obdiegając trochę od tematu. Po spotkaniu z dziurą i ostatni zwój sprężyny powiedział dziękuję. O dziwo ku mojemu zdziwieniu wkład w ogóle nie wylany i trzyma za***iście. Będzie na przyszłość ale urwal
Buba Opublikowano 2 Września 2011 Autor Opublikowano 2 Września 2011 Zastanawiałem się dlaczego nie hamuje. Teraz już wiem
Gracjan Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 Nie chciałeś Sportów ? Ja jak nie zmienię na coś większego do czasu kolejnej wymiany to właśnie wezmę Sporty, znajomy miał i chwalił sobie.
Buba Opublikowano 2 Września 2011 Autor Opublikowano 2 Września 2011 Chciałem ale w cenie 1szt sportów mam komplet gładkich. były ostatnio sporty za 200zł z małym przelotem ale sie spóźniłem
Dev Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 nie ma sensu brac uzywek, czesto bija jakie klocki na to ida? Zmieniasz zaciski na jednotloczkowe ?
Buba Opublikowano 18 Września 2011 Autor Opublikowano 18 Września 2011 Póki co zostaje to co jest. Może kiedyś się zmieni [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2011, 17:50_________________________________________________Mały UP Z racji tego że nie mam pojęcia jaki gwint wybrać chciałbym abyście mi pomogli. Ciężko znaleźć używkę w dobrym stanie więc szukam nowego a nie mam hajsu na KW. W necie od groma informacji ale nic sensownego i konkretnego tylko zawsze kończy się na tym żeby kupować KW...
Pucek Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 Jak bym nie miał swojego KW to kupiłbym nowego AP
Rekomendowane odpowiedzi