pocas Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Zaraz zdechne z nudów. Kupiliście sobie coś ostatnio co Was zaabsorbowało na długie godziny?:> Mam jeszcze dwie godziny przed zamknięciem sklepów ;]
barrowiec1 Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Zaraz zdechne z nudów. Kupiliście sobie coś ostatnio co Was zaabsorbowało na długie godziny?:> Mam jeszcze dwie godziny przed zamknięciem sklepów ;] zapodałem sobie 4-ro pak lecha i straaasznie mnie on zaabsorbował...
kaju Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Litr wódki, na pare godzin zajęcie Zwariowałeś?!
pocas Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Litr wódki to najgorsze co może być. Koło 1:00 zacznie mi się znów chcieć pić a do fury nie wejdę ;] Generalnie jestem rozpaczony bo oddałem dziś auto do obklejnia folią i dopiero je w środę odbieram. Nawet nie mam czego sobie poczyścić
wladi Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Litr wódki to najgorsze co może być. Koło 1:00 zacznie mi się znów chcieć pić a do fury nie wejdę ;]Generalnie jestem rozpaczony bo oddałem dziś auto do obklejnia folią i dopiero je w środę odbieram. Nawet nie mam czego sobie poczyścić No Panie....ale jak odbierzesz to będzie:kox:
jozek726 Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 czym bez vaga skasuje jakoś service z licznika?
wladi Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 czym bez vaga skasuje jakoś service z licznika?na zgaszonym zapłonie wciśnij check i przekręć zapłon trzymając...chyba dobrze pamiętam:whistling:
jozek726 Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 czym bez vaga skasuje jakoś service z licznika?na zgaszonym zapłonie wciśnij check i przekręć zapłon trzymając...chyba dobrze pamiętam:whistling: nie działa ---------- Post dopisany at 20:51 ---------- Poprzedni post napisany at 20:49 ---------- Jest procedura w dziale z vagiem. pokaż
kaju Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 czym bez vaga skasuje jakoś service z licznika?na zgaszonym zapłonie wciśnij check i przekręć zapłon trzymając...chyba dobrze pamiętam:whistling: nie działa ---------- Post dopisany at 20:51 ---------- Poprzedni post napisany at 20:49 ---------- Jest procedura w dziale z vagiem. pokaż ---------- Post dopisany at 18:54 ---------- Poprzedni post napisany at 18:54 ---------- Zajrzyj też tutaj http://a4-klub.pl/warsztat-zrob-to-26/kasowanie-inspekcji-in1-in2-oil-2641/
jozek726 Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Kaju dzięki a panowie powiedzcie mi czy to mozliwe że jak podłączyłem tylko wyłącznik poduszki pasażera pojawił mi się błąd poduchy ?
Fr0styyy. Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Nie ma to jak wyciąganie pinów domowym sposobem Na początku myślałem, że będzie trudno ale ja pierwszego wyjąłem i obejrzałem jak on jest zrobiony i gdzie zaczepy ma to zresztą poszło jak z górki
Fr0styyy. Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Jutro cały dzień rezerwuje na swap MCE LOW na MCE HIGH + DRL, CLH, fotochrom, czujnik światła...... Trzymajcie kciuki W sumie dzisiaj myślałem, czy by MCE z b7 nie wsadzić, no ale skoro lustro już mam i MCE F... No trudno
kaju Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Kaju dzięki a panowie powiedzcie mi czy to mozliwe że jak podłączyłem tylko wyłącznik poduszki pasażera pojawił mi się błąd poduchy ? No jasne, bo sterownik nie jest zakodowany. Musisz zmienić jeszcze kodowanie sterownika, że masz ten wyłącznik. Tak bynajmniej było w B5, wtedy też masz dopiero możliwość wyłączania poduchy pasażera.
mateusz16 Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Witam , może mi ktoś podpowiedzieć coś na temat wymiany amortyzatorów z tyłu w sedanie? Gdzie dostane się do górnego mocowania amortyzatora? Przez ściąganie boczków w bagażniku?
Kshyhu87 Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Spójrz w górę wzdłuż amortyzatora zobaczysz dwie śruby. Żadnych boczków nie ściągasz. Wszystko robisz od dołu :-)
kaju Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Spójrz w górę wzdłuż amortyzatora zobaczysz dwie śruby. Żadnych boczków nie ściągasz. Wszystko robisz od dołu :-) A w avancie?
jozek726 Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Kaju dzięki a panowie powiedzcie mi czy to mozliwe że jak podłączyłem tylko wyłącznik poduszki pasażera pojawił mi się błąd poduchy ? No jasne, bo sterownik nie jest zakodowany. Musisz zmienić jeszcze kodowanie sterownika, że masz ten wyłącznik. Tak bynajmniej było w B5, wtedy też masz dopiero możliwość wyłączania poduchy pasażera. zgadza się kolego
Rekomendowane odpowiedzi