Gość Edyta Opublikowano 24 Lipca 2013 Opublikowano 24 Lipca 2013 witam panowie słuchajcie zamawiał ktoś kiedyś coś z tej firmy? Xenonmarket albo od tego uzytkownika Informacje o Użytkowniku -autolight-
kaju Opublikowano 24 Lipca 2013 Opublikowano 24 Lipca 2013 witam panowiesłuchajcie zamawiał ktoś kiedyś coś z tej firmy? Xenonmarket albo od tego uzytkownika Informacje o Użytkowniku -autolight- Trzeba mu jechać wp***dolić?
Gość Edyta Opublikowano 24 Lipca 2013 Opublikowano 24 Lipca 2013 czekam na jakikolwiek kontakt i nic zaden numer nie odbiera a koles zly towar wyslal trzeba bedzie chyba kierowcow do zamoscia wyslac
andr3i Opublikowano 24 Lipca 2013 Opublikowano 24 Lipca 2013 dzis powinny kolejny element do wnetrza przyjsc...tylko listonosza cos nie widac
MARCIN607 Opublikowano 24 Lipca 2013 Opublikowano 24 Lipca 2013 ja od rana u tlumikarza. Niebawem srodkowy tlumik do wymiany.
barrowiec1 Opublikowano 24 Lipca 2013 Opublikowano 24 Lipca 2013 Mysle o zmianie u siebie mce na to z b7 zaraz jest fajne lustro z czujnikiem z b6 bedzie problem z Podlaczeniem bo w b7 czujnik swiatla jest razem z czujnikiem deszczu czego w tym lustrze z b6 nie na beda sie gryzc? kuźwa, Andr3i, albo Ty jesteś nawalony, albo ja ... o co comone?? co ma się gryźć? co jest zaraz?? Chodzi o to ze w b7 hest czujnik deszczu/swiatla w jednym a w b6 tylko swiatla czy nie bedzie jakiegos bledu wole zapytac zanim kupie lustro od b6:decayed: i bede zakladal modol od b7 będzie błąd... jak zakodujesz brak cz.deszczu to tak samo jakbyś nie miał cz. zmierzchu.... a czemu Ty chcesz lustro od b6 kupić??
andr3i Opublikowano 24 Lipca 2013 Opublikowano 24 Lipca 2013 i o taka wlasnie odp mi chodzilo czyli nie ma sie co w nie pakowac (lustro) tylko szukac drugi raz:facepalm: czujnika pod lustro do b7 podziekowal:hi: a lustro to od b6 moze bedzie w dobrej kasie na ebayu, poki co licytacja trwa
dudas307 Opublikowano 24 Lipca 2013 Opublikowano 24 Lipca 2013 Musisz rezać lustro z B7 i czujnik deszczu/światła innego wyjścia nie ma.
tomcrack27 Opublikowano 24 Lipca 2013 Opublikowano 24 Lipca 2013 Musisz rezać lustro z B7 i czujnik deszczu/światła innego wyjścia nie ma. albo szybe od b7:decayed:
andr3i Opublikowano 24 Lipca 2013 Opublikowano 24 Lipca 2013 Musisz rezać lustro z B7 i czujnik deszczu/światła innego wyjścia nie ma. albo szybe od b7:decayed: narazie mam przerobione na maly uchwyt ale o szybie juz dawno myslalem musze tylko troche kase ogarnac bo poki co to nie ma tygodnia zebym czegos nie dokupil sporo gratow lezy i czeka na montaz narazie bede sie skupial na mce z b7 czujni kdeszczu mialem z zelem to opylilem bo u mnie i tak by nie dzialal czujnik deszczu a potem wpadl mce z b7 w spoko kasie wiec zal bylo nie wziasc
jozek726 Opublikowano 24 Lipca 2013 Opublikowano 24 Lipca 2013 http://a4-klub.pl/kupie-23/lampka-oswietlenia-tablicy-led-281257/może ktoś ma na zbyciu ---------- Post dopisany at 23:27 ---------- Poprzedni post napisany at 23:22 ---------- ZIMA BIEŻNIKOWANE 225/45R17 PROFIL FIGHTER KRAKÓW (3405936524) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. za 600zł komplet nówek ? Co myślicie ? Pewnie jakieś chinole to są ale może warto by było a 2 sezony by przelatał dobry żarcik na zimę kolego to oponka tylko z górnej półki i nowa! uwierz mi na słowo wierze
Rekomendowane odpowiedzi