Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AGB] Mała Czarna 352 Kunie i 512 Niutków

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie ten gwint...

Opublikowano

To nie ten gwint...

aha, tak czy siak, gosc bana na forach powinien miec...

Opublikowano

ten o którym myślisz to kw v2

Opublikowano

kv2 jest ok!, może podbij do gościa który go sprzedaje będziesz miał dobry (poproś o wysyłkę ze sprawdzeniem paki i po sprawie dla 101% pewności), co do Pagora to niezły przekręt...

Opublikowano

wiem ze v2 jest dobry

tylko czy konkretnie ten model co jest na sprzedaż nie jest jakiś z d*py[br]Dopisany: 30 Sierpień 2011, 21:17_________________________________________________

To nie ten gwint...

z założenia ufam ludziom, szczególnie że tam nie ma tylu użytkowników i mniej wiecej wiadomo kto jest kto ale widać że nikomu nie można ufać i tyle :wallbash:

Opublikowano

To nie ten gwint...

z założenia ufam ludziom, szczególnie że tam nie ma tylu użytkowników i mniej wiecej wiadomo kto jest kto ale widać że nikomu nie można ufać i tyle :wallbash:

niestety ale tak samo do tego podchodze, w szczegolnosci na tamtym forum...jak widac trzeba wziac poprawke :disgust::thumbdown:

Opublikowano

Przeciez Ci piz*encjuszu do ch%^a pisalem ze to do FWD !! Zaraz jak powiedziales ze go kupujesz!! :wallbash:

Opublikowano

niezla wtopa...

Gracjan, Ty przypadkiem nie znasz tego PAGORa ? przeciez to sie kurvva w glowie nie miesci zeby tak ciac w ch*ja w tak malym gronie osob.

Opublikowano

Znam go znam, dziwię sie właśnie że odwalił taką szopkę...

Opublikowano

Obdiegając trochę od tematu.

Po spotkaniu z dziurą

20110830069.jpg

20110830070.jpg

i ostatni zwój sprężyny powiedział dziękuję.

O dziwo ku mojemu zdziwieniu wkład w ogóle nie wylany i trzyma za***iście. Będzie na przyszłość :)

Opublikowano

Obdiegając trochę od tematu.

Po spotkaniu z dziurą

20110830069.jpg

20110830070.jpg

i ostatni zwój sprężyny powiedział dziękuję.

O dziwo ku mojemu zdziwieniu wkład w ogóle nie wylany i trzyma za***iście. Będzie na przyszłość :)

ale urwal :blink:
Opublikowano

Zastanawiałem się dlaczego nie hamuje. Teraz już wiem :)

20110902074.jpg

Opublikowano

Gładki Zimmermann ?

Opublikowano

Gładki Zimmermann ?

niom

Opublikowano

Nie chciałeś Sportów ?

Ja jak nie zmienię na coś większego do czasu kolejnej wymiany to właśnie wezmę Sporty, znajomy miał i chwalił sobie.

Opublikowano

Chciałem ale w cenie 1szt sportów mam komplet gładkich. były ostatnio sporty za 200zł z małym przelotem ale sie spóźniłem :wallbash:

Opublikowano

nie ma sensu brac uzywek, czesto bija

jakie klocki na to ida?

Zmieniasz zaciski na jednotloczkowe ?

Opublikowano

Póki co zostaje to co jest. Może kiedyś się zmieni :wink4:[br]Dopisany: 02 Wrzesień 2011, 17:50_________________________________________________Mały UP

Z racji tego że nie mam pojęcia jaki gwint wybrać chciałbym abyście mi pomogli. Ciężko znaleźć używkę w dobrym stanie więc szukam nowego a nie mam hajsu na KW. W necie od groma informacji ale nic sensownego i konkretnego tylko zawsze kończy się na tym żeby kupować KW...

Opublikowano

Jak bym nie miał swojego KW to kupiłbym nowego AP :rolleyes: