kaju Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Panowie pasuje listwa oświetlenia tablicy z sedana do avanta? Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka kilkanaście postów wcześniej o tym pisałem. jest ta samaWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Super dziex Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 nie ma ktoś diod do klamek na zbyciu ? Ja mam gdzies diody do klamek ale z a6 c5. Nie wiem czy beda oki[emoji4] Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka To weź zrób foto to będę wiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 ja tez mam od 2 tygodni koito z d4s od Gwertego i powiem ze jest MEGA!!! A nie mówiłem??!! 4300K wziąłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beny Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 nie ma ktoś diod do klamek na zbyciu ? Ja mam gdzies diody do klamek ale z a6 c5. Nie wiem czy beda oki[emoji4]Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka To weź zrób foto to będę wiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 ja tez mam od 2 tygodni koito z d4s od Gwertego i powiem ze jest MEGA!!!A nie mówiłem??!! 4300K wziąłeś? Mówiłeś A najlepsze jest to ze 4300 a świecą jak 5000 Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 No naprawdę dobrze to świeci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Jozek daj znac ile potrzebujesz tych diod. Cos ta mam ,,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Panowie, na desce wyskoczył mi błąd poziomowania xenonów. Vcds pokazuje mi dwa błędy: 00774 Level Control System Sensor Left Rear 28-10 Short to Plus - intermittent 00776 Level Control System Sensor Left Front 28-00 Short to plus Czy to oznacza wymianę czujników? Kasowałem, robiłem nastawy lamp i bez rezultatów. Kilka dni temu raz się paliło, a raz gasło, teraz jest non stop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Ja mam plastikowe adaptery i są okropne problemy z ustawieniem soczewki, nie polecam za uja takiego rozwiązania, tylko metalowe adeptery z precyzyjnie wymierzonymi otworami, bo inaczej są cyrki ze światłami. Za cholere nie da się tego ustawić żeby było dobrze.Ustawić się na pewno da skoro inni ustawili na blaszki w przyszłym tygodniu powinienem mieć od Łukasza adaptery to zobaczymy.Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Racja, blaszki. Ja mam plastiki i o nich mówię Panowie, na desce wyskoczył mi błąd poziomowania xenonów. Vcds pokazuje mi dwa błędy: 00774 Level Control System Sensor Left Rear 28-10 Short to Plus - intermittent 00776 Level Control System Sensor Left Front 28-00 Short to plus Czy to oznacza wymianę czujników? Kasowałem, robiłem nastawy lamp i bez rezultatów. Kilka dni temu raz się paliło, a raz gasło, teraz jest non stop. Coś jest nie tak z tylnym czujkiem. Zajrzyj pod auto, może po prostu kostka się wypięła albo cokolwiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Ktos chetny na BNS ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro959 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Ktos chetny na BNS ? tak. ja zaklepuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Ja mam plastikowe adaptery i są okropne problemy z ustawieniem soczewki, nie polecam za uja takiego rozwiązania, tylko metalowe adeptery z precyzyjnie wymierzonymi otworami, bo inaczej są cyrki ze światłami. Za cholere nie da się tego ustawić żeby było dobrze.Ustawić się na pewno da skoro inni ustawili na blaszki w przyszłym tygodniu powinienem mieć od Łukasza adaptery to zobaczymy.Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Racja, blaszki. Ja mam plastiki i o nich mówię Panowie, na desce wyskoczył mi błąd poziomowania xenonów. Vcds pokazuje mi dwa błędy: 00774 Level Control System Sensor Left Rear 28-10 Short to Plus - intermittent 00776 Level Control System Sensor Left Front 28-00 Short to plus Czy to oznacza wymianę czujników? Kasowałem, robiłem nastawy lamp i bez rezultatów. Kilka dni temu raz się paliło, a raz gasło, teraz jest non stop. Coś jest nie tak z tylnym czujkiem. Zajrzyj pod auto, może po prostu kostka się wypięła albo cokolwiek. OK, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Jak cenowo wychodzi d4s u Grzesia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Chyba 420 z żarnikami i przesyłką dałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zieluu Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Gwerty przerabia/sprzedaje jeszcze lampy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Może ktoś sprawdzić czy zbiornik paliwa jest taki sam w dieslu i beznynie ? quattro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Gwerty przerabia/sprzedaje jeszcze lampy ? Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Może ktoś sprawdzić czy zbiornik paliwa jest taki sam w dieslu i beznynie ? quattroMasz benzynę to zbiornik z beny a nie diesla matole [emoji23] [emoji23] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi