Opublikowano 8 Lipca 20179 l Gościu ma to "spa" od 20 lat ... , ale im bardziej zagłębiam ten temat to okazuje się, że nie jest takim wyjątkiem
Opublikowano 8 Lipca 20179 l Ja pytałem kiedyś na kilku zakładach zajmujących się praniem wnętrz i nikt nie chciał uprać "bo panie może się odkleić"(czyli większość wie co w trawie piszczy) W końcu uprałem na własne ryzyko i ......się odkleiła.
Opublikowano 8 Lipca 20179 l Gdzie prałeś? Dawaj gościa na tapetę. Nie ma możliwości, aby robił coś bez ubezpieczenia. Nie odpuszczaj mu.....ostatecznie niech kupuje drugą podsufitkę. Ja kiedyś miałem w Borze przypadek, że mechanior odwrotnie włożył w kratki nawiewu AmbuPura....olejek wyciekł i dosłownie wytopił tę czarna "gumową" farbę. Po kilku minutach rozmowy oddał za "nową" kratke.....chyba coś około 250 zł. Wpadki się zdarzają, ale trzeba umieć ponosić konsekwencje....
Opublikowano 8 Lipca 20179 l Panowie Tomnik robi jeszcze ledowki? Padła mi jedna w podświetleniu tablicy i chciałbym tym razem u niego zamówić + ledy do wnętrza bo te co mam teraz maja barwę wpadającą w niebieski. Ktoś może podesłać mi do niego maila? [emoji6]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 9 Lipca 20179 l 9 godzin temu, kaman napisał: Panowie Tomnik robi jeszcze ledowki? Padła mi jedna w podświetleniu tablicy i chciałbym tym razem u niego zamówić + ledy do wnętrza bo te co mam teraz maja barwę wpadającą w niebieski. Ktoś może podesłać mi do niego maila? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Tak,dalej działa z modułami. [email protected]
Opublikowano 9 Lipca 20179 l 1 godzinę temu, Dominik93 napisał: Tak,dalej działa z modułami. [email protected] Dzięki kolego Mail już wysłany, pozostało czekać na odpowiedź
Opublikowano 9 Lipca 20179 l Czy zacisk 321mm od a6 c5 allroad i tarcza podejdzie p&p do b6? Edytowane 9 Lipca 20179 l przez JeJu
Opublikowano 9 Lipca 20179 l Panowie jest ktoś z okolic Bieszczad ? Mam bardzo wazną sprawę :/Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 10 Lipca 20179 l Mam taką zagwostkę... Od 6 lat jeżdżę na felgach SLine 18" i nigdy nie zakładałem pierścienia centrującego na felgę.. Daje to coś?
Opublikowano 10 Lipca 20179 l Mam taką zagwostkę... Od 6 lat jeżdżę na felgach SLine 18" i nigdy nie zakładałem pierścienia centrującego na felgę.. Daje to coś? Ja też mam ten wzór i tam pierścienia nie potrzeba bo felga ma idealny otwór 57,1mmWysłane z mojego SM-T311 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 10 Lipca 20179 l Pierscieni centrujacych uzywasz tylko wtedy, gdy wymaga tego felga, tzn np masz jakies felgi z b8/a5 (otwor na piaste 66.1mm) ktore Ci sie podobaja i chcialbys je wlozyc do b6 (otwor 57.1mm) to wtedy stosujesz sobie pierscienie, by przejscie z wiekszego otworu w feldze pasowalo do Twojego mniejszego otworu na piaste
Opublikowano 13 Lipca 20179 l Panowie, zna ktoś dokładne wymiary śrubki trzymającej obudowę lampki podświetlenia tablicy rejestracyjnej ? Musze zmienić zarówki a mam od srub główki 'zjeżdzone' i zanim odkręcę na amen to chciałbym mieć już dwie nowe kupione.
Opublikowano 13 Lipca 20179 l Który majster by się podjął rozkleić bixy? Ja nie robiłem tego już ze 4 lata i strach mi nie pozwala
Opublikowano 13 Lipca 20179 l 18 minut temu, tomekhxc napisał: Który majster by się podjął rozkleić bixy? Ja nie robiłem tego już ze 4 lata i strach mi nie pozwala Klubowicz Gwerty od nas z forum zajmuje się lampami.
Opublikowano 13 Lipca 20179 l Pisz do koj@k zrobi ci to lepiej niż gwerty Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 13 Lipca 20179 l Kojak zrobi Ci wycinkę kloszy i potem odda do swojego plastikarza aby Ci pospawał je Edytowane 13 Lipca 20179 l przez Norbas
Opublikowano 13 Lipca 20179 l Wrzucał zdj to ładnie to wygląda. Jak masz klosz nie bardzo to tez walnie polerke. Panowie fotele z b7 pasują do exeo? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka